Geweldige 17 daagse reis met ons gezin in Florida gehad, geregeld door A3. Hij heeft heel veel kennis en expertise daardoor kan hij heel goed advies geven en hadden wij een reis die wij van te vore... Leggi di più
Adrie heeft een prachtige reis voor ons uitgezet in Japan, waarbij hij rekening hield met door ons opgegeven wensen. Tijdens het proces nam hij onze feedback ook heel goed mee. Maar niet enkel bij he... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afgelopen zomer een super gave en onvergetelijke reis van ruim 3 weken naar New York en Florida gedaan, allemaal geregeld door A3. Van A tot Z was alles super geregeld. Hij denkt heel goed mee met je... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze reis naar Japan moesten we de dag voor vertrek door familieomstandigheden annuleren. Met hulp van Adrie konden we alles omboeken en werd het uiteindelijk een prachtige unieke reis, helemaal tot... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Samen met jou stel ik de mooiste reizen samen! En ook nog eens tegen de allerbeste prijs. Bovendien met de allerbeste persoonlijke service; 24/7 365 dagen per jaar, niet alleen per mail, maar ook per app of telefonisch. Altijd! • 100% je mooiste vakantie op maat, géén eenheidsworst • Allerbeste prijs gegarandeerd • Beste service ever (ècht!) • Compleet geregeld van A tot Z Mijn specialisaties zijn de o.a. Noord Amerika, Europa en Azië, maar ook op vele andere bestemmingen zijn de service, kwaliteit en prijs ècht ongeëvenaard; Nieuw Zeeland, Afrika etc. Probeer het zelf!
Krabbenhoek 6, 5384MS, Heesch, Paesi Bassi
- 0612961032
- a3@yourtripmytrip.nl
- yourtripmytrip.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Meivakantie in Florida
Afgelopen meivakantie in Florida geweest. Dankzij A3 in coronatijd zorgeloos voorpret kunnen hebben terwijl hij alles keurig voor ons had geregeld. Regelmatig contact gehad, heel fijn dat A3 zelf de bestemming ook zo goed kende. Heerlijke tips van een kenner en liefhebber, een echte aanrader dus. Mocht je ooit met je gezin richting Florida willen (enorme aanrader!) dan is A3 degene die je daar meer dan perfect bij kan helpen!

Zuid-Afrika
Zorgeloos (met zijn tweeën) op reis geweest in Zuid-Afrika. Heel fijn dat A3 snel te bereiken is!

New York
We hebben mede door A3 een fantastische week in New York gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Mede daardoor alle highlights van NY gezien en niks gemist. Het was in 1 woord
SUPER 😀

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Last minute vakantie laten regelen
Last minute vakantie laten regelen, prima verzorgd door A3, met tips voor uitstapjes en restaurants.
A3 is een man met passie voor reizen en die wil hij graag overbrengen.

Super vakantie Dubai
We hebben een super vakantie naar Dubai gehad. Alles was goed verzorgd en geregeld.
Heel fijn om te weten dat je 24/7 iemand hebt om op terug te vallen wanneer er problemen zijn. A3 bedankt!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Uitstekend geregelde vakanties met persoonlijke aandacht
Uitstekend geregelde vakanties.
Eerst een superhuis in Spanje geregeld voor een vakantie met ons gezin. De vlucht en de huurauto was perfect.
In juni een prachtige rondreis door Portugal gemaakt met een huurauto. Diverse hotels en overnachtingsadressen gehad. Alles klopte perfect.
Voor herhaling vatbaar. De persoonlijke aandacht en een zeer uitgebreid reisschema waren perfect.

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
A3 van yourtripmytrip.nl is een…betrouwbare planner.
A3 van yourtripmytrip.nl is een geweldige reisorganisator, onze reis door Noorwegen en Stockholm, was helemaal op maat gemaakt en keurig verzorgd, alles goed geregeld, hotels, boot, trein, auto enz. Hij was 24/7 bereikbaar, dit gaf een goed gevoel.. A3 bedankt voor alles.

Canada reis
We hebben een geweldige reis gehad, precies naar onze wens. Alle informatie was keurig uitgewerkt in een ( digitaal) 'boekwerk'. Per dag stond beschreven wat we die dag konden bezoeken, welke route en in welk hotel we zouden overnachten. Alles voorzien van tips, tricks, adressen, linkjes en telefoonnummers.
Heel fijn dat we 24/7 contact op konden nemen voor het geval het nodig was. Via whatsapp kregen we inderdaad vlot antwoord en hulp op onze vragen.

Roadtrip Andalusie
Onze roadtrip in Andalusie was weer geweldig geregeld door A3.
Een zeer uitgebreide reisbeschrijving, met veel keuzemogelijkheden voor activiteiten. En natuurlijk waren de vliegreis, auto, hotels en alle tickets weer keurig geregeld. Volgende keer weer.

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Hulp bij omboeken ivm corona
De reis moest door corona ineens omgeboekt worden. Dit werd zonder enige moeite gedaan. Ook is er meegedacht over de diverse mogelijkheden.
Tijdens de reis is er ook nog contact geweest of alles naar wens verliep en/of er nog tussentijdse wensen waren.

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
A3 van yourtripmytrip.nl is een dikke 10 waard !
A3 van yourtripmytrip.nl is een betrouwbare en altijd bereikbare reisorganisator !
Reizen zijn op maat gemaakt en compleet met uitgeschreven bezienswaardigheden en leuke excursies.
Ook erg flexibel ivm alle Corona perikelen en heeft geen moeite om iets te verzetten indien nodig.
We hebben al meerdere keren hiervan gebruik gemaakt en zal zeker niet de laatste keer zijn.
Nogmaals bedankt A3.

Top vakantie
Het was een hele leuke en mooie reis. Alles was goed geregeld en we hebben een top vakantie gehad.

Heerlijk Curaçao!
Ik heb zelden zo'n relaxte vakantie gehad en dat is mede vanwege onze reisleider, Adrie. Met mijn vriendin ben ik naar Curaçao geweest en ondanks dat we sowieso wel veel ideeën en wensen hadden gehad, hadden we het niet zo fijn voor elkaar kunnen krijgen. Er was een top locatie geregeld met een nog betere huurauto, iets wat daar ter plaatse niet te krijgen is. Daarnaast kregen we een top reisplan mee met meer aanraders dan dat je tijd voor hebt! En er stelde er geen eentje teleur. Lang verhaal kort: ons wel bellen, klasse werk!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
De vakantie was super goed geregeld met…
De vakantie was super goed geregeld met de reis erbij . Super vakantie gehad met danken aan a3 👍🏻

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Was allemaal netjes goed geregeld niks…
Was allemaal netjes goed geregeld niks van te zeggen wordt goed geholpen

A3 luistert goed naar je wensen
A3 luistert goed naar je wensen en vindt hierop een passend aanbod. Zonder zorgen zijn we naar Mallorca geweest en hebben we een fijne vakantie gehad. Met alle reisdocumenten in een pdf kan het niet mis gaan. Ook hebben we veel gebruikt gemaakt van het uitgebreide document mbt de bezienswaardigheden. Het is zeker aan te raden om A3 je vakantie te laten regelen.

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Een week Sicilie beleefd door de Aartjes.
De reisbescheiden en documenten waren prima in orde.
Zeer attent om ons te attenderen om de verzekeringen te checken alvorens we onze reis aangingen.
Veel tot wellicht alle intressante bezienswaardigheden waren netjes en ordelijk uitgewerkt was uitstekend.
Het hotel was prima en zeer goed al zijn wij meer mensen die van kleinschaliger houden. Maar dat ligt aan ons zelf.
De huurauto en bijbehorende verzekering waren goed verzorgd en geregeld.
We kunnen terug kijken op een goed verzorgde vakantie met dank aan A3 van Rooij.

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Het was weer super geregeld
Het was weer super geregeld. Ondanks corona maatregelen hebben we toch een heerlijke vakantie gehad. Mede door de vele reistips van A3 konden we nog veel doen in oktober.

Top service
Top service!
Adrie staat de hele vakantie voor je klaar. Hij helpt je vooraf en gedurende de reis. Super behulpzaam en goede service. Hij zorgt ervoor dat je de beste deal krijgt precies naar jouw wensen. Wij hebben lastminute onze gehele reis moeten wijzigen vanwege Covid. Ook daarbij zijn wij super goed geholpen. Adrie nogmaals bedankt!

Risposta di Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.