Geweldige 17 daagse reis met ons gezin in Florida gehad, geregeld door A3. Hij heeft heel veel kennis en expertise daardoor kan hij heel goed advies geven en hadden wij een reis die wij van te vore... Leggi di più
Adrie heeft een prachtige reis voor ons uitgezet in Japan, waarbij hij rekening hield met door ons opgegeven wensen. Tijdens het proces nam hij onze feedback ook heel goed mee. Maar niet enkel bij he... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afgelopen zomer een super gave en onvergetelijke reis van ruim 3 weken naar New York en Florida gedaan, allemaal geregeld door A3. Van A tot Z was alles super geregeld. Hij denkt heel goed mee met je... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze reis naar Japan moesten we de dag voor vertrek door familieomstandigheden annuleren. Met hulp van Adrie konden we alles omboeken en werd het uiteindelijk een prachtige unieke reis, helemaal tot... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Samen met jou stel ik de mooiste reizen samen! En ook nog eens tegen de allerbeste prijs. Bovendien met de allerbeste persoonlijke service; 24/7 365 dagen per jaar, niet alleen per mail, maar ook per app of telefonisch. Altijd! • 100% je mooiste vakantie op maat, géén eenheidsworst • Allerbeste prijs gegarandeerd • Beste service ever (ècht!) • Compleet geregeld van A tot Z Mijn specialisaties zijn de o.a. Noord Amerika, Europa en Azië, maar ook op vele andere bestemmingen zijn de service, kwaliteit en prijs ècht ongeëvenaard; Nieuw Zeeland, Afrika etc. Probeer het zelf!
Krabbenhoek 6, 5384MS, Heesch, Paesi Bassi
- 0612961032
- a3@yourtripmytrip.nl
- yourtripmytrip.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Vakantie Slovenië, Italië & Kroatië
Mijn vriend en ik hebben een heerlijke vakantie gehad in Kroatië. Tijdens de vakantie hebben we gebruik gemaakt van een leenauto en hebben we geslapen in diverse overnachtingen op verschillende plekken. Het was top geregeld!

Rondreis Florida USA
Binnen een termijn van 2 weken een complete 11 daagse reis Florida samengesteld, inclusief vliegreis, hotels en huurauto. Helemaal afgesteld op je eigen wensen en met behulp van tips vanuit zijn eigen ervaring en klanten.
Alles tot in de puntjes geregeld en 24/7 bereikbaar mochten zich toch probleempjes voor doen. Prima hotels en dankzij zijn tips ook de mooie, minder bekende plekken gezien om echt van de natuur en lokale lekkernijen te genieten.

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Super leuke vakantie gehad zonder…
Super leuke vakantie gehad zonder zorgen want alles was goed geregeld!! Nogmaals Bedankt A3

Fantastische service!
Fantastische service!
Adrie is een ervaren man, die ons heel persoonlijk geholpen heeft. Zowel de voor als de nazorg perfect geregeld. We hebben een fantastische reis gehad, die prijs/kwaliteit in perfecte verhouding was. Zoals de service aangeboden word ( werkt voor vrijblijvende fee) is dit ook een teken van zelfvertrouwen.
Onze ervaring is: yourtriytrip is HET adres voor een amerika vakantie.
We zullen nog lang terugkijken op een goede georganiseerde fantastisch mooie reis.
Wesley en brenda

Meedenken en Oplossen
Over meedenken gesproken en direct zorgen voor een oplossing moet je bij A3 zijn.
We hebben leuke tips gehad en wil je ontzorgd worden in reserveren, online boeken , huren van een auto. Dat gebeurt . Prima!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Ook nu weer een zeer prettige ervaring…
Ook nu weer een zeer prettige ervaring met de reisorganisatie yourtripmytrip en de reisagent Adrie van Rooij.
Goed georganiseerde reis door Schotland beleefd met directe hulp na (hulp)vragen tijdens het verblijf. Deze service krijg je niet overal!
Scherpe prijs/kwaliteit en bij aanvraag een reisprogramma samengesteld geheel afgestemd op onze wensen. Top!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
reis word prima geregeld met veel leuke…
reis word prima geregeld met veel leuke tips

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Super geregeld en goede begeleiding…
Super geregeld en goede begeleiding zowel voor als tijdens de vakantie.
Aardig, kundig en geeft bruikbare tips. Een aanrader!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Afgelopen Paasweekend naar Wuppertal…
Afgelopen Paasweekend naar Wuppertal geweest, een reis samengesteld door Mytripyourtrip.nl. Een mooi hotel, kamer was misschien aan de kleine kant maar alles zat er in, was up-to-date en het was super schoon en dat vinden wij het allerbelangrijkst. Er was een uitgebreid ontbijtbuffet van goede kwaliteit en ook voor het diner kun je er lekker eten voor een leuke prijs. Verder was er een zwembad met sauna aanwezig en er waren ook 2 kegelbanen. Om bij het hotel te komen moet je eerst door een arbeiderswijk maar bovenop de berg ligt het hotel met een mooi uitzicht en ruim voldoende parkeergelegenheid. In de omgeving is er voldoende te doen en te beleven, ideeën voor uitstapjes zijn ook aangedragen door Mytripyourtrip.nl. Het was dus een geslaagd weekend!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Het is grandioos zoals wij op het…
Het is grandioos zoals wij op het laatste moment toch nog een mooie reis hebben gekregen!

Highly recommended!
Hele goede tips en persoonlijke benadering zorgen voor een topreis. Prijs is belachelijk laag, veel voordeliger dan bij welke andere aanbieder dan ook. A3 reageert snel en communiceert superduidelijk. Een verademing anno 2018. Highly recommended!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Adrie heeft enorm veel kennis van …
Adrie heeft enorm veel kennis van Amerika, wat enorm handig is als je de ideale trip door - een deel van - Amerika maakt. Daarnaast is hij goed bereikbaar en reageert altijd erg snel!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Goede kwaliteit en prijs!
Goede en duidelijke communicatie,veel tips uit eigen ervaring. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Prachtige reis en perfect geregeld!
Prachtige reis naar Vietnam en Cambodja met 5 personen. Natuur, cultuur en geschiedenis. Geheel op maat gemaakt, precies zoals wij het graag wilden. Tickets, visums, tours, chauffeurs, hotels, etc. perfect geregeld. En dat ook nog een stuk voordeliger dan bij de bekende reisorganisaties. Wij hebben al meer gereisd en wij kunnen zeggen dat zijn persoonlijke aanpak en service top is.

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Wij hebben al verschillende reizen …
Wij hebben al verschillende reizen mogen maken die georganiseerd zijn door A3 zoals New York, London, Boedapest. Dubrovnic gaan we binnenkort naar toe maar alle vertrouwen erin dat dit ook weer een super fijne vakantie gaat worden!. Alles is tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Je komt op locaties die je anders niet zou hebben ontdekt. Wij hopen dat wij nog heel vaak van jouw diensten gebruik mogen maken A3.

Top vakantie gehad!
Top vakantie gehad! Niet alleen werden er enorm goedkope tickets en accommodatie gevonden voor ons, maar ook veel goede tips gekregen over waar je de leukste dingen kunt doen op vakante. Daarnaast ook geweldige service gehad. Alles was perfect geregeld en daardoor kun je echt genieten van de vakantie. Ook konden we altijd terecht toen we al op reis waren. Echt een aanrader!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Weet nie wat ik anders zou moette geven …
Weet nie wat ik anders zou moette geven dan 10 punten. Gewoonweg perfect!

Echt goed
Echt goed. Top reis, buitengewone ondersteuning. 10/10 punten!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Méér dan warm aanbevolen!
Iedereen zou een voorbeeld aan Adrie.moeten nemen; doen wat je beloofd èn meer. Onze rondreis door het Oosten van de VS was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd. Wij zijn compleet 'ontzorgd' en hadden daardoor de fijnste vakantie ooit. En voor een prijs.....je gelooft het gewoon niet. Méér dan warm aanbevolen dus!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Ik kan er niks anders van zeggen dat …
Ik kan er niks anders van zeggen dat het 100% was. Superhulp bij uitstippelen van de reis, echter service en volgens mij ook nog eens de goedkoopste van allemaal. Volgende keer weer!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.