Zizzi Recensioni 7.749

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Varene svarer stort sett til forventningene. Bra at dere har gode str og plagg i forskjellige prisklasser. - stort sett fornøyd, skulle helst hatt mer utvalg av klassisk tøy, og fler vintersko til... Leggi di più

Fantastisk handleopplevelse. Jeg kjøpte en vare som jeg måtte bytte og det gikk kjempe fint. Jeg returnerte varen min og Zizzi sendte en ny vare til meg. Fantastisk kundeservice, anbefaler alle å hand... Leggi di più

Butikken hadde ikke min størrelse inne, så de bestilte på nettbutikken for meg, og jeg fikk gratis frakt helt hjem. God service👍 Og ikke minst at klærne satt helt fint🤗

Lett å bestille på nett. Når jeg måtte bytte et plagg jeg hadde bestilt på nettet, gikk jeg fysisk i butikken og fikk levert den inn der. Den ansatte gjorde alt for meg, fikk sent den inn for meg og j... Leggi di più

1. Shopping e moda

Zizzi are a market leader in Scandinavia within curvy fashion, with over 120 stores. Zizzi design plus-size fashion at great prices for personalities – Fashion that fits you and your personal style. The Zizzi brand is characterized by genuine pass...

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kronglete og vanskelig å komme i…

Kronglete og vanskelig å komme i kontakt med kundeservice. Når jeg til slutt fikk tak i vedkommende, var hun flink og hjelpsom. Når forsendelse blir sendt i to pakker, bør jeg som mottaker bli informert om dette.

14 gennaio 2026

Kjære Anne Berit

Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss – det setter vi stor pris på!

Vi er glade for å høre at du fikk god hjelp da du først kom i kontakt med oss, men vi beklager selvfølgelig at det tok tid og at det ikke var tydelig nok med forsendelsen i to pakker. Det skal være enkelt og oversiktlig å handle hos oss, så vi tar med oss din tilbakemelding videre for å forbedre opplevelsen.

Alt det beste,
Team Zizzi

We had lunch at Zizzi in The Cotswolds…

We had lunch at Zizzi in The Cotswolds outlet / retail park in Ashchurch near Tewksbury. The food was delicious and the waiter Craig was absolutely attentive, friendly and professional as were all the staff. We will definitely go back. The Seabass we had was delicious as were the prawn skewers for starters. The complementary nibbles at the start & hot chocolate at the end were lovely too. 5/5

12 gennaio 2026

Hi Maureen

Thank you for your lovely review! However, it seems that you may have accidentally left this review for the wrong place, as we are Zizzi, a fashion brand, and not the restaurant you visited in The Cotswolds outlet.

We’re glad to hear you had such a great experience at the restaurant, though!

If you ever need anything from us in the future, feel free to reach out!

All the best,
Team Zizzi

Tusen hjertelig takk at Dere har sin…

Tusen hjertelig takk at Dere har sin egen butikken på internett fordi jeg ikke kan finne klær i vanlige butikker som jeg liker og passer til meg.
Hilsen Natalia

9 gennaio 2026

Hei, Natalia

Tusen takk for dine vennlige ord! Vi er veldig glade for å høre at nettbutikken vår har vært et godt valg for deg.

Det betyr mye for oss at vi kan tilby klær som får deg til å føle deg komfortabel og trygg. Vi kommer til å fortsette å jobbe hardt for å gi deg enda flere stiler du kommer til å elske.

Takk igjen for støtten din, og vi gleder oss til å hjelpe deg i fremtiden!

Team Zizzi

Alt fungerer som det skal

Alt fungerer som det skal! Bra produkter og bra service!😃

22 novembre 2025

Hei, Sigrid

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at alt fungerer som det skal, og at du er fornøyd med både produktene våre og servicen vår. Det er akkurat den opplevelsen vi tar sikte på å levere.

Hvis du noen gang trenger hjelp eller har spørsmål, er vi alltid her for å hjelpe.

Team Zizzi

Godt av og til kunne bestille på nett

Godt av og til kunne bestille på nett . Og god sørvice

22 novembre 2025

Hei, Rune

Tusen takk for din vennlige anmeldelse. Vi er glade for å høre at du liker bekvemmeligheten ved å bestille online og at du opplever god service fra oss. Det er akkurat det vi tar sikte på å tilby.

Hvis du noen gang trenger hjelp, er vi alltid her for å hjelpe.

Nice clothes

Nice clothes, they fit well I just wish they har better stocks and availability. Several sizes or colors are constantly missing.
Also it would be nice to offer short options on pants. Not everyone is 175…

21 novembre 2025

Hi Corina

Thank you for taking the time to share your feedback. We are really glad to hear that you like our clothes and that the fit works well for you. That means a lot to us.

At the same time, we completely understand your frustration regarding stock and availability. It is not ideal when sizes or colors are missing, and we know how disappointing that can be. However, it is difficult to predict which items will sell fast, but we do our best to estimate how many of each item we need to buy.

Your point about offering shorter length options on pants is also very important. Not everyone is the same height, and we want our styles to fit as many women as possible. We will make sure to pass this on to our design and product teams.

All the best

Alt 👌👌👌🫶 💝!!!

21 novembre 2025

Hei, Agnieszka

Tusen takk for den nydelige anmeldelsen din! Det gjør oss veldig glade å høre at alt har vært helt perfekt for deg.

Hvis du noen gang trenger hjelp, er vi alltid her for å hjelpe deg.

Team Zizzi

Greit og enkelt å bestille

Greit og enkelt å bestille. Enkelt å bytte og returnere. Finner klær som ikke er i butikken fordi de er utsolgt der

13 novembre 2025

Hei

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det er flott å høre at du synes det er enkelt og greit å legge inn bestillinger, og at det fungerer bra for deg å bytte og returnere varer. Vi er også glade for at du kan finne stiler på nettet som kanskje er utsolgt i butikkene. Den fleksibiliteten er akkurat det vi ønsker å tilby.

Hvis du noen gang har spørsmål eller trenger hjelp, er vi alltid her for å hjelpe.

Alt godt, Team Zizzi

Veldig mye fint

Veldig mye fint. Veldig lett å bestille og prøve i ro og mak hjemme. Og ikke minst god returordning

Hei, Janne

Tusen takk for de nydelige tilbakemeldingene dine! Det er flott å høre at du liker utvalget vårt og synes det er enkelt å bestille og prøve alt hjemme på en avslappet måte. Vi er også veldig glade for at returpolitikken vår fungerer bra for deg. Den slags bekvemmelighet er akkurat det vi tar sikte på å tilby.

Hvis du noen gang trenger hjelp eller har spørsmål, er vi alltid her for å hjelpe deg.

Team Zizzi

Varen passet fint og kom raskt

17 novembre 2025

Hei, Siri

Tusen takk for at du delte din positive opplevelse. Vi er veldig glade for å høre at varen passet deg bra og kom raskt, det er akkurat det vi sikter mot.

Retur

Hadde bestillt noe jeg trodde bar en ulljakke, men fikk en stor blader!veldig enkelt å returnerte! Første gangen jeg måtte benytte meg av det ! Har kjøpt mye klær på Zizzi ! Handler bare på Zizzi !!

13 novembre 2025

Kjære Kirsten

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er virkelig glade for å høre at Zizzi har vært en god opplevelse for deg!

Vi ser frem til å fortsette å tilby deg flotte stiler og god service.

Med vennlig hilsen,

God brukervennlig nettside

God brukervennlig nettside, godt utvalg og rask levering.

5 novembre 2025

Hei, Gro

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Det betyr virkelig mye å høre at du synes nettstedet vårt er enkelt å bruke, at du likte utvalget vårt og at du mottok bestillingen din raskt. Vi jobber hardt for å skape en jevn og hyggelig handleopplevelse, så tilbakemeldingen din er utrolig givende.

Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er her for å gjøre hvert besøk bra.

Bra kvalitet

Bra kvalitet og rask levering

12 novembre 2025

Kjære Amna

Vi ser frem til å fortsette å tilby deg flotte stiler og god service.

Med vennlig hilsen,

Godt utvalg

Hei, Rikke

Takk for anmeldelsen din. Vi er veldig glade for å høre at du synes utvalget vårt er bra.

Team Zizzi

Enkelt og greit å bestille

Enkelt og greit å bestille. Rask levering.

31 ottobre 2025

Hei, Nina

Tusen takk for din vennlige anmeldelse. Vi er veldig glade for å høre at bestillingen føltes enkel og grei for deg, og at leveringen din kom raskt.

Din tilbakemelding betyr mye for oss, og vi setter pris på at du tar deg tid til å dele opplevelsen din.

Team Zizzi

Fine klær i gode størrelser

Bra varer og de blir sendt ut raskt etter bestilling. Det som drar ned totalen for meg er den voldsomme bombarderinga med salgsfremmende mailer de sender ut dersom en skal være medlem i kundeklubben. Det kommer minimum en hver dag, og opp til fire-fem daglig før høytider. Har ikke opplevd verre.

Hei, Aase

Tusen takk for den detaljerte anmeldelsen din.
Vi er veldig glade for å høre at du liker klærne våre, at størrelsene fungerer bra for deg, og at bestillingene dine sendes ut raskt.

Vi beklager å høre at du ikke liker hvor mange kampanje-e-poster du har mottatt. Vi forstår hvor frustrerende det kan være når innboksen fylles opp for ofte. Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Vi ser allerede på en måte for kundene til å velge en lavere e-postfrekvens, slik at du kan holde deg oppdatert uten å føle deg overveldet.

Takk igjen for at du delte opplevelsen din med oss.

Klærne passer perfekt

Klærne passer perfekt, men PostNord leverer ikke som de skal! Bestilte 02.11. Og fikk det i dag 14.11.

Hei Marit,

Tusen takk for meldingen din. Det er veldig fint å høre at klærne passer perfekt, men vi er virkelig lei oss for at leveringen tok så lang tid. Det forstår vi godt kan være frustrerende.

Forsinkelsen ligger hos PostNord, men vi følger selvfølgelig opp slike saker og tar dem videre for å sikre at leveransene fremover blir mer pålitelige.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette, og for tålmodigheten din. Hvis du opplever flere problemer med levering, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@zizzi.no slik at vi kan hjelpe deg videre.

All the best,

Team Zizzi

Det var lett å finne fram på nettsiden

Det var lett å finne fram på nettsiden. Plaggene jeg valgte var fine, og kvaliteten god. Det tok kun 2 dager fra bestilling til jeg kunne hente varene i pakkeboks.

7 novembre 2025

Hei, Hanne

Tusen takk for den nydelige anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du synes nettstedet er enkelt å navigere på, at du likte klærne, og at kvaliteten levde opp til forventningene dine.

Og to-dagers levering - det er flott å høre!

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.