Eet Tafel deens binnen gekregen, vriendelijke bezorgers alles binnen geplaatst. Ondanks dat alles goed verpakt was er een lichte beschadiging aan het blad echter zelf bijgewerkt. Van de ook binnen ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede reactie van het bedrijf, persoonlijk contact, toen ik even dacht voor de verkeerde kleur gekozen te hebben, Men denkt mee en geeft de tijd. TV kastje ziet er uit zoals op de foto en werd keurig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een teleurstellende ervaring bij een andere meubelzaak kwamen we terecht bij Zita Home, en wat een verschil! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen , konden gelijk bij ze terecht... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leuke ronde tafel met kegelpoot. Alleen hol vanbinnen er zit geen gewicht in waardoor die snel kantelt. Levering perfect, netje gebeld 10 min voor levering aangekondigd dat ze kwamen. Ook fijn dat ze... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd

kuppersweg 7, 2031 EA, Haarlem, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Alles klopte, prachtige tafel, snelle levering en staat klasse in mijn winkel.
Ik beveel Zita home zeker aan.

Risposta di Zita Home
Nadat ik nog steeds geen pakket had ontvangen, hebben ze mij een nieuw artikel toegestuurd. Nu met DHL en die is nog netjes voor de Kerst geleverd. Super netjes geregeld.
En waar het 1e pakket is, een groot raadsel, dankzij post.nl.

Risposta di Zita Home
We hebben een hele mooie tafel ontvangen.
De straat was afgesloten, maar de bezorger heeft zijn best gedaan om deze in ons restaurant af te leveren.
Het hout was mooi afgewerkt en de montage van de poten in een oogwenk gepiept.
De eerste gasten hebben er al aan gedineerd.
Iedereen blij!

Risposta di Zita Home
Vanaf dag 1 goede communicatie.
Mijn vragen via de mail werden snel en duidelijk beantwoord door Sylvester.
De tafel is vandaag geleverd en ben er heel blij mee. De levering ging soepel en het in elkaar zetten van de tafel was ook goed en snel gedaan. De afval werd ook keurig meegenomen

Risposta di Zita Home
Alles was prima geregeld. Goede service en de tafeltjes van een hele goede kwaliteit. Staan prachtig!!!

Risposta di Zita Home
Alles zeer goed geregeld,en op tyd gebracht,goed verpakt, super,top.

Risposta di Zita Home
Excellente service , levert zoals men promoot en uitstekende update over de levering.. Zeer tevreden !!!

Risposta di Zita Home
Mijn 2de aankoop. Eerst ronde mango eettafel, nu salontafel zelfde stijl. Vlotte behandeling en correcte tijdslevering.

Risposta di Zita Home
Ik had een tafel besteld echter was dit niet de juiste kleur. Deze hebben ze zonder hier iets voor te rekenen omgeruild! En nu erg blij met de tafel!!

Risposta di Zita Home
Ik moet de tafel nog in elkaar zetten, maar op het oog ziet het er prima uit. Heel mooi blad en goed verpakt binnen gekregen.

Risposta di Zita Home
Het bestelproces verliep soepel. We bestelden online een (mangohouten) tafel en deze werd op afspraak geleverd, wat ook heel gemakkelijk was. Het enige minpuntje is dat de tafel een paar kleine visuele imperfecties heeft die niet genoeg zijn om hem te retourneren.

Risposta di Zita Home
Snel geleverd en vriendelijke bezorgers en de tafel is erg mooi . Ben er blij mee.

Risposta di Zita Home
Heel gastvrij ontvangen !
Mooie meubels, goed advies
Heerlijk koffie!

Risposta di Zita Home
Uitstekende zaak, zijn in Haarlem gaan kijken op goed geluk en zijn daar uiterst vriendelijk en naar tevredenheid te woord gestaan. De verkoper heeft ons de meubels laten zie welke we op het oog hadden. Hij heeft zelfs meubels uitgepakt die hij ons liet zien. Ook de gemaakte afspraken worden nagekomen, en er wordt de uiterste best gedaan om zo snel mogelijk te leveren. Wij hadden onze meubels met een week in huis. Als deze mensen hebben wat je zoekt zou ik het hier zeker bestellen, en langs gaan om te kijken is ook mogelijk. Misschien als je langs gaat is even bellen wel zo handig.

Risposta di Zita Home
We zijn heel vriendelijk ontvangen door Silvester en hij heeft ons vervolgens goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we gezamenlijk een eettafel samengesteld die geheel naar onze zin was.
Prima prijs/prestatie.

Risposta di Zita Home
Superblij met onze mangohouten eettafel! Na veel ellende bij een andere woonwinkel was deze snelle en fijne levering een verademing!