Valutata 2 stelle su 5

Ik houd er een vreemde smaak aan over dat bij élke boeking je gelokt wordt met een prijs, echter als je echt gaat boeken blijkt die altíjd hoger te worden. Ook een transfer-haven kost zonder blozen 3... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

All inclusive cruise, fijn dat hier over geen verborgen kosten zijn voor de cruise zelf. Cruise geboekt met vlucht inclusief bagage( inclusief). Het enige wat niet duidelijk is of de stoelreserveri... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fantastische cruise gehad met de MSC Fantasia. Op de laatste dag zouden we Istanbul in gaan en dan einde middag vandaar vliegen. Vanwege 1 mei zat Istanbul dicht en konden we óf de avond ervoor van bo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Intens slechte reisorganisatie. BOEK HIER NIET! Door priveomstandigheden kunnen 2 van het gezelschap met een eigen kamer last minute niet mee. Terwijl HAL het schip overboekt en mensen het verzoek stu... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia di escursioni in crociera
  3. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Al meer dan zestig jaar laten wij reizigers de magie van cruisen ontdekken. Als pionier van cruisevakanties in Nederland en al tientallen jaren bekroond als beste specialist, bieden wij een veelzijdig aanbod van rederijen, vaarroutes en reizen die volledig aansluiten bij uw wensen. Of het nu gaat om een verblijf voor of na uw cruise, inspirerende excursies of een complete reis met vlucht en transfer, onze experts stellen uw vakantie tot in de puntjes samen. Kies voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk advies bij Zeetours en ervaar zelf waarom cruisen met ons zo bijzonder is.

2,9

1 stella

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 4 stelle su 5

Dank aan Marlijn die door haar…

Dank aan Marlijn die door haar creatieve doortastendheid en haar inlevingsvermogen bij onze Middellandse zee cruisepakket een transfer van Genua naar Milaan en "terug"heeft kunnen regelen, en niet ons klakeloos een taxi heeft aangeraden ipv serviceverlenende opties😁. Zouden er meer moeten doen💪

4 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Zorg altijd dat alles op schrift komt

Zorg altijd dat alles op schrift komt. Telefonische toezeggingen zijn ze zo weer vergeten. Het beste is deze touroperator alsmede de gelieerde ondernemingen te mijden.(cruisewinkel, Cruise Travel en Wondercruises) Ze zijn telefonisch slecht bereikbaar.
Er is al een reorganisatie geweest. Een volgende is hard nodig.

3 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Single Cruise zonder singles!

Single Cruise zonder singles!
Zeetours biedt op de website single cruises aan. Geboekt voor onze dochter. (Hoop geld, ook nog vliegtickets en hotelovernachting omdat ze in Bari geen shuttle service bleken te hebben.)
Eenmaal aan boord waren er voornamelijk families en een paar stellen. Geen single te bekennen!!!
We hebben een klacht geschreven. Dat we dit MISLEIDEND vinden. Ze geven niet thuis, ze vinden het zelf heel normaal. Een bericht van: "sorry er zijn geen singles aangemeld, wilt u wel of niet gaan?" was toch op zijn minst te verwachten?
We hebben om compensatie gevraagd. De klantenservice (telefonisch praktisch onbereikbaar) is star. Ze willen niets doen.
Zo'n teleurstelling!

3 settembre 2022

Onbereikbaar

Onbereikbaar. 4/5 keer 30 minuten in de wacht staan is heel normaal. Vanmorgen zelfs een bandje dat ze niet bereikbaar zijn en automatisch ophangen. Week geleden een mail verzonden met alle issues hierover maar geen reactie. mijn ervaring uit 2018 was prima maar zelfs 1 ster is nog teveel op dit moment. Gaat er nog iemand assisteren over onze vraag over de boeking?

3 ottobre 2022

Zeer incompetent bedrijf

Zeer incompetent bedrijf. Slecht bereikbaar en verschuilt zich continue achter de annuleringsvoorwaarden van de rederij, terwijl zij zelf onjuiste toezeggingen hebben gedaan over de annuleringssom. Echt schandalig. Tip; ga hier NIET mee in zee(tours)!!!

8 giugno 2022

U bent gewaarschuwd,Nee

waardeloos reisbureau.
Boeken,meteen betalen !Wacht al ruim 3 maanden op mijn vouchers
Van de HAL.
SCHANDALIG,toen ik annuleerde moest je genoegen nemen met vouchers,Nu Niet Meer.Wil mijn 800 euro liever terug.Vraag al ruim 1 week om een brochure, je moet namelijk ,helaas,nieuwe reis boeken bij afschuwelijke reis bureau.Als je ze belt,zijn ze aardig, maar liegen,ongelooflijk. ECHT HEEL SLECHT.

8 luglio 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più