Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Leggi di più
Helle er en super behagelig kvinde, og det var tydeligt, at hun havde god erfaring. Jeg havde det meget bedre med min ryg efter behandlingen og har bestilt nye tider 👍
Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændinge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Fisioterapista
- Clinica di fisioterapia
- Massaggiatore sportivo
Scritti dall'azienda
Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿
Informazioni di contatto
Danimarca
- Kontakt@zency.dk
- zency.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Det var fantastisk at få massage af…
Det var fantastisk at få massage af Julie. Havde ikke lige prøvet massage før, men oplevede det meget trygt og afslappende. Jeg havde det rigtig godt efter behandlingen. Kan varmt anbefale hende til andre.

Risposta di Zency
En helt igennem professionel massage
En helt igennem professionel massage, der gav mig det ønskede resultat for min ryg, der var skadet efter fald.

Wellnes
Rigtig god massage og hyggelig atmosfære. Behandler let at tale med.

Dygtig og imødekommende
Carsten er fantastisk dygtig og imødekommende. Behagelige og rolige omgivelser - kan KLART anbefales

Zency Hedehusene
Claus er virkelig dygtig og professionel. En grundig behandling der er 100% tilpasset de behov min krop specifikt har. Kan klart anbefale Claus. 1 time har gjort underværker og jeg kommer helt sikkert igen.

Super god og kompetent behandling
Super god og kompetent behandling
En rigtig god behandling
En rigtig god behandling, fik løsnet en del i skulder og lænd, glæder mig til næste gang

Fantastisk massage
Fantastisk massage. Og dejligt at det er en der forstår ens smerter

Professionel, imødekommende og grundig
Kit var grundig, yderst professionel, kom med gode råd og øvelser ift. Mine smerter. Ud over det, var hun meget imødekommende og det var var en rigtig god oplevelse.
Der var god information både inden, under og efter.

Risposta di Zency
Meget imødekommende og kompetent.
Meget imødekommende og kompetent.
Rigtig god til at forklare problematikkerne og hvad der kan gøres.
Rigtig god behandling.
Følte at jeg fik valuta for pengene.

Risposta di Zency
Super god til at lytte og ramme de…
Super god til at lytte og ramme de rigtige punkter og løse op for spændingerne - og effekten var tydelig med det samme.

Dejlig massage
Dejlig massage. Hjælper meget med de spændinger jeg har efter en låsning i ryggen.

Hjemmesiden fungerer IKKE
Hjemmesiden fungerer IKKE, I kan hverken kontaktes på tlf. ej heller kan jeg ombooke / aflyse min tid hos jer!!!?

Fantastisk oplevelse hos Aslak L. 🌟
God til at behandle og til at give permanent løsning 🤝

Fantastic
It was all was my Body now need.
Very good and relaxing Session.
Thank you Linda

Risposta di Zency
Hjalp mig væk med min skævhed i hoften…
Hjalp mig væk med min skævhed i hoften jeg havde fået mig, så nu har jeg ikke de problemer med udstrækning jeg havde i den ene side

Virkelig god service
Jeg måtte aflyse i sidste øjeblik og var parat til at betale for behandlingen. Men Shahin forbarmede sig 😊og vi aftalte ny tid i februar, når han er tilbage.
Flot service !
De bedste hilsner, Arne

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.