Habe schon einmal vor ca einem Jahr bestellt, hier hat alles super funktioniert. Habe dann im November für Weihnachten noch einmal zwei Bilder bestellt. bis Mitte Jänner ist nichts geliefert worde... Leggi di più
Ich war sehr zufrieden mit dem ersten Bild. Beim zweiten Bild war ich leider schon aus der Garantie raus (immerhin hat das erste Bild ca 100h gedauert), als mir auffiel, dass die eine Farbe ausgelaufe... Leggi di più
Ich habe ein persönliches Foto gewählt, jedoch waren die Farbe alle dunkler als beim Original. Das Bild hatte somit also andere Farben, dennoch war die Lieferung schnell und das Paket gut verpackt. Di... Leggi di più
Snelle en perfect levering. Tijdens de lockdown heb ik deze nieuwe hobby ontdekt. Inmiddels heb ik meerdere bestellingen gedaan waaronder ook een schildering van een dierbare foto. Dit maakt he... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Prachtige schilderijen
Prachtige schilderijen. Het is een verslavende hobby. Ik heb er al een paar in reserve liggen om niet zonder te vallen.
Geweldige site en service
Geweldige site en service. Én een erg gezellige en levendige fanclub op FB. Iedereen is even vriendelijk en motiverend. Veel tips en tricks van fans. Binnenkort hopen we van YPW tips in de groep te lezen mbt aanleveren van eigen foto's.
Mooi schilderij
Snelle levering en goede kwaliteit.
Heel tevreden
Een superleuke hobby waar je energie…
Een superleuke hobby waar je energie van krijgt. Het word goedverzorgd afgeleverd met tips en trucs. Eindresultaat? Een prachtig zelfgemaakt exemplaar voor aan de muur.
Super
Mijn eerste bestelling is nooit geleverd. Your painting world reageert snel op e-mail en ik heb mijn geld terug gekregen. Hier heb ik een nieuwe voor besteld en deze werd de volgende dag geleverd. Mooie verf en mooi doek
onbetrouwbaar
onbetrouwbaar. Doorverkoop site van aliexpress. Hier niets kopen is het advies. Heel lang wachten, en je mag blij zijn als je op termijn iets ontvangt. Als het dan al iets voorstelt.
Toppertje
Als meedere super fijne paintings besteld. Dik tevreden. Ook mijn vraag per mail wordt meestal binnen 2 dagen beantwoord.
Fijne site met veel keus, aanrader.
I'm super happy with you guys 💛
I just find my new passion with your painting.. all my house will be with the art painted by me and I never expect that, I can not even paint 😄
Thank you💛💛🙏🏼
Your painting world
Goede aanbiedingen en ruime keus in afbeeldingen.
Gewoon heel leuk om te doen
Gewoon heel leuk om te doen, daarom hoop ik op nog VW busjes of vintage stijl retro. Dikke duim, alleen de kwastjes zouden beter kunnen. 👍🏼👍🏼👍🏼
ik wacht nog op 2 paintings
ik wacht nog op 2 paintings, de eerst had ik vlug.dus nog maar wachten, en waar het op moet.om mooier te maken, en op te hangen. al betaald.
Offene Wünsche
Schöne Motive, Packet mit Bestellung kam nie an. Selbst nach wiederholter Bekanntgabe der Adresse!
Kundenservice lässt somit ALLE Wünsche offen!!!
Waardeloos bedrijf!!!!!!!!!!!!!!
Waardeloos bedrijf!!!!!!!!!!!!!!! Verkoopt rotzooi !!!
Levertijd enorm lang weken!!!!
Krijg uiteindelijk een waardeloos mini doek kapot met te weinig potjes geleverd.
Je hebt een loep nodig om het te zien.
Advies koop hier beslist niets.
Gewoon een doorvoer nep-shop
Gewoon een doorvoer nep-shop. Nauwelijks eigen voorraad, het meeste komt van AliExpres. Levertijd van 3-4 weken, voor 2 euro bestel je het zelf. De reviews en keurmerken op de site kloppen niet.
Wat een heerlijke ontdekking!
Wat een heerlijke ontdekking. Lekker creatief bezig zijn, ontspannen én gegarandeerd een fantastisch eindresultaat. De reden waarom net geen 5 sterren: sommige kleurtje dekken niet optimaal waardoor je het cijfertje er nog iets doorheen ziet en een 2e laag nodig is. Verder top service, leuke afbeeldingen en geniaal dat je een eigen afbeelding kan na maken!
19 januari besteld en niets geleverd…
19 januari besteld en niets geleverd gekregen ook geen reaktie op mails.
Besteld en ook aangekregen
Besteld en ook aangekregen, helaas zit er iets in het doek waardoor de bovenlaag loslaat van de onderlaag. Klacht ingedient en snel antwoord dat ik het doek moet strijken. Dat werkt dus niet want het is geen vouw er zit lucht tussen de boven en onderlaag, terug gemaild en weer snel antwoord dat ik kon kiezen tussen nieuwe painting of geld terug. Geantwoord weer dat ik een nieuwe wil en vervolgens is het heel erg stil aan de kant van Your Painting World.
Na vele mails antwoord gekregen en zeggen nu dat er een nieuwe painting alsnog onderweg is!
slechte levertijden
ik heb op 24 december besteld en ik begrijp dat ik mijn bestelling dan niet onmiddellijk in huis heb. echter we zijn nu 2 feb en ik heb nog steeds niets ontvangen. ik mail wekelijks maar elke keer wordt mij gevraagd om het nog een weekje te wachten. als ik dan vraag hoe lang ik nog moet wachten wordt hier niet op gereageerd.
ik kan nog niet oordelen over de kwaliteit , die kan misschien wel ok zijn echter de absurde slechte service is voor mij een om dit niet aan te bevelen bij vrienden.
Tevreden!
Meerdere keren al een 'Paint by number' besteld bij Your Painting World en elke keer weer tevreden. Houd er rekening mee dat de levering wat langer kan duren. Het is dus fijn dat je de bestelling goed kan volgen. Ze hebben ook opties die snel geleverd kunnen worden.