Wij waren in de winkel, maar wij waren daar voor een keukenkraan en die kon alleen online besteld worden. Dat heeft de man in de winkel voor ons gedaan, een zeer vriendelijk persoon. De kraan werd al... Leggi di più

Super goed en zeer netjes geholpen door Dhr. Yasin. Vriendelijke ontvangst tot 2x toe, niets is teveel gevraagd, zeer ruime keuze, goed meedenken met onze wensen, alle tijd om dingen met elkaar uit te... Leggi di più
Allereerst de behandeling in de winkel. Deze was top. Zeer vriendelijk en kundig. Goede adviezen. Na bezorging van ons badmeubel bleek deze beschadigd te zijn. Na een telefoontje en wat mailwissel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vriendelijk ontvangen met een kop koffie om te starten. Na een kort doel gesprek in alle rust een rondgang gedaan naar de benodigde producten. Advies was niet om het duurste product aan te prijzen maa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Waarom X²O Badkamers?
Scritti dall'azienda
- Ga voor méér korting op je badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Ga voor méér keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Ga voor méér service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Schuttersveld 5A, 7514 AC, Enschede, Paesi Bassi
- 0538080115
Ga voor méér badkamer
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Winkel bezocht.
De kraan werd al snel geleverd, ziet er goed uit maar als je de kraan dicht draait dan lekt ie. Dus we gaan onze oude kraan weer terug plaatsen na reparatie, jammer van het door ons geïnvesteerde geld, maar een lekkende kraan is niet prettig.
uitstekend geholpen en prima…
uitstekend geholpen en prima voorlichting over de mogelijkheden mbt de douchedeur, het was top
Fijne / goede verkoper!
Goede prijs en behulpzaam personeel
De prijs was goed en het personeel in de showroom was zeer behulpzaam.
Goede uitleg over douchecabine en…
Goede uitleg over douchecabine en prettige bezorging ervan.
Precies volgens afspraak op tijd en…
Precies volgens afspraak op tijd en correct geleverd.
Geweldige winkel met geweldige mensen 😉
Prettige afhandeling
Prettige afhandeling, de tijd nemend, alternatieven aandragen en vriendelijk. Ook het ruilen van een onderdeel was totaal geen probleem en goed afgehandeld.
we hadden eerst een verkeerd product…
we hadden eerst een verkeerd product aangekocht, dit is bijzonder goed door jullie opgepakt en probleemloos verrekend, erg netjes,
hartelijkdank
snelle levering
snelle levering. Product bleek achteraf een beschadiging/ fabrieksfout.
Dit werd snel en goed vervangen. TOP !
telef. kontakt
Ik ben niet in de showroom geweest maar via telf. een prijsopgave gedaan.
Ik ben uiterst vriendelijk, snel en adequaat geholpen.
We kregen na een foutieve keuze van de…
We kregen na een foutieve keuze van de winkelbediende ons geld terug.
Alles op tijd en beschadiging opgelost
Alles op tijd geleverd. 1 artikel was beschadigd maar dat is netjes opgelost.
Duidelijke uitleg!
Duidelijke uitleg!
Showroom ziet er fris en strak uit.
Keurige en fijne dame om mee te praten over de producten!
Goed meegedacht en oog voor budget.
Alles goed en keurig verlopen
Alles goed en keurig verlopen. Ook de levering was op tijd en alles is schade vrij aangekomen
Eine tolle Beratung, super Ware zu einem guten Preis und die Lieferung war auch top !!!
Eine tolle Beratung
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.