Mijn zoontje van 8 jaar zei net: “Wil je tegen diegene die deze boxen maakt, zeggen dat ik er heel erg blij mee ben. Met deze, en met de vorige twee!” Bij deze! Wat een toffe projecten, een paar... Leggi di più

L'azienda ha risposto
De ideeen zijn zeker erg leuk. Maar het uiteindelijke resultaat was steeds een beetje teleurstellend. Onderdeeltjes die stroef lopen, snel afbreken, niet goed blijven zitten. Waardoor het harde werk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!
Burgemeester Hoffscholteweg 3-06, 1431DN, Aalsmeer, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Mijn zoontje van 8 jaar zei net:
Bij deze!
Wat een toffe projecten, een paar uur voor focus tijdens het maken en daarna om de zoveel dagen uit zichzelf een toffe spelimpuls. De pingpongschieter was zelfs zijn Koningsmarkt spelletje om met mensen te spelen!

Risposta di Zappie
Leuk in elkaar te zetten project

Risposta di Zappie
Zeer leerzaam en steeds weer een nieuwe verrassing😁

Risposta di Zappie
Net binnen en het ziet er prachtig uit! Mooie materialen en heel compleet. Zin om aan te beginnen!

Risposta di Zappie
Super leuk voor kinderen om het in elkaar te zetten.

Risposta di Zappie
Das geschenke Kind ist zwar erst in Juni 5 Jahre alt, hat aber zu Ostern eine Probekiste bekommen. Er hat das Gerät gut zusammenbauen können und es hat ihm sehr gefallen!

Zeer leuke box!
Jammer er dat geen box is voor iets oudere doelgroep. Mijn zoon vond het geweldig, maar was voor hem te makkelijk.
Maar tiss wel superleuk bedacht!

Leuke, ontdekkende boxen
- snelle levering
- duidelijke instructies
- verschillende thema’s

Risposta di Zappie
De communicatie is plezierig en adequaat. De boxen een succes.

Risposta di Zappie
Mijn kind vond de zappie box erg leuk en het werd snel geleverd.

Risposta di Zappie
Leuk bouwpakket, alleen niet heel ingewikkeld. Mijn zoon van net 9 had het binnen een half uur in elkaar gezet. Plakkers die erbij zaten helaas niet heel stevig, liet snel los. Verder wel veel plezier ervan.

Risposta di Zappie
De eerste box van Zappie was alvast een topervaring. Mijn tienerdochter stak het draaikunstbouwwerk snel in elkaar en maakte na het monteren wat kunstwerkjes ermee. Twee vliegen in een klap dus: techniek & kunst :-) We zijn heel benieuwd naar de volgende pakketten.

Risposta di Zappie
Laatst onze derde box ontvangen en het was weer een hit! We hebben lang getwijfeld tussen een Amerikaanse tegenhanger en Zappie en uiteindelijk toch voor Zappie gekozen. Geen enkele spijt van. Het is voor mij en mijn zoon echt een momentje om samen te werken naar een eindproduct om er vervolgens heerlijk mee te kunnen spelen. Materialen zijn top, de ideeën zijn erg leuk en speelplezier 100% aanwezig.
Dankjewel guys!

Risposta di Zappie
Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het speelgoed en speelt er dan uren mee. Stelt ook 1001 vragen, het doet hem nadenken en achteraf is hij creatief bezig met get speelgoed echt top!

Risposta di Zappie
Zappie heeft hele leuke leerzame boxen. Mijn zoon is iedere keer superblij wanneer er een nieuwe box wordt bezorgd. Hij kan het makkelijk zelf in elkaar zetten en speelt wr altijd nog veel mee

Risposta di Zappie
Fijne, leerzame boxen. Altijd een feestje als er een nieuwe box wordt bezorgd. Onze kinderen van 7 en 9 kunnen het aan de hand van de bijgeleverde instructies prima in elkaar zetten. Ook erg leuk dat het zo divers is en ze steeds weer iets nieuws ontdekken.
1x was de box niet helemaal compleet. Dit was snel opgelost. Goede klantenservice!

Risposta di Zappie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.