Zorva

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Arnaque?

Malheureusement je pense que c’est une arnaque. J’ai commandé un jbl partybox club 120 le 12/06. J’ai reçu une confirmation de commande le jour même et plus rien depuis alors qu’il y avait une promesse de livraison en 9 jours dans les cgv. Pas de réponses à mes mails et le site est en maintenance

12 maggio 2026

Maak deze fout niet

18 mei bestelling geplaatst. Nog niks gehoord. Tot dan toe alleen positieve reviews gezien, en beleid en info op de website leek kloppend. Er stonden immers ook naam en achternaam van de oprichters op de site. Tegenwoordig moet je echt KvK’s en adressen gaan natrekken wil je iets zeker gaan weten. Dit zijn dezelfde mensen als achter smatixo en techstopnl en dus grote oplichters. Ik heb een mail geschreven en hoop nog geld terug te krijgen maar heb er een hard hoofd in. Ongelooflijk dat je in NL onder hetzelfde KvK waarmee je webshops bent begonnen die op de site van de politie staan, gewoon verder mag met nog meer webshops openen.
Niks hier kopen dus.

18 maggio 2026

for now it's very bad

for now it's very bad. On May 12 I ordered BOSE earbuds, €150,-.
I did receive an email of order confirmation.
But nothing more. it's been 10 days now, I don't know anything of my order, the delivery or anything.
I tried to call, I emailed them but no answer.

Now I check their site and I see the site is "under maintenance". I'm afraid it's a scam and that I was ripped of of €150,-

22 maggio 2026