Yourhairshop Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Yourhairshop heeft een pakketje afgegeven bij DHL, echter is het daar verloren geraakt. Zonder contact met de verzender wordt er geen zoekactie bij DHL gestart. Meerdere keren naar yourhairshop gebe... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik had 2 flessen haarcreme besteld, maar er maar één ontvangen. Kreeg eerst steeds geen antwoord op mijn mails. Na een paar maanden kreeg ik eindelijk een antwoord terug dat de tweede fles alsnog opge... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Als ik kon zou ik geen enkele ster geven. 5 producten besteld, slechts 2 ontvangen. 1x is er opgenomen, de rest zou de week erop komen. 6 weken verder nog steeds niks, mail geen reactie, geen telefoni... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Na weken wachten totdat mn pakket verzonden werd en rommelige email communicatie wanneer mijn pakket dan wel verzonden zou worden, bleek dat mijn pakket bij de buren lag. Ik heb de link van de pakketd... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

140 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

65 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Supersnelle verzending en geweldige…

Supersnelle verzending en geweldige prijzen, ik bestel 's middags en het werd de volgende dag' s ochtends geleverd, in mijn bestelling van de 5 producten werden er 4 geleverd en 1 product was in nalevering, ik werd vooraf geïnformeerd dat het product binnen drie dagen zou worden geleverd .

1 settembre 2023

Risposta di Yourhairshop

Bedankt Sarah en we zullen blij zijn je weer in onze winkel te zien.

Valutata 5 stelle su 5

Levering altijd op tijd

Ik bestel op maandag en ontvang de volgende dag, ontvang gratis monsters en kortingscode voor de volgende bestelling.

14 agosto 2023

Risposta di Yourhairshop

Fijn dat u tevreden bent over onze service

Niet bestellen

Niet bestellen! Verkeerde producten gekregen en bestelling totaal niet compleet verder. Vervolgens geen contact mogelijk, zware oplichting dus! De webshop moet echt gestopt worden!!

8 agosto 2023

Hallo Tessa,

Wat vreemd dat je zei dat het pakket niet is afgeleverd. Vanwege privacyredenen kan ik je trackinglink niet delen, ik zie dat het pakket op je adres is afgeleverd. maar je zei dat je geen pakket of terugbetaling hebt ontvangen.
en alle producten die u heeft besteld, hebben wij naar u verzonden.

Valutata 1 stelle su 5

they charged me for a 30€ shampoo and…

they charged me for a 30€ shampoo and sent me one for 13€ instead , their phone goes to voicemail and they dont reply to emails

11 agosto 2023

Risposta di Yourhairshop

dat is de prijs van shampoo op het moment van uw bestelling. U heeft daarvoor betaald en we hebben u dezelfde maat gestuurd, anders accepteert het systeem de scan van een ander product niet.

Valutata 1 stelle su 5

No product delivered and impossible to reach

No product delivered and impossible to contact them. Fingers crossed that the products arrive at one point like mentioned here but I gave up hope. Do t buy there.

Update: after having reported this case at the police they replied and sent me back my money saying the package got lost and they don’t have the produce any longer.

Avoid buying there!

18 giugno 2023

Hi Johannes,

we already informed you that the product you order is sold out and you will receive refund, as per promise we already make refund.
my apologies that we couldnt deliver the product that you have order.
Thanks

Valutata 1 stelle su 5

niet leveren, geld achterhouden, onbereikbaar

geen reactie op 3 mails gedurende 3 maanden ....

wat een waardeloze service

en wel geld achterhouden 'product wordt geleverd als het binnenkomt'... maar het gaat uit het assortiment dus het komt nooit binnen

bespaar je de moeite en bestel bij een echte winkel!

Na lang zoeken heb ik een telefoonnr gevonden. Er nam iemand op en toen heb ik gehoord dat deel van bestelling niet leverbaar is. Dat deel geld is terugbetaald

Dat het zo lang moet duren, dat je overal zelf achter aan moet, dat geen reactie krijgt op e-mails, etc maakt dat ik toch 1 ster geef. Gewoon niet goed. Sorry.

15 luglio 2023

Beste Marc,

we houden nooit uw geld vast, zoals blijkt uit ons telefoongesprek. We informeren u dat de helft van uw bestelling wordt terugbetaald omdat de O&M-pasta helemaal uitverkocht is en nooit meer terugkomt omdat deze uit onze collectie is.
u heeft de terugbetaling al van ons ontvangen.

Valutata 1 stelle su 5

ik wacht al sinds 20 maart op mijn…

ik wacht al sinds 20 maart op mijn bestelling,deze zou 5 april zijn verzonden,maar nog steeds niks ontvangen.meerdere malen gebeld en gemaild,maar geen reactie

21 aprile 2023

Hoi,
We hebben u al een postafhaallocatie gestuurd om uw pakket op te halen, aangezien de vervoerder daar was afgeleverd, omdat er niemand thuis was om het pakket te ontvangen.
Bedankt

Valutata 4 stelle su 5

Mijn bestelling heeft 2 maanden geduurd…

Mijn bestelling heeft 2 maanden geduurd maar was toen eindelijk binnen. 1 dure fles shampoo. Geen bevestiging mail en na het lezen van trustpilot ook de hoop opgegeven dat er nog iets binnen zou komen. Tot mij verbazing 2 maanden later een mailtje dat het onderweg was en met 2 dagen was het pakketje er dan tog nog . Perfect!!! Ik ben blij wand het scheelde veel in prijs met andere winkels

3 febbraio 2023

Hoi,

Bedankt Roos, je pakket is zoekgeraakt door DHL en we volgen om je op tijd te bezorgen. Helaas kunnen we niet veel met DHL doen, omdat we ook van hen afhankelijk zijn.
maar voor de volgende keer beloven we je dat het nooit meer zal gebeuren.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn bestelling nooit gehad echt…

Ik heb mijn bestelling nooit gehad echt belachelijk deze oplichters!

19 novembre 2022

Risposta di Yourhairshop

Ik zie geen bestelling die u bij ons heeft geplaatst, weet u zeker dat u bij ons een bestelling heeft geplaatst? Zo ja, stuur dan uw bestelnummer naar info@yourhairshop.nl, wij kijken dan wat we voor u kunnen doen.

Valutata 1 stelle su 5

Je krijgt niet alles geleverd en wat je…

Je krijgt niet alles geleverd en wat je krijgt zijn andere producten. zeer slecht geld kwijt ze reageren ook niet op de mails. OPLICHTERS

17 novembre 2022

Hallo Chela,
Ik zie dat je het verkeerde product hebt ontvangen. Het kan gebeuren dat het een menselijke fout was. Gelukkig hebben we het product al gewijzigd en hebben we je het juiste product voor je gestuurd. Ik hoop dat je nu tevreden bent en we zullen ervoor zorgen dat we deze fout niet meer zullen maken. toekomst, bedankt voor uw geduld met ons.

Valutata 1 stelle su 5

Nog niet eens een ster waard

Nog niet eens een ster waard. Krijgt niet alles geleverd en vervolgens word het ook nooit meer na gelevert. Na verschillende mails te hebben gestuurd en 0 reactie. Kan ik niet anders dan andere waarschuwen hoe slecht dit bedrijf is.
Oplichters

6 settembre 2022

Deel van bestelling na 1 maand nog niet geleverd

1 maand geleden een bestelling geplaatst. Een deel is geleverd, ook veel later dan op de website aangegeven. Zelf contact moeten zoeken wanneer de 2 resterende producten worden nageleverd. 14 april te horen gekregen dat het snel verstuurd zou worden. Tot op heden nog steeds niets ontvangen. Waardeloze webshop. Ik bestel hier nooit meer. Wat een slechte communicatie en service!

4 maggio 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più