Valutata 2 stelle su 5

De drukkwaliteit is goed, maar de laatste levering had een zeer sterke en penetrante chemische geur — vermoedelijk van de inkt of de lijm. De geur was zo overheersend dat ik even dacht dat er iets mis... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In tegenstelling tot de negatieve reactie van 19 september, zijn wij juist wel heel tevreden over Zolemba. Na het melden van ons probleem met de etiketten, werd er adequaat gereageerd, er was blijk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al een aantal jaar zijn wij klant bij Zolemba en nemen wij diverse bedrukte etiketten af. Zolemba biedt voldoende mogelijkheden om al onze etiketgerelateerde behoeften bij hen uit te laten voeren. De... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meedenken en kwaliteit. Tijdens onze label bestellingen lopen we wel eens tegen "uitdagingen" aan. Deze worden met de ondersteuning van het service-team van Zolemba altijd keurig opgepakt. Op die man... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Produttore di adesivi

Informazioni su Zolemba NL

Scritti dall'azienda

Welkom bij Zolemba

Bij Zolemba staat jij als klant centraal in alles wat wij doen. Als Europa's vooruitstrevende e-commerce drukkerij zetten we niet alleen in op innovatie, maar hechten we ook veel waarde aan het creëren van de perfecte klantbeleving. Onze productie-, logistiek-, marketing- en serviceteams werken naadloos samen via onze portals met één gezamenlijk doel: het waarborgen van jouw tevredenheid door betrouwbare leveringen, uitstekende klantenservice en producten van de hoogste kwaliteit.

Zolemba produceert en levert onbedrukte labels voor de bekende merken labelprinters: Dymo, Brother, Zebra, Star en Seiko.

Daarnaast produceert Zolemba ook op maat gemaakte bedrukte labels, geheel volgens jouw aangeleverde ontwerp.

Op Zolemba.nl vind je overzichtelijk een ruim assortiment labels, verzendetiketten, en labelprinters voor scherpe prijzen. De lage prijzen zijn te danken aan onze eigen productie van compatible labels, soepele logistieke processen, het unieke bestandscontrolesysteem en de meest innovatieve drukmachines.

Bestel direct

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Goed geholpen

Goed geholpen. Duidelijk en vriendelijk. Snel schakelen. Meedenkend.

7 maggio 2023

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor jouw mooie review! Wordt enorm gewaardeerd.
Fijn dat je tevreden bent en wij zijn blij om jou te mogen verwelkomen als nieuwe klant.

Tot snel bij Zolemba!

Tidora Senci

Snelle levering.

19 aprile 2023

Beste A.,
Bedankt voor de 5 sterren. We zijn blij te weten dat je tevreden bent met onze snelle levering.

We kijken ernaar uit om je de volgende keer van dienst te zijn.

Let's 'STICK' together!

Valutata 5 stelle su 5

Heb al eerder bij Zolemba besteld en is…

Heb al eerder bij Zolemba besteld en is gemakkelijk om te bestellen.

31 marzo 2023

Beste Frans,

Bedankt voor het delen van je geweldige beoordeling!
Het is fijn om te weten dat je onze website makkelijk te gebruiken en te bestellen vond.

We kijken ernaar uit je de volgende keer van dienst te zijn!

Valutata 5 stelle su 5

zeer snelle levering en precies wat ik…

zeer snelle levering en precies wat ik bestelde.

21 marzo 2023

Goedemorgen Tinus,

Bedankt voor je positieve review!
Goed om te horen dat alles naar wens is.

Laten we samen blijven plakken ;)

Team service Zolemba

Valutata 4 stelle su 5

Snel geleverd, het werkt op de brother printer, dus goedkoper.

21 marzo 2023

Beste Bernie,

Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze snelle levering, passende etiketten en nog betere prijzen!
We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer van dienst te zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Direct contact en perfect geholpen met…

Direct contact en perfect geholpen met bestelling!

7 marzo 2023

Goedemiddag Miquel,

Bedankt voor het achterlaten van je positieve review.
Fijn om te horen het contact met ons helemaal naar wens is geweest!

Laten we samen blijven plakken 😊️

Team Service Zolemba.

Snel en betrouwbaar

21 febbraio 2023

Beste Elwyn,

Bedankt voor de review!
We zijn blij te horen dat je tevreden was over de snelheid van levering en betrowbaarheid in onze producten!

Valutata 4 stelle su 5

Prima service.

Ik ben erg tevreden. Nadat de bestelling niet netjes was verpakt en ik melding daarvan heb gemaakt, werd ik meteen gebeld en de situatie is netjes opgelost.

18 luglio 2022

Goedemorgen Jildert,

Bedankt voor je feedback en voor het achterlaten van je review.

Nogmaals onze excuses voor de verpakking. We hebben het intern opgepakt en streven er naar om de ervaring van onze klanten te optimaliseren. Feedback van onze klanten help hier enorm bij. Fijn om te horen dat je met onze service tevreden bent!

Laten we samen blijven plakken.

Team Service Zolemba

top!!

behulpzaam, perfect advies!

12 febbraio 2023

Beste Dinant,

Hartelijk dank voor ons fijne telefoongesprek en review!
We wensen jou heel veel printplezier en tot snel bij Zolemba.nl!

Een fijne dag gewenst.

Tidora Senci

Superservice voor beste prijs

Zolemba heeft voor onze organisatie verreweg de beste prijzen en heel goede service. Daarnaast is het bestellen online heel eenvoudig, echt een verbetering voor mij althans.

8 febbraio 2023

Beste Jos,

Bedankt voor de geweldige feedback!
Wij zijn blij dat je tevreden bent met onze service, prijzen en website. Altijd leuk om te horen van onze klanten, dat waarderen wij. We kijken ernaar uit je de volgende keer van dienst te zijn.

Loralee Tolentino
Head of Service | Zolemba

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en correcte levering, goede klantenservice.

1 febbraio 2023

Beste Mark,

Heel erg bedankt voor jouw positieve feedback!
Een hele mooie dag gewenst en graag tot ziens bij zolemba.nl!

Klantvriendelijke systeem

Bestelproces gaat bijna automatisch als je al eerder hebt besteld.
Bevestiging volgt meteen.
Communicatie is goed

24 gennaio 2023

Risposta di Zolemba NL

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Tot snel bij zolemba.nl!
Een hele mooie dag gewenst.

Meedenken en kwaliteit.

Meedenken en kwaliteit.
Tijdens onze label bestellingen lopen we wel eens tegen "uitdagingen" aan. Deze worden met de ondersteuning van het service-team van Zolemba altijd keurig opgepakt. Op die manier kunnen wij de focus houden op onze producten, en da's bier brouwen.

19 gennaio 2023
Non scritta su invito

Risposta di Zolemba NL

Bedankt voor de mooie review. Dit waarderen wij zeer!!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più