Het is super hoe Stefan en Sharon met ons hebben meegedacht over een nieuw badkamer meubel toen we merkten dat het bestelde meubel te groot was. Nu hebben we een kleiner model met afgeronde hoeken... Leggi di più
Heel tevreden met de werkwijze van X2O Apeldoorn! Sharon heeft ons super geadviseerd, en we hebben een mooie Balmani set uitgezocht! Mooie korting, tijdige levering. We konden overgebleven zaken reto... Leggi di più
Wij gingen volledig blanco de winkel in. We wilde een nieuwe badkamer maar hadden geen flauw idee wat de mogelijkheden waren. Nadat Stephan voor ons een digitale tekening had gemaakt waren wij er... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Waarom X²O Badkamers?
Scritti dall'azienda
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Het Rietveld 44, 7321 CT, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 0558080101
Dubbel zo blij mee
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Top service
Top service. De WC-pot brak, zo goed als zeker door een materiaalfout, tijdens de montage. Na uitleg over de montage en overleg van foto's van de gebroken pot is er adequaat een nieuwe geleverd. Deze is daarna succesvol gemonteerd.
Prima geholpen alles kan gecombineerd…
Prima geholpen alles kan gecombineerd worden of aangepast worden. Top.
Een paar jaar na de installatie van…
Een paar jaar na de installatie van onze douche is een stukje afgebroken. Na een mailtje, werd ik meteen teruggebeld en is het nieuwe onderdeel verzonden. Super service!
Prima geholpen door Stefan
Prima geholpen door Stefan, bij het ruilen van wastafel meubel voor een andere met losse kast
Goed meedenken door Stefan en Sharon.
Nu hebben we een kleiner model met afgeronde hoeken en dat past top.
Top klanten experience.
Merci
zeer vriendelijk en erg behulpzaam,vakkundig
We werden prima geholpen,werd meegedacht en er werd je niks opgedrongen.
Kregen een offerte mee om thuis er nog goed na te kijken.
De dame was zeer vriendelijk en behulpzaam,wist ook waar ze het over had
Wij kochten 5 jaar geleden in Apeldoorn…
Wij kochten 5 jaar geleden in Apeldoorn een badkamer. Nu de soft close wc bril defect. Een mail gedaan en echt binnen 30 minuten kreeg ik een bevestiging dat de nieuwe onderdelen op de post zijn gegaan! Ik was in de war dit kan toch niet zo snel , ik kreeg meteen ook een telefoontje van de medewerkster die dit bevestigde. Wat een TOP service en dat na 5 jaar na aankoop!
Zonder afspraak bij deze zaak geweet
Zonder afspraak bij deze zaak geweet, ze hebben mij gied gehulpen.
Direct geholpen
Direct geholpen, geen lange wachttijden en probleem opgelost, echt fantastisch!!!!
Fijn geholpen en verkoopster wist alle…
Fijn geholpen en verkoopster wist alle antwoorden op mijn vragen😀
Van A tot Z goed geïnformeerd en netjes…
Van A tot Z goed geïnformeerd en netjes geholpen niet opdringerig of wat dan ook , zowel de bestelling en de levering alles op tijd en ook netjes bezorgd zonder beschadigingen of ontbreken artikelen
Gewoon in een woord super 😊
We werden goed geadviseerd en leuke…
We werden goed geadviseerd en leuke medewerkers. Alleen bij de afwikkeling ( dat zeggen ze dus niet van te voren) komt er in ene hoge verzendkosten bij en vooruitbetaling wat ons totaal niet pasten. Mooie prijzen maar komt nog wel wat bij op.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Een bijzondere ervaring
Update na contact vanuit X2O:
De desbetreffende dame had vanochtend al contact met mij opgenomen zonder op de hoogte te zijn van deze review omdat zij de situatie ook erg vervelend vond. Ze is met een passende oplossing gekomen die we aankomende week verder gaan afstemmen. Daarom mijn 1 ster aangepast naar 4 sterren.
Afgelopen vrijdag is er contact opgenomen met mij om te horen of ik nog verder wilde met de offerte. Telefonisch aangegeven dat we in 1 item interesse hadden. Mevrouw aan de telefoon geeft aan omdat het een showroom model is ze deze voor ons 1 dag apart houdt. Volgende dag komen we tussen het klussen door, wc weg. Eerst een half uur wachten omdat de specifieke dame een broodje was halen, vervolgens komt ze doodleuk met een big smile aangelopen met de mededeling dat ze de wc in de ochtend al had verkocht. Weg vertrouwen! Nooit meer X2o voor ons.

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Apeldoorn
Zeer goede voorlichting medewerker
Deskundig advies en bijzonder klantvriendelijk
We werden vriendelijk ontvangen, kregen de gelegenheid om alles rustig te bekijken. Daarna met Arno een rondje gemaakt langs de items die we geselecteerd hadden. We kregen daarbij zeer deskundig advies. Uiteindelijk samen de badkamer samengesteld naar onze eigen smaak. Al met al een heel positieve ervaring, die grotendeels het resultaat is van de vriendelijke en deskundige benadering van medewerker Arno. Koester dit soort medewerkers!!
Excellent service
Excellent service, first order was lost by the courier, X²O Apeldoorn made sure a new batch was dispatched quickly and all arrived still in time.
Top service
Top service, snelle reactie op onze vraag en de actie is vakkundig opgelost. Chapeau voor het personeel