Wij zijn vandaag super geholpen door Monique. Met haar professionaliteit en fijne meedenken zijn wij snel tot onze bestelling gekomen 😃 Heel blij mee. En complimenten voor de mooie en duidelijke web... Leggi di più

Goed, kundig en service gericht personeel. Dit in tegenstelling tot jullie bezorgdienst “leveren tot de stoeprand” in welke wereld leven jullie! Vraag desnoods 75e voorlevering op begane grond en 175... Leggi di più
Via dit bericht willen wij u vriendelijk bedanken voor de goede service van het missende afdichting rubbertje voor sifon van het wc-wasbakje. Wij hadden niet verwacht een compleet sifon toegestuurd t... Leggi di più
In de winkel zelf werden wij goed geholpen. Alles geleverd, alleen problemen met de blaufoss regendoucheset. Deze heeft een temperatuur, ook na kalibreren ( wat niet lukte. Bel je de winkel op en dez... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Waarom X²O Badkamers?
Scritti dall'azienda
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Spaarneweg 16K, 2142 EN, Cruquius, Paesi Bassi
- 0237200940
Dubbel zo blij mee
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Goed en duidelijk advies
Jack op Locatie Cruquius heeft ons zeer goed advies gegeven. Hij was empatisch, dacht mee, snapte wat we wilden en zijn advies was on point.

Perfekt geholpen!
Mooie collectie!
En in alle prijsklasses
Meedenkend en vriendelijk geholpen door het personeel..
Ook zeer leuke kortingsacties

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Cruquius
Ruime keuze en focus op alleen…
Ruime keuze en focus op alleen badkamers vind ik een goed en fijn concept

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Cruquius
Prettig geholpen door de medewerker
Ik had slechts een nieuw bedieningspaneel voor een toilet nodig en ben zeer goed geholpen door de medewerker. Twee dagen later kreeg ik het thuisbezorgd en het voldoet geweldig

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Cruquius
ellende met inbouwkraan, netjes afgehandeld.
in 2019 een inbouwkraan gekocht, met 8 jaar garantie,
deze kraan begon te lekken,
na diverse telefoontjes en mail verkeer, wat niet soepel is verlopen,
had ik besloten om zelf een nieuwe te kopen.
waarna ik benaderd ben door het bedrijf en zij mij deze kosten gaan vergoeden.
uit eindelijk keurig opgelost,
ik vind dit erg netjes.
prima werk geleverd door de medewerker,
die het opgevallen was dat dit niet service gericht was.
dank voor de medewerking.
blij met deze oplossing.

Perfecte service
Perfecte service, douchehoek bestel, deze kwam binnen en met het uitpakken sprong spontaan een deur. Even bellen foto opsturen en binnen 2 dagen kreeg ik gratis een nieuwe douchehoek.
Geen gezeur perfect gedaan als ze 6 sterren konden krijgen hadden ze die van me gehad
Werkelijk waar top.

Verkoopster Yami was perfect
bezoek
De mevr die mij hielp had verstand van zaken. Ze wist wat in huis was en waar het staat. Beleefd. Dacht verder na... en controleerd de offerte... prettig dus!!
Wat een oprecht enthousiaste…
Wat een oprecht enthousiaste verkoper!!! Werden er blij van:-))

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Cruquius
Ik ben een paar keer geweest en iedere…
Ik ben een paar keer geweest en iedere keer had de verkoper vol met geduld en vriendelijkheid mij telwoorden gesteld en meegelopen door de winkel.

Uitstekend geholpen
We werden uitstekend geholpen en geadviseerd door Yamie. Binnen korte tijd hadden we de offerte👍
Verkoper was enorm relax en hielp…
Verkoper was enorm relax en hielp precies waar nodig!
Zeer vriendelijke en behulpzame jonge…
Zeer vriendelijke en behulpzame jonge man. Hij werkte nog niet zo lang in het filiaal en deze branch, maar al heel kundig op dit vakgebied.
Zeer goede service!
Mooie producten, ook als je met wat kleiner budget voor de koopjes gaat (vaak 70% korting voor producten die uit het assortiment gaan).
Maar vooral de service die er geboden wordt, de tijd die er genomen wordt en de rustige, niet opdringerige verkopers die er rondlopen maken mijn 5 sterren.
Mooi sanitair
Een ruime winkel met een goed overzichtelijk assortiment.
Klantgericht en meedenkend.
Goed geholpen door Jack
De expertise en de vriendelijkheid van…
De expertise en de vriendelijkheid van de werknemers.