Zondeco Recensioni 88

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 1 stelle su 5

Alles telefonisch besproken, een afspraak voor inmeten gemaak (de monteur zou ons bellen voor precieze datum en tijd). Vervolgens nooit meer wat gehoord en geen enkele reactie of uitleg n.a.v. onze ma... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zondeco heeft een heel ruim aanbod. Wij waren positief verrast dat er zelfs verschillende opties zijn om gekleurde banden toe te voegen aan de jaloezieen, waardoor je ze helemaal naar wens kan ontwerp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring met Zondeco.nl was ontzettend positief! Het was heel fijn dat er iemand langskwam om de maten bij mij thuis op te nemen, zodat alles perfect zou passen. De houten jaloezieën zien er prac... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend prettige koop ervaring beleefd met Zondeco. Na mijn online bestelling werd ik gebeld of mijn bestelling soepel was verlopen en of ik daar nog vragen over had. Gisteren onze raamdecoratie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per finestre

Scritti dall'azienda

Zondeco - Raamdecoratie op maat. De online winkel voor raamdecoratie. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardig op maat gemaakte raamdecoratie. Onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, dus je koopt direct bij de fabrikant. Dat betekent voordelige prijzen en snelle leveringen! Je kan bij ons gratis kleurstalen aanvragen en bieden handige inmeet- en montageinstructies voor degene die het in eigen hand willen hebben. Voor klanten die dit liever uitbesteden bieden wij een inmeet- en montageservice aan. Dat weet je zeker dat alles goed wordt opgemeten en geinstalleerd! Kies voor Zondeco en ga voor kwaliteit.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

De jaloezie is boven verwachting mooi

De jaloezie is boven verwachting mooi. na een klein mankement met de optrekkoorden , was dit na 1 berichtje ook vlekkeloos verholpen.
zondeco zal ik zeer zeker aanbevelen.
rene riesmeijer

25 giugno 2024

Risposta di Zondeco

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij te horen dat de jaloezie bevalt. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Goede service vriendelijk

Goede service vriendelijk, behulpzaam personeel

1 giugno 2024

Risposta di Zondeco

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden met met onze service.

Aanrader! Alles is perfect verlopen

Alles is perfect verlopen. Van t moment van bestellen tot het afleveren thuis. Erik heeft zelfs persoonlijk contact met ons opgenomen of alles naar wens is.
De luxaflex zijn prachtig gemaakt en perfect verpakt verzonden.
Als je luxaflex zoekt, ben je hier bij een goed en betrouwbaar adres!

11 giugno 2024

Risposta di Zondeco

Dank je wel voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en de persoonlijke service die je hebt ontvangen.

Zondeco is superdeco!

Zondeco is super snel met het maken van een afspraak. Ik ben echt direct gebeld om een inmeet afspraak kosteloos te laten uitvoeren! Ik heb meerdere websites gezien en de levertijd daarvan is echt super lang. Ik heb binnen drie weken mijn pvc jaloezieën binnen gekregen. Het was heel eenvoudig om ze te monteren we zijn er helemaal blij mee. En de aller belangrijkste is: als je vragen hebt kun je altijd bellen!

3 giugno 2024

Risposta di Zondeco

Bedankt voor je fantastische review! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten, snelle service en dat de inmeetafspraak naar wens verliep. Geniet van je nieuwe jaloezieën!

Mooie jaloezieën, goede service

Meer dan tevreden over de jaloezieën en de service van Zondeco. Voor de aankoop hebben we eerst een aantal gratis stalen ontvangen. We hebben ook gebruik gemaakt van de inmeet- en montageservice.

25 maggio 2024

Risposta di Zondeco

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze jaloezieën en service. Fijn dat de gratis stalen, inmeet- en montageservice je hebben geholpen bij je aankoop.

Zondeco

Valutata 4 stelle su 5

Nette producten

Nette producten voor een prima prijs

22 maggio 2024

Risposta di Zondeco

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met onze producten en prijzen.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più