2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Jeg synes xklub.dk ikke lever op…

Jeg synes xklub.dk ikke lever op til en rigtigt chat side og ejeren af xklub . Er lige glad hvordan den køre og hvor mange klager han får, gør han ikke noget
har sendt en mail til Admin om bi rummet og hvem der må være i det rum, for tit høre jeg bi rummet er for bi mm
hvad jeg bestem ikke mener bi rummet er for mm mmq qq qqm og så dem der er lidt nysgerring

Og så er der meget ballade derinde og hvor er Admin henne for holde styr på xklub.dk

og mange har ønskede får den gammel chat side tilbage , hvor man kan lave et rum med kode til

Nej ejeren er for sløv han tjener kun penge

Hvis man ejer en chat side som xklub.dk skal admin være synligt og holde ro i chatten

20 aprile 2026

folk er modbydelige og admin gøre indet .

Så vil jeg gerne skive lidt om Xklub for 17 år siden startet jeg på denne side og der var det et ælder ægte par der hade den , og fik de en klage så røg folk ud men da de døde overtog en anden som admin den og han vil bare have pengen men ikke holde ro og orden og skive man til han høre men indet fra ham , han er så komfilkt sky, der var en gang der var plads til alle om det var par - kvinder og transer eller trans kvinde med mere der er gået hele vejen det er der ikke mere. Folk får lov til at forsætte med at svine andre til. folk der ikke kender mig gemmer sig bag skremen udlukkene for at svine mig og andre til , mændene og qer er slemme til det .
jeg behandler folk som jeg gerne selv vil behandles til det modsatte er bevist så får de retur og det kan de ikke lide. Hvorfor har folk sværet med at se det i øjene så kan man ikke lide at blive jaget og bagtale og svinet til om man er online eller ikke er on så er det ikke den side man skal opsøge ..
1/4 er der for at lave ballede og 1/4 hiver sig bare i tappen og 1/4 vil ikke bruge gummi ..Sidste 1/4 del er dem der er seriøde så der er ikke meget at komme efter desværre ..

jeg kunne godt nævne profil navne men det må man ikk smiler

Sap

14 febbraio 2026

kundeservice er = nul man får aldrig…

kundeservice er = nul man får aldrig svar tilbage fra dem
aldrig har jeg oplevet så ringe en kundeservice det lidt træls når man har lavet en indbetaling hvor der måske er sket en fejl
så overvejer faktisk kraftigt at forlade siden selvom det er en okay side

31 maggio 2025

Dette sted er kun for gamle FEDE KVINDER og gamle mænd…

Dette sted er kun for gamle fede kvinder og mænd som ikke kan finde sig en mand og mange af de profiler de skriver de er singleprofil men man svare også deres post så er det SGU ikke en singleprofil gamle foto på deres forside men som scor og andre sexdating sider nogle rene pengemaskiner og service ja det er så en by i Rusland

31 dicembre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito