Gennem min tid v. McDonald’s har jeg stiftet bekendtskab med nogle af markedets bedste kaffemaskiner fra italienske La Cimbali som YellowBeard også har i sortimentet og jeg kan varmt anbefale netop de... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg kan varmt anbefale YellowBeard, hvis du er på udkig efter kaffe af høj kvalitet og en samarbejdspartner, der tager sig tid til virkelig at forstå dine behov. Især vil jeg fremhæve Joachim R... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
YellowBeard er et innovativt dansk kaffebrand, der leverer premium oplevelser & service til virksomheder med højt fokus på bæredygtighed.
Informazioni di contatto
Mesterlodden 42, 2820, Gentofte, Danimarca
- 8282 3000
- hello@yellowbeard.com
- yellowbeard.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fin kaffe har købt flere gange
det er bare den bedste service man får…
det er bare den bedste service man får hos YellowBeard og man får den bare vær gang.
der ud ovre har jeg ikke fået bedre kaffe nogle andre steder.
Kæmpe anbefaling
Kundeservice er altid så hurtige og yder en fantastisk hjælp- Kæmpe anbefaling herfra
Hurtig levering og fantastisk kaffe…
Hurtig levering og fantastisk kaffe efter gennemgående rådgivning. Kan varmt anbefaldes
Dårlig service
Efter at havde købt kaffen et par gange, tegnede jeg et abonnement og modtog hurtigt den først kaffe. Herefter har jeg dog intet modtaget. På trods af flere henvendelser til deres kundeservice, som desværre ikke har kunne hjælpe. Jeg finder et andet sted at købe min kaffe.
Lækker kaffe - fantastisk service og rådgivning. Medarbejderne er glade!
Lækker kaffe. Fantastisk service og rådgivning om valg af kaffemaskine. Vores medarbejdere i Make Sense Film er begejstrede for Yellow Beard kaffe. Hermed er min bedste anbefaling givet videre.
Jura Z10
Bestilte en Jura maskine og mælke køler, mandag her i påske ugen, over telefon hos Mathias, Onsdag nu kl 9:45 har pakke posten afleveret pakke så påsken kan gåes i møde med ny lækker kaffe maskine.
Stor tak for super service af Mathias og Peter, og ikke mindst den lynhurtige ekspederingstid.
Første kop kaffe jeg købte via app gik…
Hold nu op en fantastisk service ❤️ Havde problemer med at få kuponerne på min app, men det fixede i prompte. Glæder mig til at bruge de kuponer i har sendt mig, for kaffen er nærmest den bedste jeg har smagt.
5 kæmpe stjerner herfra👏🏼👏🏼

Risposta di YellowBeard
Noget af det bedste kaffe jeg har…
Noget af det bedste kaffe jeg har drukket!
Vi bruger deres Franke A400 på…
Vi bruger deres Franke A400 på arbejdspladsen. Lækker maskine, lækker kaffe og god service. Bedre end hvad jeg ellers undersøgte inden vi valgte YellowBeard.
Vi er superglade for Yellowbeard og det…
Vi er superglade for Yellowbeard og det hele fungerer og smager som det skal. Deres service er i top, så hvad mere kan man forlange af sin kaffe pusher
Utrolig lækker kaffe
Utrolig lækker kaffe i perfekt temperatur.
Smagen er ubeskrivelig lækker og må prøves!
Mon man kan leje en stand en weekend til arrangement?

Altid fantastisk service
Altid fantastisk service - og ikke mindst ligeså fantastisk kaffe!
Det bedste og hurtigste service jeg har…
Det bedste og hurtigste service jeg har oplevet. Der var en smadret flaske i kasse (karamelsirup over hele pakken, da jeg afhenter i pakke postboks) da jeg ringer og fortæller dette bliver der sendt en ny med det samme😀
I pakken var der lækre smagsprøver på kaffen.
De bedste anbefalinger herfra😀
Kvalitets kaffe
Kvalitets kaffe, der er mere end på niveau med original Nespresso, rig på smag og styrke og kapslerne er fuldt kompatible med min Nespresso Umilk maskine, modsat hvad jeg har prøvet af andre produkter.
Bliver min nye favorit.
Super god Kaffe
Super god Kaffe - kommer i fin lille indpakning med en personlig hilsen. Hurtig levering 1-2 dage. Ikke så meget hokus pokus. God kvalitet og service. Jeg køber ikke min kaffe andre steder.

Risposta di YellowBeard
Kvalitet og service på høj plan!
Jeg bestilte første omgang da jeg havde fået en rabatkode til yellowbeard, der var dog nogle komplikationer med koden og jeg ringede ind for at få hjælp og problemet blev løst MED DET SAMME, jeg fik det bedste og hurtigeste service! Jeg modtog mine kapsler dagen efter og jeg er så overrasket over den godt kvalitet og fantastiske smag ! Jeg har ikke været alle varianternen igennem endnu, men min farvorit indtil nu er italian job !:) jeg kommer uden tvivl til at handle her igen, kvalitet og service var fantastisk ! Og lad og ikke glemme deres fine priser ;)
En kvalitetsoplevelse.
En kvalitetsoplevelse.
Nemt og mega velsmagende!
Den bedste kapselkaffe jeg har prøvet til dato
Har længe ledt efter en alternativ til Nespresso da jeg ikke vil støtte op op deres forretningsstrategier og syntes de er lidt for dyre. dette har hidtil været et problem da alternativerne ikke har været gode nok, smag og kvalitet. Dette løser Yellowbeard med en faktastisk kaffe med en mere fyldig smag end nogen anden kapselkaffe, kapslerne virker (alle sammen) og de støtter op om økologi.
Kan klart anbefale Yellowbeard
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.