Wij waren vooral verrast door hoeveel…
Wij waren vooral verrast door hoeveel designmerken er bij elkaar staan. Van Vitra tot Herman Miller en verschillende andere merken. Daardoor konden we veel beter vergelijken dan we vooraf hadden gedacht.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
We hadden vooraf een bepaald model in gedachten, maar kregen in de showroom goed advies over een alternatief. Uiteindelijk voor dat andere model gekozen en achteraf heel blij met die keuze.
We kwamen eigenlijk alleen even kijken en hadden niet verwacht iets te kopen. Uiteindelijk een prachtige Vitra gevonden voor een prijs die we echt interessant vonden. Fijn geholpen en blij dat we toch even zijn gaan kijken.
Ordered a Herman Miller online because we don't live nearby. We asked a question about the implementation beforehand and we got a quick answer. Then just ordered and everything went smoothly.
Online besteld en daarna nog even contact gehad over de levering. Alles werd duidelijk uitgelegd en de afspraak werd netjes nagekomen. De stoel zelf is prachtig en zit ook nog eens geweldig.
Très bonne experience
le choix est tres large, la qualité au rendez vous et de bons conseils
Merci
Really happy with our purchase. We ordered online because we live quite far away. The chair arrived in excellent condition and looked even better than expected.
Had eerst wel een beetje mn twijfels door de verschillende reviews online. De prijs van de LC2 stoel was ook erg goed dus dacht eerst:
Klopt dit wel? Toch maar even langs gereden om hem in het echt te bekijken. Werd super vriendelijk geholpen en kon alles rustig bekijken.
Uiteindelijk gelijk meegenomen en staat nu super mooi thuis. Erg blij mee.
Zag leren in hoogte verstelbare lemkrukken voor 175 op Marktplaats, bevestiging gevraagd of ze echt leer waren en meteen mee te nemen omdat het een lange rit was voor ons. Afgesproken dat ik een gaatje zoek en afspraak maak. Dag erna advertentie weg, wel een nieuwe voor dezelfde stoelen voor 250 euro. Gevraagd of ik ze niet meer voor 175 kon krijgen, bleek dat 175 niet voor de verstelbare was maar voor die zonder gasveer. Maar daar ging de advertentie niet over. Heb ze gevraagd wanneer ze van plan waren geweest me te informeren dat die 175 euro van de advertentie niet klopte voor de stoelen die in die advertentie stonden; na 1,5 uur rijden in de winkel pas misschien? Krijg geen reactie meer. Ik vind dat ronduit misleidend en ben het in die zin helemaal met voorgaande reviews eens.
Misleiders. Adverteren met foto's van artikelen die zij niet in huis hebben. Hal vol ouwe meuk. Verkopen op Marktplaats en Zillions.nl dus sprookjes. Trap er niet in. Ga snel naar betrouwbare zaak met goede reviews.
Zeer slechte zaak. Wij zien advertentie (zowel op Marktplaats als zillions.nl) van 2 x Leolux Scylla, hoog model, volledig zwart leer met chrome buizen incl. hocker in nieuwstaat. Vragen 1 dag voor bezichtiging of beide exemplaren nog op voorraad zijn. Office-manager bevestigt dit. Wij rijden 2 x 134 km (3 uur) voor niets o.b.v. deze valse, misleidende informatie! Want stoelen blijken totaal anders: versleten met zwart stoffen zijkanten en zwarte buizen. Verkoper Zillions in de zaak: "Sorry! We hebben wel wat anders." Ga hier NIET NAARTOE!
Snel een afspraak gemaakt.
Doelgericht potientiele fauteuils bekeken.
Overwogen een keus kunnen maken. Scherpe prijs.
Direct meenemen ,voor ons in de auto geplaatst.
Zillions komt zijn afspraken niet na. Ik heb een Gispen bank op dinsdag 9 juni jl. telefonisch gereserveerd en zou deze op zaterdag 13 juni ophalen. Ik krijg vandaag een telefoontje dat de bank helaas al verkocht is. Geen bedrijf om zaken mee te doen!!!
Mooi product, voor een scherpe prijs en snel geleverd.
Top! Mooie eerlijke service. Topconditie en zeer goed geleverd. Heel tevreden. Aanrader!
Bureaustoel gekocht in zogenaamde showroom condititie, zwaar teleurgesteld bij binnenkomst. Vlekken op de bekleding, krassen, plastic vergeeld. Absoluut geen showroom kwaliteit! Na diverse stevige mails met foto's over non-conformiteit is de bureaustoel uiteindelijk retour gegaan en heb ik mijn geld teruggekregen. Maar ondanks alle vele verzoeken (mail + telefonisch) geen btw factuur gekregen en ook geen creditfactuur. Als er wat verkocht kan worden reageren ze snel, maar na de koop is er sprake van weinig service. Ik raad dit bedrijf niet aan. Wees gewoon eerlijk over wat je verkoopt en in welke staat het is!
Gebruikt meubilair is echt niet in "showroomconditie ", maar behoort bij het grof vuil ! BTW wordt niet berekend ," zgn marge product ". Wettelijk herroepingsrecht kennen ze niet. Doe er geen zaken mee ! een en al ellende .
Prima geholpen zonder poespas.
Nu de blijde eigenaar van een mooie gebruikte
EA 119.
Waar ik aanvankelijk wat terughoudend was, nu overtuigd van de de echtheid van de stoel.
Aanrader dus.
Luuk