Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Jag uppskattar att det finns näthandel OCH personlig telefonkontakt eftersom det kan bli fel över nätet och låsa sig. Produktutbudet bra. Älskar att ni har så mycket bomull. Leveranstiden OK, men …… r... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga kläder att välja på. Mönster, färger, storlekar, stilar etc. Fler än många andra. Storlekstabell på varje plagg, så jag har inte haft problem med att få rätt... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Mycket akryl o liknande material. (ok, det finns även bomull) skulle önska mer miljövänliga alternativ. Hur kontrolleras tillverkningen i Bangladesh mek justa arbetsvillkor och god miljö? Detta gäll... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En mycket BRA nätbutik med utmärkt kvalitet på sina produkter. Finns fantastiska kläder till kvinnor & män, till hemmet, till fötter, till köket osv. Rekommenderar Hjärtligt.

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

162 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jacka=gratis för dig

Jacka=gratis för dig. Gåva + frakt = gratis vid beställning från 250 kr.
Jag beställde för 800 kr och gick till kassan för betalning men både gåvan och frakten lyste med sin frånvaro så jag tackar för mig och skickade beställningen i papperskorgen så tack för mig.
Hälsningar
Martin Ågren2026

28 agosto 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Martin, vad tråkigt att det inte blev någon beställning den här gången. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta våran kundtjänst via telefon, mejl eller chatt.

Valutata 1 stelle su 5

För första gången är jag rejält…

För första gången är jag rejält besviken!
Ni skickar fel sak till mig och ni vill jag ska betala det + returfrakt!???
Va??? Aldrig!

26 agosto 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej och tack för din recension! Vänligen kontakta våran kundtjänst så kan vi hjälpa dig. Naturligtvis behöver du inte betala för att returnera saker som du inte beställt.

Valutata 5 stelle su 5

Dam topp med trekvartsärm var riktigt…

Dam topp med trekvartsärm var riktigt lyckad köp älskade den. Vilka fina färger som matchade ihop.

26 agosto 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Ulla! Tack för din fina recension och vad roligt att du blev nöjd med toppen. Vi ser fram emot din nästa beställning.

Valutata 5 stelle su 5

De är tillmötesgående på kundtjänst och…

De är tillmötesgående på kundtjänst och har väldigt bra varor

22 agosto 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Janet! Vad glad vi blir att höra att du tycker att våran kundtjänst fungerar bra. Vi hoppas att du fortsätter att bli nöjd i framtiden.

Bra med kortare benlängd

Bra med kortare
benlängd på långbyxor utan att de är bredare över baken o låren än " vanliga" storlekar. , gillar också blusar o tröjor med trekvartsärm så mitt senaste köp är jag mycket nöjd med 😊

4 agosto 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Tack Mai-Lis för dina fina ord! Hur kan vi få 5 stjärnor av dig?

Fem stjärnor

Fina kläder, mycket nöjd bra i storleken, bra pris och snabb leverans. Varmt rekommenderas!
Tack - Your Look... for less

7 agosto 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej och tack för dina väl valda ord. Vi uppskattar dina kommentarer väldigt mycket!

Valutata 3 stelle su 5

Mycket akryl o liknande material

Detta gäller för alla gånger jag har handlat hos er, inte bara ett datum.

29 luglio 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Ingrid! Tack för dina kommentarer. Vi försöker såklart alltid att erbjuda det bästa materialet som vi kan. Om du har specifika frågor om en särskild produkt får du gärna höra av dig!

Alltid snabb leverans

Alltid snabb leverans

11 agosto 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Tack Gunilla för dina fina ord! Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva!

Valutata 5 stelle su 5

Tyvärr dröjde leveransen men i övrigt…

Tyvärr dröjde leveransen men i övrigt är jag nöjd.

13 agosto 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Birgitta. Vad tråkigt att den dröjde den här gången. Vi är glada att du ändå blev nöjd.

bra kvalitet och snabb leverans

bra kvalitet och snabb leverans

28 luglio 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Tack Meta för din fina recension!
Vi ser fram emot din nästa beställning!

Valutata 2 stelle su 5

Han väntar redan 17 dagar på min paket.

5 agosto 2026

Hej Arie,
Vi beklagar verkligen att du har fått vänta så länge på ditt paket. Vi vill jättegärna hjälpa dig att titta närmare på detta och se var paketet har tagit vägen. Vänligen kontakta vår kundservice på kundservice@your-look-for-less eller via telefonnummer 077 - 66 50 300, så hjälper vi dig direkt.

Bra passform och kvalite på kläder,

Bra passform och kvalite på kläder,
Snabbt och lätt att handla via nätet och oftast snabba leveranser. (Förstår att det kan bli körigt vid vissa tillfällen)
Alltid nöjd med mina köp.

27 luglio 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej brittis! Vi blir så glada när vi hör att du alltid blir nöjd med dina köp hos oss. Vi ser fram emot ditt nästa besök!

Bra varor

Bra varor, snabb leverans.

9 luglio 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Inger! Tack för din recension. Vi är glada att du blev nöjd med varorna och leveransen. Finns det något vi kan förbättra för att förtjäna 5 stjärnor från dig?

Jag väntar på en order!

Jag väntar på en order som jag beställde 2/7 , den har inte kommit än . Det tycker jag är dåligt .

2 luglio 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Liselotte! Vänligen kontakta våran kundservice så att vi kan kolla upp din beställning. Vi ser fram emot att hjälpa dig så snart som möjligt.

Valutata 5 stelle su 5

Nöjd kund sedan flera år

Jag är mycket nöjd med att det är snabb leverans och bra kvalitet på samtliga plagg jag har köpt. Färgerna stämmer med bilderna, tack för det är väldigt viktigt.

24 luglio 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Anita! Vi tycker också att det är viktigt att våra produktbilder stämmer överrens med verkligheten! Vi ser fram emot att även i framtiden så göra dig nöjd med dina plagg.

Perfekt passform

Perfekt passform
Är bara så nöjd

15 luglio 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Eva och tack för din perfekta recension. Är du nöjd, är vi nöjda! Välkommen åter.

Snabb leverans i postfacket

Snabb leverans i postfacket. Bra information om nästa leverans.

17 luglio 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Gunilla och tack för ditt fina betyg. Vi är glada att vi kunde leverera snabbt!

Sköna vardags byxor

Sköna vardags byxor

10 luglio 2026

Risposta di Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group

Hej Inger! Tack för din recension! Vad kan vi förbättra för att förtjäna 5 stjärnor av dig? Vi är måna om att göra dig helt nöjd!
Your Look... for less!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più