Wij waren in de Arenaboulevard te Amsterdam. Prettige winkel en ontzettend fijne mensen die je helpen. Geen push, geen gezeur, heel behulpzaam en ook gewoon erg gezellig. Zij hebben een account aan... Leggi di più

Ruime showroom, veel artikelen te bekijken. Daarnaast denkt het personeel mee en hebben ze ons geholpen om de juiste producten te vinden op basis van onze wensen. Daarnaast waren ze niet opdringeri... Leggi di più
Ik ben twee keer in de showroom geweest en trof twee keer zeer behulpzaam personeel dat mij goed geadviseerd heeft.
Dettagli dell'azienda
Waarom X²O Badkamers?
Scritti dall'azienda
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Johan Cruijff Boulevard 72, 1101 DJ, Amsterdam, Paesi Bassi
- 0202251887
Dubbel zo blij mee
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Top service
We liepen al bijna naar buiten toen een medewerker vroeg of we misschien hulp nodig hadden, Ze koppelde ons soepel aan haar collega Martijn, die ons zeer vakkundig en geduldig hielp bij het maken van keuzes. Alles in goed tempo, oog voor ons en met humor. Beide medewerkers hebben we als zeer professioneel ervaren.Scherp op elke klant en met goede sales vaardigheden, zonder opdringerig te zijn! Ook het contact over onze bestelling een dag later met Jair was vriendelijk en vakkundig. Zo ging onze zoektocht van stressmoment naar een fijne herinnering.
Heel goed geholpen door de jongeman
Heel goed geholpen door de jongeman. Heel geduldig en vriendelijk en toch professioneel. En wat ik zeer op prijs stelde is dat hij niet opdringerig was. Top!
Top geholpen
Top geholpen, kundig, zeer vriendelijk, alle juiste info en zeer efficient met goed voorstel
Sanne was very helpful and effective!
Super geholpen!!
Super geholpen door Sanne! Heel erg behulpzaam en denkt goed mee. Echt een topper!
Materiaal prima, materieel past niet.
De spullen die we gekocht hebben zijn prima.
Alleen het erbij geleverde materieel (koppelingen handdoekradiator en afvoer bij sifon wastafel) blijkt niet te passen.
Er is geen overleg geweest (of gevraagd) hoe de bestaande situatie is.
duidelijk snel en nette verkoper
duidelijk snel en nette verkoper
precies zoals het hoort
Echte aanrader!
Super ruim assortiment, veel inspiratie, on trend en betaalbaar!
Echte aanrader hoor
Veel mogelijkheden te bekijken
Veel mogelijkheden te bekijken, vriendelijk en kundig personeel.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Douchekop sof…
Totaal geen begrip en service bij een retour van een douchekop. 1x water er doorheen gebracht om te kijken naar de stralen. Niet naar wens en wilde een andere. Niet mogelijk. Alles keurig netjes in doos 1 dag later. Conclusie geen inruil voor een andere. Meteen mijn order voor een badkamer geannuleerd.zeer slechte behandeling en hoort zegt voort.

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Amsterdam
Goede kennis en kunde. Meedenken voorbij het lijstje aan artikelen
Goede kennis, fijn meegedacht
Perfect geholpen door Martijn!
Duidelijke offerte geleverd
Duidelijke offerte geleverd. Echter bij nameten blijkt brede wastafel (80cm) niet mogelijk en moeten we over een andere badkamerindeling denken!
Prettig geholpen!
Fijn en eerlijk advies gekregen van medewerker Martijn. Heel erg bedankt!
Goede uitleg over douche cabines en…
Goede uitleg over douche cabines en spatschermen
Super geholpen!
Dank aan Michel en Jair!
Wat er niet goed was dat zowel het bad als het badkamermeubel beschadigd waren, waarschijnlijk tijdens het transport, daar ga in in elk geval vanuit.
Beide schades zijn snel en adequaat opgelost en ik werd vriendelijk geholpen door Michel en Jair!