Zeer behulpzaam personeel. Helpt je heel goed bij het maken van een keuze. Verschillende mogelijkheden en alternatieven worden aangeboden. En alles is ook te zien en voelen in de showroom
Heel fijn en deskundig geholpen door Ben bij X2O Duiven. Hij denkt goed mee en geeft eerlijk en deskundig advies. Mijn badkamer viel kleiner uit waardoor ik een aantal keren terug moest. Iedere keer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs hebben wij een bezoek gebracht aan X2O Duiven en zijn daar uitstekend geholpen door Vera. Vanaf het eerste moment nam zij de tijd om goed naar onze wensen te luisteren. Wat ons vooral opvie... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Waarom X²O Badkamers?
Scritti dall'azienda
- Ga voor méér korting op je badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Ga voor méér keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Ga voor méér service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Nieuwgraaf 44, 6921 RK, Duiven, Paesi Bassi
- 0316202017
Ga voor méér badkamer
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Duiven
Zeer behulpzaam personeel
Fantastisch en een ongekende service 10+
Vlotte service,en mooie producten.
Vlotte service,en mooie producten.
Voldoende keus en prima geholpen.
Super service
Onze aannemer had bij het plaatsen van de douchewand (glas) een probleem. Voordat de douchewand de grond raakte brak deze in duizend stukken… na overleg met de sympathieke dame Vera deelde deze mee hier snel na intern overleg op terug te zullen komen. Dit duurde nog geen 10 minuten. Er werd mij meegedeeld dat er voor rekening van X2O een nieuw exemplaar geleverd gaat worden. 👌👌
Uitstekende service, dit zegt veel over de kwaliteit en service van deze firma en de dame Vera.
Veel tijd voor ons genomen en meteen…
Veel tijd voor ons genomen en meteen begrepen wat wij wilden.
Leuke goede verkoopster met verstand…
Leuke goede verkoopster met verstand van zaken.
Helaas geen voorraad weet ik dat voor een volgende keer.
Netjes en snel geholpen door Edwin
Netjes en snel geholpen door Edwin. We hadden zelf een excel met producten meegenomen. Deze doorgenomen en op advies enkele wijzigingen doorgevoerd.
Deskundige vriendelijke medewerker
Deskundige vriendelijke medewerker. Wist precies wat ik bedoelde en heeft me prima geholpen.
Jammer dat in de advertentie er niet bij stond dat het op voorraad was in Gent, Belgie. Moest dus een week wachten.
Top ervaring!
Ben is een zeer geduldige verkoper die actief meedenkt én problemen probeert op te lossen! (zonder opdringerig te zijn)
Goede aandacht voor de klant
Goede aandacht voor de klant, meedenken. Goede service. Klantvriendelijke hulp.
Het aangeschafte product voldoet volledig aan de gestelde wens.
Bij de eerste levering was het…
Bij de eerste levering was het badkamermeubel beschadigd, maar dat werd direct opgelost door dezelfde week een nieuwe te leveren.
Nieuwe douchedeur
Onze douchedeur is tijdens montage in 1000.000 stukjes gevallen. X2O Duiven heeft heel snel een nieuwe geleverd. Hulde aan X2O Duiven.
Goede service en ze denken met je mee
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.