Koop hier niet!! Jurkje gekocht voor m’n vriendin omdat we een bruiloft hadden komt vervolgens pas na 4 weken binnen…. Nooit kunnen gebruiken dus ongebruikt terug gestuurd en nooit m’n geld on... Leggi di più
Eerste bestelling was perfect ! Daarna nog een bestelling gedaan verkeerd pak aangekregen hetzelfde als het eerste ??? Nu aan het wachten op antwoord van Zermo om dit probleem op te lossen !
L'azienda ha risposto
Artikel besteld en dat kwam pas 2 maanden later aan. Het product was niet de goed dus wilde ik graag mn geld terug. Dat was niet mogelijk. Ik had drie opties: - het artikel terugsturen (naar chin... Leggi di più
Ik had een leuke trui gezien en direct besteld. Het pakketje duurde enige tijd. Uiteindelijk had ik de trui binnen en was het niet mijn maat (te klein). Contact opgenomen met de klantenservice en 3 op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
pas de suivi colis
Lampe cassée , après réclamation ZERMO m'a envoyé gratuitement une nouvelle lampe , donc site correcte qui fait le nécessaire

Risposta di Zermo
Besteld meer dan 20 dagen en nog geen…
Besteld meer dan 20 dagen en nog geen levering. Geen news ook.

No shopping from ZermoAmsterdam
Since I can not reply to the response of Zermo above, i am openning a new complain. They mentioned that the products are sent again but the delivery is still not done as of 18th of December for the orders that has been given at the beginning of october! I am waiting for 2.5months and I am afraid that they will not return my money either! NO SHOPPING from Zermo!

Risposta di Zermo
Goed contact met de klantenservice…
Goed contact met de klantenservice gehad, pakket duurde even voor het verstuurd was, inmiddels binnengekomen, het betrof 2 lampjes, hele mooie kwaliteit, ben er erg blij mee!

Risposta di Zermo
1ste bestelling perfect, hoop dat 2de bestelling opgelost geraakt !
Nu aan het wachten op antwoord van Zermo om dit probleem op te lossen !

Risposta di Zermo
Prijs kwaliteit verhouding niet goed.
Zending is zoekgeraakt, na een mail gestuurd te hebben werd het product opnieuw opgestuurd. Bij ontvangst helaas erg teleurgesteld. Het canvas was afgebeeld met omlijsting op de website, maar dit bleek er niet bij te zitten. Nu € 25,00 betaald voor alleen een printje op canvas.

VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF
VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF
Voor een thema feest heb ik een outfit besteld. Deze kwam niet op tijd waardoor ik geen outfit had. Hierna gemaild en aangegeven dat ik het niet meer hoef en mijn geld terug wilde. Na 5 dagen kreeg ik pas een reactie met dat zij het pakket zijn kwijtgeraakt en zonder toestemming hebben ze een nieuwe besteld. Dit wilde ik niet. Uiteindelijk heb ik het pakket pas 2 maanden na bestelling ontvangen. Refund willen zij niet geven. Ik kan het retourneren, maar dan moet ik zelf de verzendkosten van 55 euro naar de fabriek in China betalen.
AFSCHUWELIJK

Waarschuwing…
Op 24 augustus 5 glazen vogeltjes besteld.
Op 4 oktober pakket ontvangen; inhoud een plaatje van 5 vogeltjes geplakt op plastic geplakt !!!! ontvangen. Nergens een spoor van glas.
Pakket in prullenbak gedaan en deze review geschreven. Klaar!
Doe geen zaken meer met Zermo Amsterdam

Dropshipping
Oplichters!!
Mijn lampen niet gekregen en tot 2x dezelfde mail dat mijn zending is kwijtgeraakt en ik over 2 dgn nieuwe krijg toegestuurd. Inmiddels al sinds juni met ze bezig.
Al onze bestellingen worden binnen 6-14 werkdagen bezorgd. U kunt de track&trace code in uw orderbevestiging gebruiken om uw pakket te traceren. Soms duurt het even voor deze geupdate is.
Wij hebben uw bestelling even nagekeken en hij is tijdens transport verloren. Wij zullen binnen 2 werkdagen een nieuwe bestelling eruit sturen op hetzelfde track&trace nummer.
Ter compensatie bieden wij u graag een kortingscode aan die u kunt gebruiken voor een extra 20% korting op een bestelling: WQRTGDCN1
Alvast veel plezier met uw bestelling!
Team Zermo
Voel me zo belazerd!

Terrible company
Terrible company. I still am waiting for my order from 14 July. Have been told after me chasing. Seems to be lost. No updates and they have my money. 72 Euros poorer. Don’t bother ordering.

Risposta di Zermo
Retourneren niet mogelijk en geen gepaste oplossing
Anders dan de info om de website is retourneren van producten niet mogelijk. Ze geven ook geen geld terug omdat ze niet (kunnen) laten retourneren. Oplossingsvoorstellen zijn er alleen gericht op om nog meer te verkopen en ze liegen over het versturen van producten die nooit aankomen. Ik ben sinds 4 mei 2024 met ze in gesprek voor een oplossing die ik nu niet meer zie gebeuren.
Zermo verkoopt zelfde blazer als SHEIN. Maar vele duurder
Zermo verkoopt exact dezelfde blazer als SHEIN. Alleen Zermo verkoopt deze voor 40€ en SHEIN 20€. Het is exact dezelfde foto. En Zermo doet alsof je 50% procent korting krijgt dus de zogezegde originele prijs bij Zermo is 80€
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.