Yourhairshop Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Yourhairshop heeft een pakketje afgegeven bij DHL, echter is het daar verloren geraakt. Zonder contact met de verzender wordt er geen zoekactie bij DHL gestart. Meerdere keren naar yourhairshop gebe... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik had 2 flessen haarcreme besteld, maar er maar één ontvangen. Kreeg eerst steeds geen antwoord op mijn mails. Na een paar maanden kreeg ik eindelijk een antwoord terug dat de tweede fles alsnog opge... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Als ik kon zou ik geen enkele ster geven. 5 producten besteld, slechts 2 ontvangen. 1x is er opgenomen, de rest zou de week erop komen. 6 weken verder nog steeds niks, mail geen reactie, geen telefoni... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

65 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bestelling gedaan op 17 nov

Bestelling gedaan op 17 nov. Tot op heden 9 dec 3 artikelen ontvangen van een grote bestelling, waarvan 1 verkeerd.
Geen contact mee te krijgen na verschillende mails te hebben gestuurd.
Helaas heb ik meer dan 100 euro betaald voor 2 juiste artikelen.
Echt schandalig dit.

9 dicembre 2025

Hier niet bestellen!

Vreselijk om contact mee te krijgen!
Duurde maaaaanden voordat ik mijn bestelling kreeg. De bestelling klopte niet en nu ben ik weer een maand bezig om dit geregeld te krijgen.

25 novembre 2025

Oplichters!

Voor zo'n 50€ aan producten besteld, producten na ruim een maand nog steeds niet ontvangen. Op mails wordt ook niet gereageerd en telefonisch zijn ze ook niet te bereiken. Aangifte is inmiddels gedaan.

25 settembre 2025

Producten nooit ontvangen

Heb maar de helft van mijn bestelling ontvangen; €50 aan producten mist. Hierover meerdere keren gemaild en gebeld, ze geven aan dat de rest via een latere levering alsnog bezorgd zou worden. Inmiddels 2 maanden verder en nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.

7 settembre 2025

Beschadigde en geopende artikelen ontvangen. GEEN REACTIE OP EMAILS

Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan!
Late verzending, beschadigde en geopende producten geleverd, vervolgens geen reactie op emails.

Bestelling geplaatst en artikelen zijn 2 weken later pas verzonden.
Bij ontvangst was 1 fles kapot geleverd en niet bruikbaar. Bij alle 3 de flessen was de veiligheids seal gebroken. Klacht ingediend en gezegd dat ik de producten om deze reden terug wil sturen waarop ze reageerde dat ze een retourlabel zouden opsturen.
Deze heb ik nooit ontvangen.
Ik heb in de afgelopen weken 4 keer gemaild en gevraagd om het retourlabel te ontvangen maar ik krijg GEEN REACTIE meer!!
Ik wil het retourlabel ontvangen en mijn geld terug!

15 settembre 2025

Hier niet bestellen

25 september shampoo besteld en nog niets ontvangen. Ik heb twee mails gestuurd waarop ik geen antwoord heb gekregen en geprobeerd te bellen maar ik kreeg een bandje. Ik raad dit bedrijf niet aan

20 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos bedrijfje, bestel er niets

Net zoals blijkbaar vele anderen voor mij had ik een product besteld en het verkeerde artikel ontvangen. Daarna meerdere keren contact proberen te krijgen om de producten om te wisselen, maar geen reactie ontvangen. BESTEL HIER NIET!

19 ottobre 2025

Pakket nooit verstuurd

Op 25 augustus een bestelling gedaan en tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen. Inmiddels al twee keer gemaild, telefonisch zijn ze onbereikbaar.

Schandalig dat er geen contact valt op te nemen met deze webshop en schandalig dat ze sporadisch bestellingen versturen.

11 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn producten niet ontvangen

Ik heb mijn producten niet ontvangen. Op mijn eerste e-mail is gereageerd, de producten zouden de wek erop verzonden worden. Op mijn twee e-mails daarna is niet gereageerd. Ik heb ook gebeld, maa rik kan niet inspreken. De producten heb ik op 2 september 2025 besteld en op 6 oktober nog steeds niet ontvangen

Dank voor onderstaande reactie. Ik ontvang graag een verzendbevestiging en track & tracenummer!

2 settembre 2025
Logo di Yourhairshop

Risposta di Yourhairshop

We hebben uw pakket naar u verzonden en er was niemand thuis, dus hebben ze het naar een DHL-pakketpunt gebracht nadat er 7 dagen lang niets was opgehaald. Het is terug naar ons gestuurd. We hebben het nu opnieuw verzonden.

Valutata 1 stelle su 5

Niet te spreken over de service en…

Niet te spreken over de service en communicatie!
Op 26 augustus 2025 shampoo besteld en tot op vandaag nog steeds niets ontvangen (bijna 2 maanden verder). Heb al 2 keer gemaild maar geen reactie gekregen.
Ik sta nu op het punt om een aangetekende brief te sturen.
Ik raad deze webshop absoluut niet aan.
Ik heb zonet melding gemaakt bij de ACM Consuwijzer.

4 ottobre 2025

Oplichting

3 maanden gelede 5 potten haarcrème beseld, maar 1 pot geleverd. Nu 3 maanden later nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Yourhairshop reageert niet op telefoontjes/achtergelaten voicemails en emails.
Het ie een grote oplichtersbende.

2 ottobre 2025

Bestel hier niet!!!

20 juli 2025 een bestelling gedaan van 4 producten. 2 binnengekomen en 2 niet. Na 3 weken gebeld om te vragen waar mijn andere 2 producten waren, ik kreeg als antwoord dat er een levertijd op zat en dat het die week geleverd zou worden. Tot de dag van vandaag de producten niet geleverd gekregen. Ik heb gemaild, gebeld en voicemail ingesproken en nooit reactie gekregen. Ik ben niet te spreken over de service van deze website.

24 luglio 2025

Verkeerde artikelen, geen reactie

Ik had 7 flessen geurloze bodylotion besteld, want die met geur kan ik niet tegen. Volgens de website hadden ze dat op voorraad. Twee dagen later zag ik dat ze een deel van het bedrag naar mij terug overgemaakt hadden en ik kreeg een mail waarin ze dat vermeldden, maar zonder toelichting. Tot zover geen klacht, ik wachtte af.
Toen ik het pakket ontving, bleken er vier in plaats van zeven flessen in te zitten maar dit was niet de geurloze variant, maar juist mét geur. Dus ik heb een mailtje gestuurd hoe ik het kon retourneren met uitleg erbij waarom, dat ik het verkeerde artikel had ontvangen. Hier heb ik nooit reactie op gehad. Daarna heb ik nogmaals twee mails gestuurd en meerdere malen het vermelde telefoonnummer gebeld op de aangegeven openingstijden, ook een sms gestuurd. Allemaal zonder reactie. Heel vervelend, ik zit nu met artikelen waar ik niet tegen kan en als ik het terugstuur op eigen kosten ben ik bang dat ik nooit m’n geld terugkrijg van de artikelen en de verzending.

11 agosto 2025

Bestelling niet geleverd

Mijn vriendin heeft op 15 juli 2025 4x Face Balm bestelt, maar tot op heden niets ontvangen. Ze reageren niet op e-mail, telefoon wordt niet beantwoord en aangetekende brief wordt ongelezen retour gestuurd.

15 luglio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Rommelig

Na weken wachten totdat mn pakket verzonden werd en rommelige email communicatie wanneer mijn pakket dan wel verzonden zou worden, bleek dat mijn pakket bij de buren lag. Ik heb de link van de pakketdienst niet ontvangen dus kon dit niet weten. Na weer mailen (inmiddels flink pissed) kreeg ik alsnog de link. Wel blij dat ik alsnog iets ontvangen heb, maar er mist één van de drie producten. Na veel heen en weer mailen bleek opeens dat het niet meer op voorraad was en kreeg ik netjes binnen een paar dagen geld teruggestort. Al met al rommelige communicatie en lange levertijd.

15 agosto 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più