Banner for X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Merksem

X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Merksem Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Bredabaan 978, 2170 Merksem, BE

Valutata 3 stelle su 5

Een vlotte levering. De spiegel was gebroken (door bpost)en vlot een nieuwe gekregen. De verkoper had mij wel verzekerd dat de verlichting van de spiegel met touch was wat niet het geval was. Nu moe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik moest een douche deur buiten de twee wettelijke weken tijd ruilen wat uiteraard niet mag. Uitzonderlijk hebben ze mij dit toegestaan en alles binnen 15 min geregeld, gewoon top! Zal zeker in toekom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijke mensen. Zowel tijdens de bestelling als na de levering helpen ze je goed verder met eventuele problemen. Zeker aan te raden om hier te kopen!

Valutata 5 stelle su 5

Om.te beginnen, INGE IS EEN FANTASTISCHE DAME. Ze helpt mee om jou droom badkamer te realiseren. Stelt alle mogelijkheden voor om vervolgens te komen waar je zou willen zijn. Een perfecte hulp e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno

Scritti dall'azienda

X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.

Waarom X²O Badkamers?

Scritti dall'azienda

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
Dubbel zo blij met jouw keuze
Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
Dubbel zo blij met onze service
Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

164 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3282 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Snelle levering, echter niet compleet. In de winkel was men vergeten het onderkastje te bestellen en de afvoer was te kort. Online moeten nabestellen.
Snelle en correcte dienst na verkoop.

12 maggio 2026
Logo di X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Merksem

Risposta di X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Merksem

Hey Christophe,

Bedankt voor je feedback, fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat je tevreden bent over onze dienst na verkoop.

We begrijpen dat het vervelend was dat niet alles meteen volledig in orde bleek en je nog een bijkomende bestelling moest plaatsen. Dat had uiteraard vlotter kunnen verlopen.

Bedankt om dit te delen, zo kunnen we onze opvolging en controle verder verbeteren.

Met vriendelijke groeten,
Het X²O Team

Badkamer

Behulpzaam in de winkel, duidelijke info, er werd tijd vrij gemaakt om onze wensen te bespreken. De leveringsdatum is uitgesteld omdat bepaalde producten niet zo snel geleverd konden worden, mocht dit problemen geven dan zou er naar een oplossing gezocht worden. Dit was echter geen probleem voor ons.
De levering van de onderdelen ging vlot behalve één product. Er was schade aan het product, tot 3 maal toe kregen we een ander product dat jammer genoeg telkens weer beschadigd was. Het product werd niet voorzichtig behandeld door de bezorgdienst, dat hebben we heel duidelijk gezien, jammer. Gelukkig was het de 4de keer in orde.

27 aprile 2026
Logo di X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Merksem

Risposta di X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Merksem

Hey Benny,

Bedankt voor je uitgebreide feedback, fijn om te horen dat je in de winkel goed geholpen werd en dat er tijd werd genomen om jullie wensen te bespreken.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een product meerdere keren beschadigd aankomt en dit voor extra vertraging zorgt. Dat is uiteraard niet de bedoeling, ook al zijn we blij dat het uiteindelijk toch in orde is gekomen.

We nemen je ervaring zeker mee in onze opvolging van leveringen en productkwaliteit. Bedankt om dit te delen, zo kunnen we onze service blijven verbeteren.

Met vriendelijke groeten,
Het X²O Team

Een bezoekje waard!

De verkoopster Inge heeft ons op een rustige, professionele manier doorheen de producten die we nodig hadden meegenomen. We hadden op geen enkel moment het gevoel van een aankoopverplichting. We werden uitgebreid gebriefd over levering en garantie.

25 aprile 2026
Non scritta su invito

Goede service, eerlijke behandeling

We hadden een nieuwe thermostatische douchekraan nodig. Daarvoor had ik al wat informatie opgezocht, en daarmee zijn we naar de X²O winkel in Merksem gegaan. We werden vriendelijk verder geholpen door uw medewerker, die met ons de mogelijkheden bekeek, en de nodige informatie gaf. Uiteindelijk waren we nog voordeliger af, dan voorzien.
Er werd dus duidelijk naar onze noden geluisterd, en de beste oplossing werd aangeboden, niet de duurste.

31 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden, Inge is een ele fijne verkoopster

Wij waren zondag in de winkel in Merksem voor info voor complete badkamer. Inge heeft ons geholpen, hele goede uitleg. Dinsdag terug voor alles te bestellen bij haar en helaas waren er panelen niet meer op voorraad. Maar mzt heel veel geduld en een brede lach heeft ze ons super goed bij gestaan. Een echte aanrader om hier te komen voor badkamer.

31 marzo 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più