Zizzi Recensioni 7.749

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Varene svarer stort sett til forventningene. Bra at dere har gode str og plagg i forskjellige prisklasser. - stort sett fornøyd, skulle helst hatt mer utvalg av klassisk tøy, og fler vintersko til... Leggi di più

Fantastisk handleopplevelse. Jeg kjøpte en vare som jeg måtte bytte og det gikk kjempe fint. Jeg returnerte varen min og Zizzi sendte en ny vare til meg. Fantastisk kundeservice, anbefaler alle å hand... Leggi di più

Butikken hadde ikke min størrelse inne, så de bestilte på nettbutikken for meg, og jeg fikk gratis frakt helt hjem. God service👍 Og ikke minst at klærne satt helt fint🤗

Lett å bestille på nett. Når jeg måtte bytte et plagg jeg hadde bestilt på nettet, gikk jeg fysisk i butikken og fikk levert den inn der. Den ansatte gjorde alt for meg, fikk sent den inn for meg og j... Leggi di più

1. Shopping e moda

Zizzi are a market leader in Scandinavia within curvy fashion, with over 120 stores. Zizzi design plus-size fashion at great prices for personalities – Fashion that fits you and your personal style. The Zizzi brand is characterized by genuine pass...

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ewelka

Jeg er veldig fornøyd, god størrelse, materiale, alt er i orden

25 ottobre 2025

Hei, Ewelina

Tusen takk for de nydelige tilbakemeldingene dine! Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt – fra passformen til materialet. Det er akkurat det vi elsker å høre!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele opplevelsen din, og håper du vil like de nye Zizzi-plaggene dine.

Team Zizzi

Gode tilbud og rask ekspedering

25 ottobre 2025

Hei, Målfrid

Takk for din nydelige tilbakemelding!

Team Zizzi

Godt at det er noen som lager flotte…

Godt at det er noen som lager flotte klær til oss frodige damer, ikke minst sko og støvletter og❤️

24 ottobre 2025

Hei, Nina

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen din! Vi er veldig glade for å høre at du elsker stilene våre – målet vårt har alltid vært å skape vakker mote som feirer og styrker alle kurvede kvinner. Og vi er så glade for å høre at du også liker sko og støvler våre!

Dine hyggelige ord betyr virkelig mye for oss.

Team Zizzi

Endelig Klær som Både Passer og Holder Kvaliteten – Anbefales!

Å handle hos Zizzi er en gjennomgående positiv og tillitsvekkende opplevelse.
Klærne har en meget god kvalitet som holder seg godt, og viktigst av alt: passformen er utmerket for store størrelser. Det er tydelig at designet er gjennomtenkt for å sitte godt, noe som skaper en følelse av frihet og komfort.
Jeg setter stor pris på at jeg kan stole på at produktbeskrivelsene er nøyaktige og gir et realistisk bilde av varen. Dette gjør hele kjøpsprosessen trygg.
I tillegg er leveransen alltid rask, noe som bidrar til en utmerket totalopplevelse fra start til slutt. Zizzi leverer praktiske løsninger med et fokus på kvalitet og nøyaktighet.

20 ottobre 2025

Hei, Ann-Cecilie

Hei – for en fantastisk anmeldelse å lese! Tusen takk for at du tok deg tid til å dele en så gjennomtenkt tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du setter pris på kvaliteten, passformen og designet på klærne våre, og at du føler deg trygg og komfortabel når du har dem på deg – det er nettopp det vi sikter mot!

Det betyr også mye for oss at du synes produktbeskrivelsene våre er pålitelige og at hele handleopplevelsen er enkel og troverdig. Å vite at kundene våre føler seg trygge og fornøyde fra start til slutt er den beste tilbakemeldingen vi kan håpe på.

Takk igjen for dine hyggelige ord og anbefaling – vi er så glade for å ha deg som en del av Zizzi-fellesskapet!

Team Zizzi

Godt utvalg og rask levering

21 ottobre 2025

Hei, Helene

Takk for den flotte anmeldelsen din.

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med vårt brede utvalg og raske levering, det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å tilby.

Bra kvalitet

Bra kvalitet og rask levering

1 ottobre 2025

Hei janne

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss. Det betyr mye for oss at kundene våre er fornøyde – både med produktene og servicen vi tilbyr.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og for at du velger Zizzi.

Team Zizzi

Bra kvalitet på klær .Rask levering

Bra kvalitet på klær .Rask levering. Returrett er veldig enkelt. Et godt valg av klær . Gode rabatter.

20 ottobre 2025

Hei, Tasia

Takk for den fantastiske anmeldelsen din.

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med kvaliteten på klærne våre, den raske leveringen og den enkle returprosessen. Det er også flott å vite at du liker utvalget vårt og setter pris på de gode rabatter, det er akkurat det vi vil at kundene våre skal oppleve.

Team Zizzi

God service.Fikk kjøpt varen jeg kom for å kjøpe

Fikk kjøpt varen jeg kom for å kjøpe, og et extra antrekk.
Den trivelige betjeningen var veldig hjelpsom.

16 ottobre 2025

Hei kunde

Team Zizzi

One of my favourite pizza

One of my favourite pizza! Really great menu and good customer service. I can only recommend!

1 agosto 2025

Hi!

Thank you for the 5 stars, however, we are a women plus size fashion brand, so maybe you have found the wrong site?

All the best
Team Zizzi

Rask levering og tydelige beskjeder/…

Rask levering og tydelige beskjeder/ bekreftelser. Pålitelig.

17 ottobre 2025

Hei Hilde

Team Zizzi

God kvalitet og varene svarer til…

God kvalitet og varene svarer til forventningene

6 ottobre 2025

Hei Frøydis

Kjapp levering

Kjapp levering. Sparte masse. Kjempefornøyd!

14 ottobre 2025

Hei, Unni

Tusen takk for den nydelige anmeldelsen din!

Vi er veldig glade for å høre at bestillingen din kom raskt og at du fikk en god avtale, enda bedre at du er veldig fornøyd med kjøpet ditt!

Team Zizzi

Mister hele handlekurven når man logger…

Mister hele handlekurven når man logger inn.

14 ottobre 2025

Hei

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingene dine med oss.
Vi beklager å høre at du mistet handlekurven din når du logger inn - det er definitivt ikke slik det burde være, og vi forstår hvor frustrerende det må føles.

Vi anbefaler at du logger deg inn før du legger varer i handlekurven for å unngå dette problemet. Ellers kan du gjerne ta kontakt med oss på kundeservice@zizzi.no hvis dette skjer igjen, så vi kan hjelpe deg direkte.

Takk for at du tok det opp med oss.

Lett å returnere tilbake

Det er veldig enkelt å returnere pakker tilbake, alt gjøres på sisa til Zizzi, veldig høvelig

13 ottobre 2025

Hei, Tone

Takk for din vennlige anmeldelse.

Vi er veldig glade for å høre at du synes returprosessen vår er enkel og praktisk. Det er akkurat den opplevelsen vi vil at kundene våre skal ha.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å se deg igjen snart!

Team Zizzi

Nesten alltid fornøyd med klær fra zizzi

7 ottobre 2025

Hei, Laila

Takk for din vennlige anmeldelse.

Vi er veldig glade for å høre at du nesten alltid er fornøyd med klærne våre. Din tilbakemelding betyr mye for oss og hjelper oss med å fortsette å forbedre oss for å sørge for at du er helt fornøyd hver gang.

Vi setter stor pris på din støtte.

Team Zizzi

Den beste service og flotte varer som…

Den beste service og flotte varer som står til forventningene

2 ottobre 2025

Hei, Helén

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din!

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både vår service og produkter, og at alt møtte forventningene dine. Det er akkurat det vi sikter mot!

Vi setter stor pris på dine hyggelige ord og støtte.

Alt fungerer hver gang.

Alt fungerer hver gang. Alltid kjempegod og hyggelig service.

11 ottobre 2025

Hei, Siv

Tusen takk for din vennlige anmeldelse.

Vi er veldig glade for å høre at alt fungerer bra hver gang du handler hos oss. Din tillit betyr mye, og vi er veldig glade for at du er fornøyd med opplevelsen din på Zizzi.

Team Zizzi

Mye flott å finne på Zizzi

Mye flott å finne på Zizzi , noen ganger dyrt og andre ganger gode fine priser .
Noen klær i billige , dårlige kvaliteter, som nupper og tåler lite bruk.
Andre klær holder i mange år og er behagelige og gode å ha på.
Ofte er det utsolgt i de fleste størrelser , og allikevel blir det reklamert for de klærne du ikke kan få tak i . Det er utrolig skuffende og bortkastet tid når mye er utilgjengelig å kjøpe.
Få ned prisene og ha nok varer tilgjengelig til hos kunder.
Stortsett greit å bestille og evt returnere hos Zizzi.

10 ottobre 2025

Kjære Belinda

Takk for at du delte din ærlige tilbakemelding.

Vi er glade for å høre at du liker utvalget vårt og har funnet komfortable, holdbare plagg hos Zizzi. Samtidig setter vi stor pris på kommentarene dine om priser, kvalitet og tilgjengelighet på lager.

Vi forstår hvor skuffende det kan være når populære stiler selger ut eller når kvaliteten varierer. Din tilbakemelding er veldig verdifull og vil bli delt med teamet vårt for å hjelpe oss med å forbedre disse områdene.

Team Zizzi

Rask og trygg levering fra Zizzi

Rask og trygg levering fra Zizzi. God kvalitet, design og ikke minst pris på klær fra Zizzi!

10 ottobre 2025

Hei, Jorunn

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din!

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den raske og pålitelige leveringen, samt kvaliteten, designen og prisen på klærne våre. Det er flott å vite at våre bestrebelser på å tilby stilig og rimelig mote blir verdsatt.

Vi setter stor pris på støtten din og de hyggelige ordene dine!

Team Zizzi

Service minded person og veldig bra…

Service minded person og veldig bra tips om antrekk

26 settembre 2025

Hei, Hanne

Tusen takk for din vennlige anmeldelse.

Vi er veldig glade for å høre at du fikk god service og nyttig antrekkråd, teamet vårt elsker å inspirere kunder til å finne stiler som får dem til å føle seg trygge og vakre.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å se deg igjen snart!