Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

YLFLs utbud har lyfts under senare år och jag har därför beställt allt mer i klädväg från dem. Även leveranserna har blivit bättre och mer pålitliga. Jag rekommenderar att ringa in sina beställningar.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Har aldrig varit om så dåligt och helt inkompetent service! Lovar kompensera vid deras misstag,med 20% rabattkod som de aldrig skickade o när man åter klagar får man besked att rabatten- den vi aldr... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag uppskattar att det finns näthandel OCH personlig telefonkontakt eftersom det kan bli fel över nätet och låsa sig. Produktutbudet bra. Älskar att ni har så mycket bomull. Leveranstiden OK, men …… r... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga kläder att välja på. Mönster, färger, storlekar, stilar etc. Fler än många andra. Storlekstabell på varje plagg, så jag har inte haft problem med att få rätt... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Snabbt

Snabbt, trevlig personal

21 novembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej och tack för din fina recension! Vi delar gärna med oss av dina ord till personalen. Vi hörs snart igen!

Valutata 5 stelle su 5

Har handlat hos er under många år och…

Har handlat hos er under många år och alltid varit nöjd.
Mycket att välja på både vad avser storlekar och material.

5 dicembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej och tack, Gerty, för din fina recension! Vi är glada för din tillit och lovar att fortsätta leverera bra och varierat utbud till bra priser!

Valutata 1 stelle su 5

Scam!

Scam!

I paid for a piece of furniture 679 Skr and only got a free catalog in a small flat plastic bag instead of the item I ordered. It is not stolen in the mail since the weight PostNord registered is > 0,3 kg.
Please report to the police for fraud if you also have a similar experience so we can stop this criminal company!

27 novembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hello Tim, thanks for making us aware of this. Please contact our Customer Support so we can look into your case. It is likely that your package is still on the way and that the catalogue came separately.
Kind regards,

Bra varor och kvalitet

Bra varor och kvalitet, vettiga priser! Bra passform!

11 novembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Tack Britt för din fina recension!
Vi jobbar alltid för att bli ännu bättre så om du har några fler tankar så är du välkommen att höra av dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Bra priser och produkter.Snabb leverans.

6 novembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Bo! Du nämnde tre saker som vi är stolta över. Kan du nämna någor vi kan förbättra? Välkommen att kontakta oss hos kundservice!

Bra köp!

Snabb leverans, varan var perfekt!

3 novembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej och tack för din superrecension!
Vi är glada att varan passade just dig.

Valutata 3 stelle su 5

inne på att betala när paketet kommit in. Vilken misstänksamhet

Skrev ner en fråga idag. Då fick jag reda på att jag skulle betala beloppet innan de skickade varorna. Varför sade inte detta, när jag ringde in o beställde? Dåligt tycker o en misstänksamhet

13 novembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Monica! Vi ber om ursäkt att du inte fick all information direkt vid beställningen, så ska det inte gå till. I vissa fall krävs en förskottsbetalning, om till exempel det är en första beställning med många artiklar. Vi hoppas att du ändå blir nöjd när du får varorna.

Valutata 3 stelle su 5

Tveksam till fortsatta köp!

Bra kläder till överkomligt pris. Emellertid stämmer det inte att man handlar mot faktura! Lade en order på knappt 1100 kr. Efter ett antal veckor kom ett meddelande att deras köpvillkor sade att de skulle ha en förskottsbetalning 500:- innan de levererade varorna! Det gjorde att jag annullerade ordern och kommer knappast att handla dör igen.
Det ryker ju ur fler skorstenar!

23 ottobre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Bernt! Tack för din ärliga recension. Vi uppskattar din åsikt om förskottsbetalningen som ibland krävs för vissa nya kunder och ska se över hur de hanteras. Om du har fler frågor eller feedback får du gärna höra av dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kvalitet påvarorna samt…

Bra kvalitet på varorna samt snabb och bra service

24 settembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Maria! Tack för dina härliga lovord. Vi hoppas att få välkomna dig åter snart igen.

Valutata 3 stelle su 5

Det är alltid snabb leverans

Det är alltid snabb leverans. Men tyvärr så håller inte en del kläder kvalitet.

28 ottobre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej och tack för din ärliga recension! Vi skulle gärna vilja veta på vilket sätt du är missnöjd med kvaliteten på våra produkter, så kontakta gärna kundservice så att vi kan hjälpa dig vidare.

Lätt att få kontakt

Lätt att få kontakt, bra service, inga problem vid byte av vara

3 novembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Rut! Skönt att du är nöjd med våran kundservice! Vi ser fram emot att höra av dig igen.

22 ottobre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Lars! Tack för din recension och välkommen åter.

Valutata 5 stelle su 5

Det fungerar bra från köp till leverans.

22 ottobre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Ulf! Tack för din ärliga kommentar! Vi jobbar alltid för att göra det smidigare för våra kunder och är glad att du tycker att det fungerar bra.

Alltid bra leveranstid

Alltid bra leveranstid. Kvalitet och produkten är alltid enligt foto och beskrivning av varan. Aldrig fejkade foto.

10 ottobre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Lisbeth! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med framställningen i katalog och online, och att kläderna motsvarar dina förväntningar. Om du har fler synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jackan jag beställde var superbra i…

Jackan jag beställde var superbra i storleken
Så jag är supernöjd 💐

15 ottobre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Agneta! Tack för din recension. Vad härligt att jackan passar som den skulle!

Valutata 4 stelle su 5

Passformen på de mesta kläderna är bra.

5 ottobre 2025

Hej Britt-Marie!
Vad härligt att våra kläder passar dig så bra. Vad kan vi göra för att förtjäna 5 stjärnor från dig? Vi skulle gärna vilja veta hur vi kan förbättra oss så hör gärna av dig igen!

Stort utbud

Stort utbud, bra priser, mycket att välja på

4 ottobre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Hulda och tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med vårat utbud.

Valutata 5 stelle su 5

Alla storlekar passar en mogen kropp.

Alla storlekar passar en mogen kropp.
Särskilt långbyxor anpassade i längd,slipper fålla upp 1dm el mer.
Bra pris på varorna.

21 settembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Margareta! Tack för din recension! Vi är glada att höra att våra priser gillas och att kläderna passar bra.

Valutata 4 stelle su 5

Samma pris för alla storlekar

Samma pris för alla storlekar, prisvärda kläder.

21 settembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Else-Marie! Exakt riktigt! Oavsett storlek så betalar du samma pris för varan. Vi tackar dig för din recension av oss. Om du har några tankar kring hur vi kan få 5 stjärnor av dig, hör gärna av dig direkt till oss med fler synpunkter.

Valutata 5 stelle su 5

Jag har lärt mig era storlekar så det…

Jag har lärt mig era storlekar så det jag beställer passar mig perfekt.

2 settembre 2025

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hallå Paula! Tack så mycket för din recension. Vad härligt att du har hittat vad som passar just dig; det är exakt det vi strävar efter. Vi har en storleksguide på våran hemsida som många tycker är hjälpsamma, kan det vara så att du har använt den? :)
Your Look... for less!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più