Duidelijke website daardoor product snel te vinden. Geen snelle levering, maar wel een netjes, goed verpakt .
Ik had een pakket besteld die helaas niet bezorgd was. Heb ik contact met hun opgenomen. Hebben ze mij met geduld ter woord gestaan en mij geholpen met een oplossing. Fijne ervaring overal. Thx zorgvo... Leggi di più
Levering duurde langer dan aangegeven. Verbandschaar is bot dus waardeloos.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Zorgvoordeelshop is een webshop gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteit gereedschap en overige benodigdheden voor zorgpersoneel. Ons doel is het aanbieden van kwalitatieven producten voor eerlijke prijzen. Het grootste deel van ons aanbod valt onder het merk Zorghelden. Zorghelden® is een gerenomeerd merk in de zorgsector en garandeert enkel de beste kwaliteit voor medisch gebruik in de zorg. Doordat het team van zorgvoordeelshop uit ex- en part-time verpleegkundige bestaat, zitten we bovenop de trends, ontwikkelingen en benodigdheden binnen de zorg. Door de zorg voor de zorg!
Korte putstraat 1F, 5211KP, 's-Hertogenbosch, Paesi Bassi
- service@zorgvoordeelshop.nl
- zorgvoordeelshop.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Scharenset gekocht
Scharenset gekocht, verwachtte niets. Vervolgens heel goed product gekregen. Ben verbaasd maar heel tevreden!
prima service
Vorige week een scharensetje gekocht hier voor mijn praktijk, stevige set, bevalt goed. Levering was vlot, niets op aan te merken.
Fijne webshop
Fijne webshop, zelf wat items besteld voor mijn opleiding. De scharen zijn stevig en doen niet tekort aan de sets die ik bij mijn stage in het ziekenhuis heb gebruikt. Verder had ik nog een vraag aan de klantenservice of er ook linkshandige sets beschikbaar waren, de verbandschaar knipt toch wat fijner namelijk als je links bent en die speciaal voor linkshandigen gemaakt is. Had binnen een paar uur reactie en ze konden deze op aanvraag laten maken. Goede service dus! Verder gewoon een duidelijk shop en goede prijzen vergeleken met de alternatieven die ik had bekeken.