Valutata 5 stelle su 5

Zonpiek team and Johan have always been extremely helpful with all our questions and requests. They have been very responsive to emails and communication, and always available to support us in every... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zonpiek heeft mij goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Mijn oude systeem was namelijk aan vervanging toe. De monteurs waren service gericht en gingen pas weg toen het systeem werkte.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima communicatie,zowel persoonlijk als telefonisch/ email. Duidelijke prijsopgave. Ingehuurde zzp- ers leveren zeer goed werk af ,geldt ook voor de dakdekker die het doorvoer gat voor de kabel va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanwege het voornemen tot aanschaf van zonnepanelen had ik drie offertes aangevraagd w.o. bij Zonpiek. Het verschil tussen de andere offreerders was dat Johan meedenkt met jouw wensen. Het is ten sl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di attrezzature per l'energia solare
  2. Azienda specializzata in energia solare
  3. Impresa specializzata in energia solare

Scritti dall'azienda

ZonPiek www.zonpiek.nl levert en installeert betaalbare thuisbatterijen, laadpalen en zonnepanelen voor woningen en MKB in de regio Rotterdam - Capelle aan den IJssel. We leveren maatwerk en geven persoonlijk advies voor een vaste lage prijs. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. ZonPiek vertelt het hele verhaal zodat u een totaalbeeld krijgt van kosten, opbrengsten en terugverdientijd. Meestal krijgt u eerst verschillende opties met kosten en opbrengsten. U ontvangt daarna een uitgebreide en volledige offerte met alle garanties en bijkomende zaken. Ook na het plaatsen blijven wij in beeld met goede service en garantie

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heel tevreden!

Prettige en deskundige voorlichting, vakkundige uitstraling, secuur en net werk. Ben maar een leek, maar volgens mij werkt alles zoals het moet werken. Ben erg tevreden.

12 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Keurig netjes gewerkt en snel

Mensen waren op afgesproken tijd aanwezig. Vriendelijke mensen welke ook uitleg gaven over wat en hoe ze zonnepanelen gingen plaatsen. Keurig netjes en snel gewerkt. Aansluiten solaredge, meterkast en afwerking aansluit kabels perfect.

30 dicembre 2021

Risposta di ZonPiek

Bedankt voor de review, mooi dat er naar tevredenheid is gewerkt.

Prima leverancier

Prima leverancier. Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig, goed team.

18 dicembre 2021

Risposta di ZonPiek

Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat onze service gewaardeerd wordt.

Zeer tevreden

In november aangegeven dat ik gebruik wil maken van hun service omdat ik een duurzaamheidslening kon krijgen. Er waren een aantal voorwaarden waar het bedrijf aan moest voldoen dan, in eerste instantie voldeed Zonpiek niet aan die voorwaarden, maar toen duidelijk was wat die voorwaarden waren heeft Johan dit heel snel in orde gemaakt. De panelen konden in december al geplaatst worden. Fijne en snelle communicatie, er wordt meegedacht, komen langs om offerte te maken. Goede prijs, vergeleken met andere bedrijven. Zeker aan te raden!

13 dicembre 2021

Risposta di ZonPiek

Bedankt voor deze mooie review en veel succes met de zonnepanelen.

Installatie zonnepanelen Barendrecht Jaagpad

Bedankt voor de installatie van de zonnepanelen, het eind resultaat ziet er netjes uit.

We hadden 3 offertes uitgevraagd waarbij deze aanbieding er goed uitsprong.

Vooraf zijn we tijdens het locatie bezoek goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en de technische en financiële impact. Nadien hebben we per e-mail een aantal aanvullende vragen gesteld welke snel beantwoord werden.

Tijdens de installatie van de zonnepanelen bleek bij de er in de bekabeling van de huisinstallatie(wasmachine) een probleem te zijn. De mijn monteurs hebben dit buiten de installatie van de zonnepanelen opgelost.

De eigenaar kwam gedurende de werkzaamheden kijken hoe het verliep en heeft nadat bekend werd dat er nog een probleem was met de bekabeling nog geholpen met kabel trekken.

Kort samengevat: fijn bedrijf om zaken mee te doen.

11 dicembre 2021

Risposta di ZonPiek

Bedankt voor de review, we verlenen graag extra service als dat kan.

Vol vertrouwen blijven.

Zonpiek kwam in beeld toen Alex-energie actief werd in de wijk Ommoord. Voor de zonnepanelen werken ze samen met Zonpiek. Al eerder kreeg ik adviseurs over de vloer voor de zonnepanelen. Het advies stond mij om diverse redenen tegen. Bij Zonpiek luisterde men naar mijn wensen en aarzelingen in plaats van het eigen verkoop verhaal te houden en 'door te drukken". Ik kreeg een op mijn situatie gericht aanbod. De medewerkers van het plaatsingsbedrijf hielden zich niet aan het werkplan waardoor er herstelwerkzaamheden dienden plaats te vinden. Dat herstel duurde lang omdat het plaatsingsbedrijf niet echt meewerkte. Zonpiek was in dat proces goed bereikbaar, cooperatief en doortastend, waardoor het op zijn pootjes terecht is gekomen. Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Zonpiek.

30 novembre 2021

Risposta di ZonPiek

Helaas ging de uitvoering niet zoals we dat normaal doen. Gelukkig hebben we het netjes en naar tevredenheid op kunnen lossen.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn en persoonlijk geholpen door…

Fijn en persoonlijk geholpen door Johan. Dacht mee in de mogelijkheden en eerlijk in de onmogelijkheden. Flexibel in de planning toen vanuit onze kant een aantal keer de installatie datum moest worden uitgesteld.

Op de dag zelf liep alles ook top. Snelle installatie door 2 vriendelijke heren.

Deskundig en betrokken.

Deskundige en betrokken begeleiding. Vervanging van de groepenkast inc. omzetting naar 3-fase aansluiting prima geregeld en professioneel uitgevoerd. Eigen stroommeter installeren en direct uitlezen van de Solar Edge inverter met mijn home automation systeem waren geen probleem. De panelen en inverter zijn netjes geinstalleerd. Alle afspraken keurig op tijd nagekomen. De hele installatie draait nu 7 weken zonder problemen.
Aanrader!

Goede begeleiding

Goede persoonlijke begeleiding en professionele plaatsing van de zonnepanelen.

Risposta di ZonPiek

Mooi dat het goed verlopen is en onze inzet gewaardeerd wordt.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più