Dettagli dell'azienda

1. Negozio di quadri

Scritti dall'azienda

XCLUSSO is dé online shop met een uitgebreid assortiment unieke en premium muurkunst. De kunstwerken die je voorbij ziet komen zijn gemaakt door topartiesten van over de hele wereld. Met elke aankoop wordt de artiest beloond voor zijn of haar harde werk. Het gezamenlijke doel is om premium wall art betaalbaar te maken voor iedereen!

3,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een mooie schilderij besteld…

Wij hebben een mooie schilderij besteld en was super goed verpakt. Helaas na uitpakken zag je dat het schilderij rondom beschadigd was. Het schilderij is bedrukt op plexiglas en helaas was het zwarte lak eraf om meerdere plekken. Ik heb en mail gestuurd en er werd gelijk aangeven dat ik een nieuwe schilderij opgestuurd krijg. Dit noem ik pas een goede service. Het schilderij is nu in de maak en we wachten met smak op onze schilderij. Heel erg bedankt Xclusso❤️🙏🏻

2 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

retourmelding aangemaakt, geen reactie ook niet na diverse telefonisch contacten waarin veel wordt beloofd maar niet nagekomen

retourmelding aangemaakt, en geen reactie ontvangen
telefonisch contact gehad, waarin werd aangegeven dat het een paar dagen zou duren voordat ik het retournummer zou ontvangen
wederom gebeld en toezegging gehad dat ik dezelfde dag nog de melding zou ontvangen
opnieuw geen mail met retournummer ontvangen
vandaag 3x geprobeerd telefonisch contact op te nemen, dit is helaas niet gelukt.
opnieuw een mailbericht verzonden
er wordt veel beloofd, echter niets nagekomen

16 ottobre 2025
Logo di XCLUSSO

Risposta di XCLUSSO

Hallo Annoeska,

Wij hebben even binnen onze bestellingen gekeken maar er is bij ons geen bestelling van een Annoeska bekend.

Retouren worden bij ons netjes verwerkt en op dit moment zijn wij daar ook volledig in bij. Jammer dat , wanneer een retourzending verwerkt wordt maar blijkbaar niet snel genoeg, er een 1 ster review wordt gegeven. Wij vinden dat onze service en kwaliteit uitmuntend dienen te zijn, helaas zijn ook wij niet feilloos. Excuus als je hier enige hinder van hebt gehad.

Team Xclusso

Valutata 3 stelle su 5

Product en service is prima,

Product en service is prima,
Gekocht met black friday korting,
Is zoals gewoonlijk volksverlakkerij,
Hij is nu net zo duur.

Jasper

26 dicembre 2024
Logo di XCLUSSO

Risposta di XCLUSSO

Dag Jasper, fijn dat je tevreden bent met de product en de service.

Ik wil je wel even aangeven dat de overige info inzake de Black Friday korting niet correct is.

Volksverlakkerij wordt het genoemd... hij is nu namelijk niet net zo duur. We hebben tijdens Black Friday kortingen van 30% gehad en dat hebben we nog nooit eerder dit jaar gehad. Ook nu niet zoals je op de site kan zien.

Veel plezier met je bestelling.

Valutata 5 stelle su 5

Top service !!!

Na bestellen snel en goed verpakt het schilderij gekregen. Bleek (buiten de schuld om van Xclusso) dat er wat beschadigingen aan zaten. Werd direct goed op ingespeeld door Laura en het werd heel netjes opgelost door middel van een nieuw en perfect schilderij. Kan het bedrijf zeker aanbevelen. Foutje lag bij de producent en dat kan gebeuren maar werd perfect opgelost door Laura van Xclusso. Top !!!

24 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più