Zizzi Recensioni 7.740

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Varene svarer stort sett til forventningene. Bra at dere har gode str og plagg i forskjellige prisklasser. - stort sett fornøyd, skulle helst hatt mer utvalg av klassisk tøy, og fler vintersko til... Leggi di più

Fantastisk handleopplevelse. Jeg kjøpte en vare som jeg måtte bytte og det gikk kjempe fint. Jeg returnerte varen min og Zizzi sendte en ny vare til meg. Fantastisk kundeservice, anbefaler alle å hand... Leggi di più

Butikken hadde ikke min størrelse inne, så de bestilte på nettbutikken for meg, og jeg fikk gratis frakt helt hjem. God service👍 Og ikke minst at klærne satt helt fint🤗

Lett å bestille på nett. Når jeg måtte bytte et plagg jeg hadde bestilt på nettet, gikk jeg fysisk i butikken og fikk levert den inn der. Den ansatte gjorde alt for meg, fikk sent den inn for meg og j... Leggi di più

1. Shopping e moda

Zizzi are a market leader in Scandinavia within curvy fashion, with over 120 stores. Zizzi design plus-size fashion at great prices for personalities – Fashion that fits you and your personal style. The Zizzi brand is characterized by genuine pass...

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fikk god hjelp til å bestille bukse på…

Fikk god hjelp til å bestille bukse på nett. Bukse kom fort i posten.

Hei, Ragne

Tusen takk for den nydelige anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du fikk god hjelp med bestillingen din på nettet og at buksene dine kom så raskt, det er akkurat den smidige opplevelsen vi ønsker å tilby.

Rask levering

Rask levering, fint tøy - eneste minuset er at de har for lite mammaklær og er veldig dyre :)

15 settembre 2025

Hei, Johanna

Tusen takk for din snille og ærlige anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du liker klærne våre og at bestillingen din kom raskt. Vi setter også stor pris på tilbakemeldingen din om fødselsperre-kolleksjonen vår. Vi forstår at mer variasjon og rimelige alternativer ville gjort en stor forskjell, og vi vil sørge for å dele innspillene dine med produktteamet vårt.

Takk for at du tok deg tid til å dele tankene dine, de hjelper oss med å bli bedre.

Bytte av størrelse

Fikk vinterjakke kjøpt på nett i bursdagsgave - kjøpt når det var 20%. Den var dessverre for stor - så gikk innom lokal zizzi butikk for å bytte til samme vinterjakke i en størrelse mindre. Ved bytte måtte jeg kjøpe ny jakke til fullpris - altså et utlegg på ca. kr 450,-. Syns dette er urimelig når det gjelder bytte av størrelse. Ikke vært borti noe annet sted.

Hei, Isabel

Tusen takk for at du delte opplevelsen din med oss.

Vi forstår helt at det føles urettferdig å betale en høyere pris når du ønsket å bytte jakken din til en annen størrelse.

I fremtiden, ikke nøl med å ta kontakt med oss, så dette ikke skjer igjen.

Hyggelig og imøtekommende service!

Hyggelig og imøtekommende personale.
Generelt meget god service!

Hei, Anita

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! Vi er glade for å høre at du opplevde vennlig og imøtekommende personale, og at du var fornøyd med den generelle servicen, det er akkurat den atmosfæren vi streber etter å skape.

Team Zizzi

Alltid fornøyd når jeg handler på…

Alltid fornøyd når jeg handler på zizzi, enten på nett eller på Østfoldhallen. Fine klær, hyggelig personale og enkelt å bytte hvis man ombestemmer seg.

Hei, Marianne

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du alltid er fornøyd når du handler hos oss, enten online eller i vår Østfoldhallen-butikk. Det er flott å vite at du liker klærne våre, synes personalet vårt er vennlig og setter pris på den enkle bytteprosessen – det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å tilby.

Vi setter stor pris på dine hyggelige ord og gleder oss til å ønske deg velkommen igjen snart.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, og bra tilbud.

Hei, Torhild

Tusen takk for den nydelige anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du hadde en god opplevelse med vårt vennlige personale og fant noen gode tilbud - det er akkurat det vi sikter mot.

Team Zizzi

Fine varer og mye å velge i

Fine varer og mye å velge i. Strømpebuksene er supre! Rask levering.

25 settembre 2025

Hei, Anne

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med utvalget vårt, og spesielt at du elsker tights. Det er også flott å vite at bestillingen din kom raskt – det er akkurat det vi streber etter.

Team Zizzi

Jeg fikk varene jeg bestilte

Jeg fikk varene jeg bestilte, og de passet perfekt! Det var rask levering!

19 settembre 2025

Hei, Berit

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at bestillingen din kom raskt og at alt passet perfekt – det er akkurat slik det skal være.

Team Zizzi

Då fornøyd med det jeg klærne jeg…

Då fornøyd med det jeg klærne jeg brstilte.Rinelig og god kvalitet 😀Rask levering😀

22 settembre 2025

Hei, Anka

Tusen takk for den nydelige anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med klærne dine, at du synes kvaliteten er god, og at leveringen var rask. Det er akkurat den opplevelsen vi vil ha for kundene våre.

Godt utvalg

Godt utvalg i store størrelse, bra kvalitet, rask levering

23 settembre 2025

Hei, Wenche

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du setter pris på vårt brede utvalg av mote i store størrelser, den gode kvaliteten og vår raske levering. Det er nettopp det vi tar sikte på å levere til kundene våre.

Lett å finne frem

Lett å finne frem

22 settembre 2025

Hei, Siv

Tusen takk for anmeldelsen din. Vi er veldig glade for å høre at du synes det er lett å finne veien rundt, det er akkurat det vi sikter mot med handleopplevelsen vår.

Team Zizzi

Rask levering og utrolig bra retur…

Rask levering og utrolig bra retur behandling.
Kjekt å prøve klærne hjemme og gjerne flere ganger før man endelig bestemmer seg.
God kvalitet og herlige passformer til våre chubby kropper

18 settembre 2025

Hei

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! Vi er glade for å høre at du setter pris på rask levering og enkel returprosess, og at det å handle hjemmefra gir deg muligheten til å prøve ting i fred før du bestemmer deg. Det gjør oss veldig glade å vite at du synes både kvaliteten og passformen på klærne våre er en flott match for kurvete kropper, siden det er nettopp det Zizzi handler om.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen snart!

Team Zizzi

Supre t-shirt og god passform og…

Supre t-shirt og god passform og kvalitet 😊

19 settembre 2025

Hei, Merethe

Tusen takk for den nydelige anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den nye t-skjorten din, og at både passformen og kvaliteten levde opp til forventningene dine.

Super fornøyd!

Får alltid en god opplevelse av å handle hos Zizzi, både i butikk og på nett! Varene lever opp til kvalitet og det er gode produkter. Alt i alt veldig fornøyd. Alltid rask levering når jeg bestiller hjem!

17 settembre 2025

Hei, Melissa

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du alltid har en flott opplevelse med Zizzi, både i butikken og på nettet. Det er flott å vite at du synes produktene våre er av god kvalitet og at leveringen til hjemmet ditt alltid er rask.

Din tilbakemelding betyr mye for oss, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen på Zizzi igjen.

Gode og inkluderende størrelser

Gode og inkluderende størrelser, alltid hyggelig betjening i butikkene og komfortable klær!

20 settembre 2025

Hei, Hannah

Tusen takk for den nydelige anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du setter pris på våre inkluderende størrelser, nyter komforten til klærne våre, og har hatt så positive opplevelser med vårt vennlige butikkpersonale. Det er akkurat den typen opplevelse vi vil at alle kundene våre skal ha.

Team Zizzi

Det som er så bra med Zizzy er at

Det som er så bra med Zizzy er at dere har en detaljert nettside med bilder av forskjellige store modeller med klærne, dette gjør alt mye enklere!
Dere også har detaljert informasjon om materialer og vask.
Raskt levering og enkelt med retur!
OG dere er oppdatert med motebildet, takk!

20 settembre 2025

Hei, Laura

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du setter pris på nettstedet vårt med detaljerte bilder av ulike modeller og tydelig informasjon om materialer og pleieinstruksjoner. Det er flott å vite at dette gjør shopping enklere for deg.

Vi er også veldig glade for at du har hatt gode erfaringer med vår raske levering og enkle retur, og at du synes stilene våre er i tråd med de siste motens trendene. Din tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å forbedre oss.

Er godt fornøyd med ZIZZI

Er godt fornøyd med ZIZZI.
Passformer er god, enkelt å bestille på nett…

12 settembre 2025

Hei, Linda

Tusen takk for den nydelige anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med Zizzi, at du synes passformen på klærne våre er flott, og at det er superenkelt for deg å bestille online. Det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å tilby.

Team Zizzi

Fornøyd med rask levering og fin…

Fornøyd med rask levering og fin kvalitet på klærne

14 settembre 2025

Hei, Anne

Tusen takk for din vennlige anmeldelse. Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både den raske leveringen og kvaliteten på klærne våre – det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi kundene våre.

Team Zizzi

Jeg kjøper alle klærene mine hos Zizzi…

Jeg kjøper alle klærene mine hos Zizzi . Du får tøffe / fine klær i stor str . Du trenger ikke å tenke på at de ikke har din str inne . Og de som jobber der , gir deg masse råd .

10 settembre 2025

Hei, Wenche

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! Vi er veldig glade for å høre at Zizzi er ditt go-to-sted for klær, og at du setter pris på vårt brede utvalg av størrelser og stilige design. Det er også fantastisk å vite at våre ansatte har kunnet hjelpe deg med nyttige råd – å skape den slags positiv og innbydende opplevelse er akkurat det vi sikter mot.

Vi setter stor pris på din lojalitet og gleder oss til å ønske deg velkommen på Zizzi igjen.

Fine klær

Fine klær. Store fine størrelser. God kundeservice

Hei, Kristin

Tusen takk for din vennlige anmeldelse. Vi er veldig glade for å høre at du liker klærne våre, setter pris på størrelsesvalget og har hatt en god opplevelse med kundeservicen vår.