Valutata 3 stelle su 5

Helaas voor de tweede keer ontbrak er weer een artikel uit mijn bestelling bij TheGemGirl (voorheen zenmeisje). Helemaal vervelend omdat het beide keren kadootjes waren dus. Verder zijn het topstukken... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden! Ik heb hier een bestelling geplaatst tijdens de uitverkoop en ben er heel blij mee. Ondanks dat ze ontzettend veel bestellingen hebben binnengekregen en ze daarom al aangaven dat ver... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn 4 mooie aanwinsten van zenmeisje.nl zijn goed en safe aangekomen! Super betrouwbaar en eerlijke fijne communicatie naar de klanten. Topservice gewoon ♡ Super blij met mijn sugiliet, angel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super professioneel en makkelijk bereikbaar. Bestel al een jaar bij Zenmeisje en laatste week was het eerste “foutje” (tijdens de drukte met kerst) toen ik een andere opaal binnen kreeg, stuurde ze d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per esoterismo
  2. Lavorazione di pietre e gemme

Scritti dall'azienda

Edelstenen en mineralen winkel.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,7

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Love buying here

Fijne prijzen, goede kwaliteit, en vriendelijke service. Love buying here! Heb al een keer of drie of vier hier besteld, de edelstenen worden heel goed verpakt, snel geleverd en komen overeen met de foto's op de website.

4 gennaio 2022

Geweldig !!

Ik ben hier sinds kort via instagram terecht gekomen ! Me eerste bestelling cadeau gekregen (ik wou het graag eens proberen) en daarna zelfs 2 er achter na besteld. Ik heb vaak wat gekocht bij andere. Maar hier bij zenmeisje ben ik toch echt het meest tevreden !! Ik ga zekker blijven bestellen bij je. Bedankt ❤🥰

3 gennaio 2022

Zenmeisje is top!

De dame weet waar ze het over heeft, ze hebben kwalitatief erg mooie producten. Daarnaast doet ze vaak (met haar side-kicks ;D ) erg leuke sale's of acties via Instagram. Heb al heel wat in huis staan/liggen van Zenmeisje! Keep up the good work ladies, het is jullie gegund!

3 gennaio 2022
Valutata 3 stelle su 5

Ik had een cadeaubon gegeven

Ik had een cadeaubon gegeven. Ik zou het wel leuker vinden als er op de cadeaubon pdf pagina ook mooie foto's van edelstenen en het logo of een verhaal stukje over zenmeisje zoals het wel erg leuk op de website is vermeld. Want op de cadeaubon stond alleen de code.

2 gennaio 2022
Logo di Zenmeisje.nl

Risposta di Zenmeisje.nl

Hi Cansu!

Het betreft een digitale giftcard. Dit betekend dat de kadobon digitaal wordt verzonden naar de ontvanger. Je kunt hier nog een gepersonaliseerde boodschap aan toevoegen om het wat extra's te geven.

Fysieke kadobonnen geven wij nog niet uit.

Prachtige webshop

Onwijs mooie stenen binnen gekregen! Alles was precies zoals op de foto's op de website. Daarnaast zat het goed verpakt en zaten er nog leuke extraatjes bij.

Story sale

Product gehaald in de story sale. Prima op tijd binnen gekomen en prachtige kwaliteit. Echt heel blij mee!

Non scritta su invito

Kwalitatief erg mooie stukken

Kwalitatief erg mooie stukken. Alles word heel zorgvuldig ingepakt. Je krijgt er soms een leuk extraatje bij. De verkoper is erg netjes en eerlijk. Je wordt netjes geholpen. De site heeft ook goede en duidelijke informatie. Zeer tevreden en ik raad haar zeker aan 😊

Non scritta su invito

Alles word netjes verpakt

Alles word netjes verpakt. Als er iets is word er snel gereageerd en het netjes opgelost je krijgt een extra verassing erbij.
En de stukken die jullie hebben zijn zo mooi

1 gennaio 2022

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più