Correcte service bij persoonlijk telefonisch contact. Inloggen op je account is simpel maar niet up to date. Bestelling die geplaatst werd stond er niet in zodoende kon je ook geen leveringsdatum vera... Leggi di più

Sede
Cambia sedeForeestelaan 80, 9000 Gent, BE
Levering geleverd op de afgesproken datum. Prima op de hoogte gehouden van het verwachte uur van levering zodat je geen hele dag moet wachten hierop. Klein minpuntje. Helaas werden een paar onderdelen... Leggi di più
délai de livraison respecter placement de la porte sans problème très bon qualité prix .
X2O heeft last minute (een uur voor normale leveringmoment) de leverdatum aangepast die we zelf bewust hadden gekozen. Nochtans niet op het snelst mogelijke moment. Daarnaast wel geen klachten over... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Waarom X²O Badkamers?
Scritti dall'azienda

- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
- Dubbel zo blij met onze service
- Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!
Foreestelaan 80, 9000, Gent, Belgio
Dubbel zo blij mee
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Supersnelle levering 👌
snelle levering
snelle levering en zeer duidelijk plan om in elkaar te steken. Ook kwaliteit voldoet aan alle normen!
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Beloofde tijdstip was niet…
Beloofde tijdstip was niet gerespecteerd, tevens levering was in 2delen zonder waarschuwing.
Geen mogelijkheid telefonische contact op te nemen met de firma, enkel via de winkels waar je dan te horen krijgt dat zij maar een tussen persoon zijn.
Heel spijtig.

levering …
De levering was gelijk afgesproken of besteld en door de mannen onder de carport geplaatst. Nog steeds ingepakt en niet nagekeken,omdat de plaatsing is uitgesteld.
Snel geleverd
Snel geleverd, goed verpakt en een super regendouche set. Zalige stralen langs beide douchekoppen, makkelijk te reinigen. Top
het product was stuk en kon niet…
het product was stuk en kon niet geplaatst worden.
nadien een telefoongesprek gehad na het gesprek de defecte kraan mogen gaan omwisselen in een winkel in de buurt.

leveringsproblemen
Op 18 december heb ik via de website van X²O een bad besteld. Omwille van de geplande installatie heb ik bewust gekozen voor een versnelde en tijdsgebonden levering, met als voorziene leverdatum 20 december.
Op 20 december werd het bad echter niet correct geleverd door een door X²O erkende pickingfout, waardoor een fout product werd ontvangen. Hierdoor kon de geplande installatie die dag niet doorgaan, wat onmiddellijk heeft geleid tot tijdsverlies en bijkomende kosten voor de reeds ingeplande installateurs.
Na ontvangst van de foutieve levering heb ik X²O onmiddellijk gecontacteerd. Er bleek echter geen mogelijkheid om snel een nieuwe levering te organiseren. De eerstvolgende mogelijke leverdatum werd pas vastgelegd op 23 december. Dit betekende dat een installatie die oorspronkelijk op 20 december voorzien was, met bijna een volledige week werd uitgesteld. Gedurende deze periode ondervond de huurder aanzienlijke praktische problemen en extra kosten. Ik wens te benadrukken dat ik als koper in dit dossier geen enkele fout heb gemaakt en steeds correct en tijdig heb gehandeld.
Ook de daaropvolgende leverafspraken werden niet correct nagekomen en meermaals laattijdig of op het laatste moment gewijzigd of geannuleerd. Het verdere verloop was als volgt:
- De levering werd bevestigd voor 23 december.
- Pas in de vooravond van die dag werd meegedeeld dat de levering rond 21:20 zou plaatsvinden.
- Rond dat tijdstip werd de levering alsnog last-minute geannuleerd en verschoven naar de volgende dag.
- Reeds ingeplande installateurs moesten hierdoor opnieuw worden geannuleerd.
- De huurder heeft die avond tot laat gewacht op de levering en is zelfs naar beneden gegaan om deze te ontvangen, waarna de levering alsnog werd geannuleerd.
- Op 24 december kon levering niet meer plaatsvinden op het adres van de huurder, waardoor het bad noodgedwongen bij familie werd geleverd. Dit heeft bijkomende logistieke handelingen, tijdsinvesteringen en kosten veroorzaakt.
- Door de kerstperiode was installatie vóór de feestdagen onmogelijk, wat heeft geleid tot verdere woonproblemen en extra kosten voor de huurder.
X²O stelt voor om de transportkost van €39,95 terug te betalen, samen met een bijkomende vergoeding van €50. Ik wens hierbij expliciet te benadrukken dat de terugbetaling van €39,95 geen compensatie betreft, maar louter de terugbetaling van een kost voor een dienst die niet werd geleverd. Deze kost werd aangerekend omdat ik bewust had gekozen voor een versnelde en tijdsgebonden levering, die in de praktijk niet is nagekomen.
De effectieve compensatie die X²O voorstelt, beperkt zich dus tot €50, wat in geen verhouding staat tot de concrete en voorzienbare schade die is ontstaan door de herhaalde tekortkomingen in de uitvoering van de overeenkomst.
Desondanks weigert X²O elke verdere compensatie en beroept zij zich op haar algemene voorwaarden om aansprakelijkheid voor zogenaamde indirecte schade uit te sluiten, hoewel de schade in dit dossier rechtstreeks voortvloeit uit meerdere niet-nagekomen leveringsafspraken en erkende fouten.
Ik ben van mening dat deze voorgestelde regeling duidelijk disproportioneel is en dat een standaarduitsluiting in algemene voorwaarden in dit geval niet kan primeren op de bescherming van de consument bij wanprestatie.

Correcte levering
Een zeer goede service
Een zeer goede service, heel punctueel geleverd op afgesproken uur. Top!
Materialen goed, bezorging minder
Materialen goed. Levering wat minder. De spullen zijn bij onze oprit naast de weg neergezet.
Wij moesten zelf zorgen voor de spullen naar onze garage en woning te brengen. Een afstand van ruim 100 meter. Alle andere leveranciers brachten alles tot aan onze woning. Wij zijn mensen op leeftijd en dit vinden wij absoluut geen goede service.

Risposta di X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Webshop BE
Vlotte en correcte afhandeling.
Correcte levering en goede prijs

Risposta di X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Webshop BE
de informatie op de website was…
de informatie op de website was duidelijk.
Levering is vlot verlopen.
Toch menselijkheid? of een vlammende review doet wonderen.
Ik had 2 units besteld ipv 1, helaas had ik dit maar door wanneer ik begon aan de badkamer, een maand ipv 14 dagen na aankoop. Toen ik vroeg om 1 unit te retourneren, deze was ongeopend kreeg ik een standaardantwoord terug via mail dat dit enkel kon 14 dagen na aankoop.
Na het plaatsen van deze review werd persoonlijk contact opgenomen en is de unit alsnog teruggenomen. Blij dat dit opgelost is, maar dit debacle kon vermeden worden door simpelweg en ondubbelzinnig te verwoorden dat ik wel mocht retourneren. Sterren upgedated van 1 naar 3.