Banner for X²O Badkamers - X²O - Zwolle

X²O Badkamers - X²O - Zwolle Recensioni

TrustScore 5 su 5

George Stephensonstraat 8, 8013 NK Zwolle, NL

Valutata 4 stelle su 5

De medewerker heeft uitgebreid de tijd genomen om onze wensen aan te horen. Ze moest af en toe wel ruggespraak houden met collega’s. Prima offerte, waar nog wat aanpassingen gedaan moeten worden.

Valutata 5 stelle su 5

Tijdens het uitzoeken van onze badkamer zijn wij prima geholpen en werd er volop mee gedacht! Spullen kurig afgeleverd. Tijdens het plaatsen van de badkamer kwamen wij er achter dat er een kast ni... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno

Waarom X²O Badkamers?

Scritti dall'azienda

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Dubbel zo blij met jouw keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Dubbel zo blij met onze service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

• George Stephensonstraat 8, 8013 NK, Zwolle, Paesi Bassi

• 0388080220

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

81 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

2027 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dikke pluim voor X2O Zwolle

Dikke pluim voor X2O Zwolle, Dit is nog een winkel waar je voor je plezier naar binnenloopt. Naar meerdere bezoeken aan andere soortgelijke bedrijven werden we hier wel op een hele andere manier verwelkomt. Daarnaast was de deskundigheid van zeer hoog peil.

Met een lach zijn we door het project van onze badkamer geloodst en hebben direct onze aankoop gepleegd.

11 giugno 2026

Perfecte service

Wij zijn ontzettend tevreden over de service die we hebben ontvangen. Ons nieuwe wastafelblad bleek helaas al beschadigd te zijn toen we het uit de verpakking haalden. Een telefoontje naar Bram was voldoende om het probleem direct op te lossen.

Bram reageerde snel, vriendelijk en zeer professioneel. Tot onze verrassing wordt er zelfs al morgen een nieuw wastafelblad geleverd. Dat noemen wij nog eens uitstekende klantenservice!

Complimenten voor de snelle afhandeling en de klantgerichte aanpak. Dankzij Bram is dit probleem zonder gedoe opgelost. Absoluut een aanrader!

9 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Na enkele problemen, die ondertussen opgelost/besproken zijn, hebben wij een prachtige badkamer gekregen

Wij hebben contact gehad met de locatie in Zwolle en met Bram gesproken.
Hij heeft namens X2O Zwolle zijn excuses aangeboden en ons uitgelegd wat er mis is gegaan en wat beter had gemoeten. Samen zijn wij tot een oplossing gekomen en zijn hier tevreden mee.

De badkamer is prachtig geworden, hier zijn we erg blij mee!

Wij hebben slechte ervaring met de vestiging in Zwolle.
Tijdens opmaken van offerte zijn verschillende fouten gemaakt die voorkomen hadden kunnen worden door beter uit te vragen wat de wensen zijn.
Zo hebben wij te grote spiegels besteld omdat er niet goed is gekeken hoe hoog het badmeubel was en de hoogte van het plafond. Na montage van douchehoek blijkt dat de glazendeur niet helemaal open kan omdat deze tegen het badmeubel aan komt. De deur had 10 cm kleiner moeten zijn.
Ook is niet doorgegeven dat het gewicht van het bad 200 kg was
Extra hulpmiddelen moeten huren om het bad naar boven te krijgen
Spiegels konden wij niet meer omruilen omdat de originele doos er niet meer bij zat. Wij hebben nieuwe moeten kopen en kregen maar 50% terug voor de verkeerde Nieuwe spiegels.
Tijdens uitzoeken van nieuwe spiegels zouden we bijna weer verkeerde spiegels meekrijgen, gelukkig was een andere collega wel scherp door even te vragen wat de breedte van het meubel was.

Tenslotte kwamen wij gisteren bij het monteren van de wasbak in het toilet erachter dat we een verkeerde wasbak hebben gekregen, er zit geen gat in voor de montage van de kraan!
Nog meer ergenis.

Kortom slechte ervaring!

29 maggio 2026
Logo di X²O Badkamers - X²O - Zwolle

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Zwolle

Beste Bert,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze vestiging in Zwolle niet naar wens is geweest.

We begrijpen goed dat de situatie rondom de maatvoering van de spiegels en de douchedeur, de communicatie over het gewicht van het bad en de levering van de wasbak voor veel frustratie heeft gezorgd. Een badkamer verbouwen is al intensief genoeg, en dit is absoluut niet de beleving die we u willen meegeven.

We nemen uw feedback uiterst serieus en kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de openstaande punten. We zullen daarom zo spoedig mogelijk rechtstreeks contact met u opnemen om alles door te spreken en het netjes af te handelen.

Team X²O

Valutata 5 stelle su 5

Samen met Sander gekeken naar…

Samen met Sander gekeken naar badkamerartikelen. Sander neemt echt de tijd, luistert goed en geeft eerlijk advies over wat wel en niet mogelijk is in de badkamer. Mooie trends gezien en genoeg voorbeelden gekregen.

9 maggio 2026

Fijne winkel

Fijne webwinkel, verkopers helpen je graag in de showroom en zijn niet opdringerig. Levering was snel maar er was een kleine beschadiging. Hierbij gaven ze gelijk aan een nieuwe te willen opsturen of een tegemoetkoming van 15% af te geven zonder er om hoeven te vragen. Overal ondanks de beschadigingen een erg fijne ervaring

9 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Medewerker Sander begreep onze wensen…

Medewerker Sander begreep onze wensen en heeft zeer goed advies gegeven. Hij nam de tijd voor ons en kwam nog met een verrassende oplossing. En uiteindelijk waren we ook nog aangenaam verrast met de offerte. Al met al zeer tevreden.

29 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Je leert een bedrijf pas echt kennen als niet alles in één keer goed gaat.

Wij kwamen vorig jaar, toen we spullen voor het verbouwen van onze WC zochten, bij toeval bij X2O Zwolle terecht. Eigenlijk dachten we toen dat het, gezien de spullen die in de showroom stonden, een hele dure winkel zou zijn. Dat viel dus reuze mee. Nette spullen met een moderne en luxe uitstraling en zeker niet duurder (maar wel dus vaak mooier) dan bij de sanitairwinkels en bouwmarkten die wij al bezocht hadden. Dus toen dit jaar de badkamer aan de beurt was zijn we weer naar X2O gegaan. Ook nu weer werden we prima geholpen en geadviseerd op verschillende dagen door verschillende mensen maar allemaal vriendelijk en met kennis van zaken. Nu is dat allemaal niet ongewoon bij een bedrijf zolang alles goed gaat. Dat was bij ons ook zo totdat we aan het plaatsen van de wastafelcombinatie toe waren. Er bleek een barstje te zitten in de zijkant van het wastafelblad dat ons bij de afleveringscontrole ontgaan was en ook de verende dop van de wastafel ging meteen stuk. Dus terug naar de winkel, dit keer met een vervelend bericht en ook met een beetje dubbel gevoel. Hadden we het barstje niet eerder kunnen zien als we (nog) beter gekeken hadden tijdens onze controle van de wastafel? Hadden we hem niet helemaal uit de doos moeten halen? (Wat we liever niet deden omdat hij zo degelijk was ingepakt) Nu waren we wat laat met reclameren. Maar ook nu weer werden we perfect geholpen. We krijgen we een nieuwe wastafel met dus ook een nieuwe stop. Kortom niets dan lof.

24 aprile 2026

Super service

Ruime keuze aan sanitair in allerlei prijsklassen in een mooie overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel dat je goed op weg helpt. Onze mooie spiegelkast kwam helaas na een week ‘spontaan’ naar beneden vallen. Er werd direct en vriendelijk gereageerd op de mail en actie ondernomen. We zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van het meubel alsook de super service. Top bedrijf!

18 marzo 2026

X2O Zwolle

X2O Zwolle - wat een fantastisch team! Hier weten ze nog wat klantenservice is! Een absolute aanrader.

23 marzo 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più