Banner for X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Hoge Rijndijk 291, 2382 AN Zoeterwoude- Rijndijk, NL

Valutata 3 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vier jaar geleden bijna de volledige badkamer bij X2O besteld. Destijds zeer goed en vriendelijk geholpen, er werd alle tijd voor ons genomen en alles werd op tijd bezorgd. Het was geen probleem om de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno

Waarom X²O Badkamers?

Scritti dall'azienda

Ga voor méér korting op je badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Ga voor méér keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Ga voor méér service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

• Hoge Rijndijk 291, 2382 AN, Zoeterwoude- Rijndijk, Paesi Bassi

• 0712034044

Ga voor méér badkamer

Eindeloze inspiratie bij jou in de buurt!

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Goede service X2o

Hebben 2 jaar geleden een volledige badkamer aangeschaft. Is allemaal uitstekend gegaan met levering en plaatsing. Alleen de thermostaat van de radiator werkte slecht met het programma en werkte op een gegeven moment helemaal niet meer. Na het melden van de problemen en ideeën over oplossingen namen de problemen niet af. Onlangs is er gratis een nieuwe thermostaat geleverd. Erg goede service van X2o.
Bedankt

8 maggio 2026

Hard gelachen, maar serieus goed geholpen door Jamie en Monique

Vandaag onwijs goed geholpen door Jamie en Monique. Allebei erg vlotte dames waardoor het contact makkelijk verliep. Jamie weet erg veel van alle beschikbare producten die het bedrijf verkoopt en is een goede luisteraar. Ze wist ons goed uit te horen en hieruit op te maken wat ongeveer onze smaak is en aan de hand daarvan een rondleiding te geven voor het keuzeproces. Ze zijn erg behulpzaam en eerlijk in hun verkoopproces. Niks word je aangesmeerd of verkocht via een verkooppraatje, wat erg fijn was!
Hard gelachen, maar ook serieus goed geholpen. Top!

2 maggio 2026

Binnen 2 dagen nieuwe kraan

Vergeten de inbouwkraan in te bouwen, gevraagd of dit omgeruild kon worden voor een opbouwkraan. Dit was geen probleem en we hadden de nieuwe kraan zelfs binnen 2 dagen in huis! Echt top service!

13 aprile 2026
Valutata 3 stelle su 5

Middelmatige ervaring

We zijn niet tevreden over de gratis stoppen die werden geleverd bij de kranen dat is echt troep, hierdoor moeten we nieuwe kranen aanschaffen met stoppen. Er werd aangegeven door de klantenservice dat de stoppen gratis zijn dus dat we ons geld niet terug kunnen krijgen. Over het badmeubel zijn we tot nu toe tevreden maar we hebben dat nog niet in gebruik genomen omdat we er nog niet wonen.
Verder kwam de verkoper wel een beetje dwingend over toen we aangaven interesse te hebben in een artikel.

13 aprile 2026
Logo di X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Dag Manon,

Bedankt voor deze eerlijke en duidelijke review. Fijn om te lezen dat het badmeubel goed bevalt; we wensen jullie alvast veel woonplezier in de nieuwe woning!

We kijken met een kritische blik naar de rest van de feedback. Het is absoluut niet de bedoeling dat de kwaliteit van de stoppen voor frustratie zorgt, of dat onze advisering in Zoeterwoude dwingend overkomt. Ook de afhandeling door de klantenservice analyseren we verder, want dit pakken we graag beter aan.

We willen deze situatie uiteraard graag positief met jullie oplossen. We hebben jullie contactgegevens erbij gepakt en nemen op zeer korte termijn persoonlijk contact op. Mochten er vervangende onderdelen nodig zijn, dan kunnen we deze direct vanuit onze ruime voorraad in België razendsnel leveren.

Team X²O

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen

De verkoper nam de tijd, liet zien waar ik om vroeg en stelde zelf vragen ter verduidelijking. Ik kreeg de antwoorden die ik zocht en de verkoper was vriendelijk en behulpzaam.

11 aprile 2026

Top service

Wat een goede service!
Onderdeel van onze douchedeur is stuk gegaan, na een mailtje naar de vestiging binnen 24 uur reactie dat ze het onderdeel opsturen. Heel fijn🙌

28 marzo 2026

Het totaalpakket X2O klopt volledig

Het totaalpakket X2O klopt volledig. Van de contacten en aankoop in de showroom in Zoeterwoude tot aan de aflevering. En de after service is ook ongekend. Van ruilen en retourneren tot aan een service vraag. Direct antwoord en in notime opgelost. Complimenten!!

16 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più