Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software
  2. Impresa di web hosting

Scritti dall'azienda

Zonweringonline.nl BV is gespecialiseerd in buitenzonwering, rolluiken, rolpoorten en maatwerkoplossingen voor particuliere en zakelijke klanten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de zonweringsbranche combineren wij technisch vakmanschap met persoonlijk advies aan huis. Onze werkwijze is helder en gestructureerd. Na een eerste prijsindicatie plannen we een inmeetafspraak op locatie. Tijdens dit bezoek nemen we de tijd om wensen te bespreken, situaties te beoordelen en alles nauwkeurig op te meten. Op basis daarvan ontvang je een duidelijke en transparante offerte, zonder verrassingen achteraf. Na opdracht worden de producten op maat geproduceerd bij betrouwbare fabrieksleveranciers. De montage wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen: een combinatie van eigen monteurs en vaste regionale specialisten met ruime praktijkervaring. We werken efficiënt, netjes en met respect voor de woning. Onze montageteams starten doorgaans vanaf 8.00 uur en zorgen ervoor dat het werk zorgvuldig en bezemschoon wordt opgeleverd. Wij zijn actief in meerdere werkgebieden binnen de grootstedelijke regio’s van Nederland. Deze gebieden zijn bewust onderverdeeld in regionale werkzones, met vaste montageteams per regio. Daardoor is er altijd een ervaren ploeg bij jou in de buurt beschikbaar voor montage, service en onderhoud. Deze regionale aanpak stelt ons in staat om snel te schakelen, korte lijnen te houden en ook bij servicevragen of calamiteiten adequaat te reageren. Transparantie, duidelijke communicatie en kwaliteit staan centraal in alles wat wij doen. Zonweringonline.nl BV staat voor duurzame oplossingen, betrouwbare service en langdurige klantrelaties.

3,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

3 rolluiken door zonweringonline laten plaatsen

3 rolluiken door Marc laten plaatsen, na het eerste contact kwam Marc direct op Zaterdag langs met voorbeeld en inmeten. zonder kosten !!! Na nette offerte en prima prijs laten plaatsen. Marc is een vakman en weet waar hij het over heeft ,ook het plaatsen is profesioneel gedaan. Volgende keer weer zonweringonline.nl

21 gennaio 2026

Risposta di Zonweringonline

Dank je wel voor deze mooie woorden! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie tevreden zijn met de rolluiken. Het was prettig samenwerken. Mocht er in de toekomst iets zijn of wil je uitbreiden, dan help ik jullie graag weer verder. Groet, Marc

Een vriendelijk contact

Een vriendelijk contact.
Netjes en snel gewerkt.

11 febbraio 2026

Risposta di Zonweringonline

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het contact en de uitvoering als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor. Mocht er in de toekomst iets zijn, dan help ik je graag weer.

Valutata 5 stelle su 5

Marc Spoor en zijn bedrijf zonweringen…

Marc Spoor en zijn bedrijf zonweringen online zou ik iedereen aanbevelen! Zijn duidelijke en snel contact en zelfs tijdens onze afwezigheid heeft hij onze markiezen goed geïnstalleerd. Ik had hier volle vertrouwen in en dat heeft hij waargemaakt! Hij komt bij beter zelfs nog terug om de kappen goed te reinigen.

23 dicembre 2025

Risposta di Zonweringonline

Dank je wel voor deze mooie en uitgebreide review! Fijn dat jullie het vertrouwen hebben gegeven en dat alles naar wens is verlopen. Daar doen we het voor. Mocht er in de toekomst iets zijn, dan sta ik uiteraard weer voor jullie klaar. Groet, Marc

Valutata 4 stelle su 5

Markiezen

2 Markiezen besteld - zien er mooi uit en netjes opgehangen.

11 dicembre 2025

Risposta di Zonweringonline

Dank voor het vertrouwen Mark.
Wij zijn ook erg enthousiast over het eindresultaat. Mooie, comfortabele zomer toegewenst.

Plaatsing screens op zonne-energie

Vandaag heeft Marc onze screens voor op de balkondeuren gemonteerd. Nadat hij eerder naar alle tevredenheid screens in onze slaapkamer en woonkamer heeft gemonteerd zijn we weer bij hem teruggekomen. Ook nu weer tevreden met het resultaat.

12 dicembre 2025

Risposta di Zonweringonline

Dank voor je mooie woorden en als terugkerende klanten is dat toch wel het mooiste compliment.

Installatie rolluik

Vandaag is het rolluik geïnstalleerd. Is netjes en mooi gedaan. Duidelijke en eerlijke communicatie.

10 dicembre 2025

Risposta di Zonweringonline

Het eindresultaat mag er inderdaad zijn.
Veel dank.

Prachtig eindresultaat

Marc denkt mee en verzint creatieve oplossingen voor soms lastige bestaande situaties. Hij heeft meerdere appartementen in onze VVE voorzien van screens en ook bij ons op ieder raam een screen geplaatst. Contact met Marc was prettig en het eindresultaat prachtig.

3 dicembre 2025

Risposta di Zonweringonline

Wat een mooie klus was dit! Dank Daniela en alle bewoners voor het vertrouwen.

Valutata 4 stelle su 5

Zonwering online heeft prachtig werk geleverd

Zonwering online heeft tegen een goede prijs een prima product geïnstalleerd. Hoewel door tegenslagen de realisatie veel meer tijd heeft gekost dan wenselijk is, is het eindresultaat prachtig en zijn we er heel blij mee. Er is goed meegedacht.

25 novembre 2025

Hoi Inge,
Dankjewel voor je mooie review en jullie vertrouwen. Fijn om te lezen dat jullie blij zijn met het eindresultaat, daar doen we het voor. We hebben samen een paar tegenvallers moeten trotseren en ik waardeer het enorm dat jullie daarin zo begripvol waren.

Mooi om te horen dat het eindproduct precies geworden is wat jullie voor ogen hadden.

Valutata 1 stelle su 5

Zonweringonline komt beloftes niet na.

Als Marc Spoor langs komt om de afmetingen op te meten voor het aanbrengen van zonwering, komt hij over als een innemende man met voldoende kennis om zonwering goed te installeren.
Als ik een aanbetaling heb gedaan, komt het echter niet tot uitvoering van de werkzaamheden. Iedere keer dat ik contact opneem volgen excuses en de belofte, dat hij binnenkort een datum zal inplannen.
Zo gaat het een hele tijd door. 2,5 maand na de aanbetaling is er nog niets gebeurd.
Toen er op een in gebrekestelling en annulering van de opdracht niet werd gereageerd, heb ik mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld.
Tip: als je toch opdracht hebt verleend, houd dan alle correspondentie bij. Dat komt van pas als je juridische assistentie inroept.

Vervolg op bovenstaande review (dd 27-11-2025):
De heer Spoor heeft gereageerd op bovenstaande review en verzocht mij om contact met hem op te nemen. Dat heb ik gedaan en vervolgens excuseerde hij zich. Hij kwam echter weer met dezelfde smoes, namelijk dat hij gezondheidsproblemen had en daardoor nog niet het werk had uitgevoerd. Hij beloofde wederom om binnenkort te bellen om een datum af te spreken. Maar hij belde niet en opnieuw hoorde ik verder niets.
Dat was de laatste kans die ik hem heb geboden en ik heb het verder bij mijn bijstandsverzekering gelegd.

22 ottobre 2025

Risposta di Zonweringonline

Bedankt voor je bericht Loetje. Ik heb je naam en gegeven s nagekeken maar ik kan geen klant emailadres of opdracht met de naam ´Loetje´ terugvinden in ons systeem. Dat maakt het lastig om jouw situatie goed te beoordelen.

Wil je mij even rechtstreeks benaderen met je adres of ordernummer? Dan zoek ik het direct tot op de bodem uit.

Ik vind het belangrijk dat iedereen eerlijk en duidelijk geholpen wordt, dus ik hoor het graag van je.

Beste recensent,
Normaal reageren wij niet snel op reviews, maar in dit geval voelen wij ons genoodzaakt om dat wél te doen, juist omdat de intentie van deze review op z’n minst twijfelachtig is.

We waren namelijk al met elkaar in gesprek en hadden volledige overeenstemming bereikt over de oplossing. Het traject liep, iedereen was tevreden en we wachtten alleen nog op de afronding. Tijdens dat proces, dus niet erna, verscheen ineens deze negatieve review en dan ook nog onder een andere naam. Dat voelt voor ons niet eerlijk en niet integer.

Het roept op zijn minst de vraag op met welk doel dit is geplaatst: is het om het probleem op te lossen of om iemand te beschadigen terwijl er wel gebruik wordt gemaakt van de geboden oplossing?

Wij communiceren altijd open en onder onze eigen naam en we verwachten in zulke situaties hetzelfde van anderen. Transparantie werkt twee kanten op.
Op basis van wat hier is gebeurd, beëindigen wij de samenwerking per direct.

absoluut onbetrouwbaar

Marc Spoor is een innemende, aardige man die heel betrouwbaar overkomt. Na een offerte en inmeten volgt de aanbetaling. Daarna begint de ellende. Het wordt stil.
Veel beloven, allerlei smoezen, fabriek problemen, te weinig personeel en excuses waarom het niet geleverd wordt. En er wordt niet geleverd.
Slapeloze nachten.
Zonder een goede rechtsbijstandverzekering niet aan beginnen.

30 settembre 2025

Risposta di Zonweringonline

Dank voor je review. Ik heb je naam en gegevens gecontroleerd maar kan helaas geen klant of opdracht onder de naam 'Jan Broek' terugvinden in ons systeem. We hebben ook geen offerte of aanbetaling op jouw naam staan.

Om dit serieus te kunnen onderzoeken wil ik je vragen om even rechtstreeks contact met mij op te nemen met je adres of ordernummer. Dan kijk ik het meteen voor je na.

Ik vind het belangrijk dat alle reviews kloppen en dat iedereen eerlijk geholpen wordt, ik hoor daarom graag van je.

Blij met onze zonwering.

We zijn heel blij met onze zonwering.
Marc heeft heel goed met ons meegedacht, en gaf erna ook heel goede service. Zijn vriendelijke persoonlijkheid geeft een extra dimensie. Het is prettig samenwerken met hem. Komt afspraken goed na.
Susan van Voorst Vader

21 maggio 2025

Risposta di Zonweringonline

Dank je wel voor deze mooie woorden! Het was fijn samenwerken en ik ben blij dat jullie tevreden zijn met de screens. Als er ooit iets is help ik graag weer.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer teleurgesteld in service en gebrek aan verantwoordelijkheid

Ik heb een aanzienlijke aanbetaling (€3.325) gedaan aan dit bedrijf voor de installatie van zonwering. Ondanks herhaalde beloften hebben ze de goederen niet geleverd en de installatie niet binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Pogingen om het probleem op een vriendelijke manier op te lossen werden beantwoord met vage excuses, gemiste deadlines en niet-ingeloste terugbetalingsbeloften.

Zelfs na het versturen van een formele ingebrekestelling heeft het bedrijf de gestelde deadline genegeerd en blijft het de zaak vertragen. Hun gebrek aan transparantie, professionaliteit en verantwoordelijkheid heeft onnodige stress en financiële schade veroorzaakt. Ik raad aan om voorzichtig te zijn bij zaken doen met dit bedrijf.

20 ottobre 2024

Risposta di Zonweringonline

Dank je wel voor je bericht Mehdi. Fijn dat we dit uiteindelijk goed hebben kunnen oplossen. Mocht er ooit nog iets spelen, dan weet je mij te bereiken.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più