Bestilte en RELEASE uld yogamåtte, 90 x 200 cm, brun. Modtog den allerede dagen efter. Den brune farve svarer helt til forventningerne og den er super lækker at ligge på - nyder den er så bred :) S... Leggi di più
Super gode varer i god kvalitet❣️ Fin og personlig service 🌹Jeg var ikke i stand til at hente min pakke i “pakkepost’en” i rette tid, og varen blev derfor sendt tilbage til Your Yoga Shop. Efter ko... Leggi di più
Så fin personlig og hurtig betjening/rådgivning. Næsten som at gå i en fysisk butik. Min bedste anbefaling her 🤩
Absolut alle pengene værd. Jeg købte deres nakke varme pude til at varme .helt fantastisk og virkelig behagelig. Jeg kommer helt klart til at handle her igen .
Shop med hjertet! Økologisk, miljøvenligt & bæredygtigt. Vi har ALT til yoga & meditation. Se vores store udvalg af yogaudstyr og yogatøj. Vi har et bredt udvalg af yogamåtter og alt andet udstyr til din yoga. Hos os finder du meditationspuder i mange smukke farver og forskellige faconer. Vi fører anerkendte mærker som Manduka, Moonchild, Lotuscrafts, GAI+LISVA, Samarali. Derudover har vi et bredt udvalg af økologiske, bæredygtige produkter til din hverdag: Aromaterapi og æteriske olier samt økologisk hudpleje, økologisk sengetøj og håndklæder, smukke spirituelle smykker. Bæredygtige drikkeflasker bl.a. fra danske AYA&IDA
Danimarca
- sb@youryogashop.dk
- youryogashop.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Alt gik som det burde
Alt gik som det burde, varen levede op til det annoncerede og mine forventninger
Virkelig god oplevelse 🤩
Super lækker yogamåtte og virkelig hurtig forsendelse
Synes Youryogashop.dk har et flot og godt udvalg.
Dejligt man kan handle trygt med e-mærket. Tak.
Fantastisk hurtig ekspedition
Fantastisk hurtig ekspedition. Jeg havde modtaget en forkert , dagen efter blev der sendt en ny. Fin service.
Very fast delivery and easy to…
Very fast delivery and easy to communicate with customer service. Thank you.
Absolut alle pengene værd
Meget hurtig levering 🚚
Meget hurtig levering 🚚
Rigtig gode yoga 🧘♂️ produkter
Altid superservice og de bedste…
Altid superservice og de bedste produkter
Smukke produkter🌸
Altid en fornøjelse. Lækre produkter og hurtig forsendelse:)
Det kan ikke gøres bedre!
Flot udvalg, hurtig levering, god kvalitet af produkterne - det kan ikke gøres bedre!
God shop.
Fin hjemmeside, hurtig ekspedition, fin sevice med en enkelt ting i restordre. En shop man vender tilbage til.
Super tilfreds
Super tilfreds
Tilfreds med hjemmeside, bestilling, levering, og produkt.
Hurtigt at finde ud af
Hurtigt at finde ud af, at det er en "rigtig" side - og ikke snyd. Hurtigt at bestille - og hurtigt at modtage. Og gavens modtager blev rigtig glad.
Let bestilling og hurtig levering
Købte et par yoga sokker til min kone. Bestillingen var let og de kom hurtigt. God kvalitet
Min farvorit webshop
Min farvorit webshop, når jeg skal købe lækre produkter som har omtanke for mennesker og miljø. Dettte er ikke kun til sport, men også til afslapning. Min varmeste anbefaling og du vil ikke fortryde🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Telefonen blev svaret med det samme
Telefonen blev svaret med det samme. Jeg fik god rådgivning, og der var hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.
Kan virkelig anbefales!
Meget hurtigt behandling af ordre og hurtigt levering. Hurtig svar på mail og spørgsmål.
Jeg har fået rigtig lækre yoga udstyr som jeg glæder mig til at bruge. Kan kun anbefale Youryogashop 🙂
Jeg er meget fint med mine varer.
Jeg er meget fint med mine varer.
Jeg fik hjælp
Jeg fik hjælp, da jeg ikke selv kunne finde min pakke, service er i orden, kan ikke udtale mig om varen, da det er gave jeg skal give sidst på måneden