Mange mænd synes, at hudpleje er alt for besværligt at sætte sig ind i, og så giver de op og bruger slet ikke noget”. Så med enkelthed som mission og inspireret af vandmelonkerneolie fra Zanzibar bliver hudplejeserien Zensi til.
Avedøre holmen 78 A, 2650, Hvidovre, Danimarca
- info@zensi.dk
- zensi.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling. Det dufter og virker fantastisk.

Ikke Nice
Jeg har brugt facewash og creme siden jeg fik bumser og acne da jeg gik i 7. Klasse. Aldrig har jeg fået udslet eller røde prikker som jeg har fået fra Zensi. Jeg er 20 år og har brugt alt slags hudpleje i ansigtet men aldrig haft en reaktion som denne. Så tror desværre det må bunde i deres produkt. Har ikke noget ondt imod dem, men nitten at bruge 600 på noget skincare der f*cker med systemet.
(Jeg har billeder men kan ikke smide dem
op her)
Fik forklaring og refund, super service, tak til Rikke :)
Konklusionen fra mig er bare at cremen er nok ikke er den bedste til sensitiv hud.

Risposta di Zensi
Jeg har gennem mange ur været ude for…
Jeg har gennem mange ur været ude for uren hud og kunne ikke rigtig finde noget der kunne fixe det. Men så fandt jeg zensi og nu er det så gået væk. Så kan klart anbefale det

Risposta di Zensi
Det er det BEDSTE jeg gjort længe.
Det er det BEDSTE jeg har gjort længe.
Kundeservicen er i top, og produkterne også.
Levering på 2 dage i juleperioden, er f****** godt gået.
Det er ikke sidste gang, at jeg køber herfra.
Det bliver 5 stjerner herfra!
Jeg har gennem mange år brugt mange…
Jeg har gennem mange år brugt mange forskellige typer hudpleje, men har haft svært ved at finde det rigtige. Det har jeg nu! Zensi er absolut det bedste jeg har prøvet indtil videre.
Prisen matcher kvaliteten
Prisen matcher kvaliteten, rimelig gode produkter tilmed hurtig levering! Klasse!