Onlangs een opdracht gekregen
Onlangs een opdracht gekregen! Fijne samenwerking, duidelijke en goede communicatie.
Bij ZorgTalent Detachering geloven we dat goede zorg begint bij de juiste mensen. Daarom brengen wij zorgprofessionals en zorgorganisaties samen op een persoonlijke, eerlijke en betrokken manier. Wij bemiddelen Helpenden, Helpenden Plus, Verzorgenden IG, Verpleegkundigen en andere zorgprofessionals naar functies die écht aansluiten bij hun ervaring, ambities en persoonlijke wensen. Tegelijkertijd ondersteunen wij zorgorganisaties met gemotiveerde professionals die kwaliteit en betrokkenheid meebrengen. Persoonlijk contact, transparante communicatie en duurzame samenwerkingen staan bij ons centraal. We kijken verder dan alleen een cv of vacature en geloven dat de beste match ontstaat wanneer zowel de professional als de zorgorganisatie zich gehoord en gewaardeerd voelt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de zorg of juist behoefte hebt aan betrouwbare zorgprofessionals, bij ZorgTalent Detachering denken we graag met je mee. Zorg met aandacht. Werk met vrijheid.💜
Aert van Nesstraat 45, 3012CA, Rotterdam, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Zorgtalent is een betrouwbare partner in het leveren van personeel met passie voor hun werk! De mensen waar wij mee samenwerken zijn vakkundig sociaal en gepassioneerd in hetgeen wat zei doen. Ik raad deze detachering van harte aan.
Recent een opdracht mogen doen voor ZorgTalent. Dit betrof Employer Branding en de social media strategie. De samenwerking is erg fijn geweest, korte lijnen en geen gedoe. Erg fijn bedrijf om mee samen te werken.