De showroom ervaring was goed, zonder meer, Koen hielp ons te zoeken naar wat wij nodig hebben. De bezorgdienst was super : afspraak was levering aan de deur gelijkvloers. Door mijn onverwachte opn... Leggi di più

Kudo’s voor Koen! We werden vandaag geholpen, geïnspireerd en gemotiveerd om onze droombadkamer samen te stellen. De medewerker, Koen, een jonge maar bijzonder gedreven kerel, legde ons van naald to... Leggi di più
Verkoper Joel in BRUGGE heeft ons super geholpen met onze badkamer en douche. Zeer ervaren persoon, aangenaam in de omgang, een goed advies bij het kiezen van bepaalde elementen met duidelijke uitleg... Leggi di più
Vriendelijke ontvangst, welkom gevoel, maar we konden rustig rondkijken zonder constant lastig gevallen te worden. Toen we meer info wilden, heel goed geholpen door Joël, die ons eerlijke info en tip... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Waarom X²O Badkamers?
Scritti dall'azienda

- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
- Dubbel zo blij met onze service
- Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!
Sint-Pieterskaai 21, 8000, Brugge, Belgio
- +32 50 33 58 01
Dubbel zo blij mee
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Aankoop bad met toebehoren
Behulpzaam informatie heel goed rustig kunnen kijken in schouwroem en perfecte afhandeling aankoop
Supervriendelijk enorm klantgericht…
Supervriendelijk enorm klantgericht super advies gekregen over wat we konden verbeteren aan het badkamerplan zodat het ruimer en gebruiksvriendelijker kon zijn qua meubel keuze alsook de prijs is zeker en vast budget vriendelijk en het meubel en kraanwerk is zeer goede kwaliteit corpus van 18mm en een sterke rug in het meubel bij deze super tevreden met onze nieuwe badkamer alsook met de levering die stipt op het afgesproken uur en verzorgd geleverd was over heel de lijn van keuze tot levering hulp en advies 11 op 10 zowel voor x2o Brugge alsook Roosdaal
Ten eerste ,is het personeel uiterst…
Ten eerste ,is het personeel uiterst geschikt en vriendelijk om raad te geven over de artikelen, ook kijken ze met ons wat de beste oplossing is voor de ruimte die voorhanden is.
10 op 10
Goede ontvangt, zeer goede product kennis, niets is te veel gevraagd. Zeker een aanrader.
Werd zeer goed geïnformeerd en geholpen.
Goed ontvangen door verkoper,rustig en geduldig
Goed ontvangen door verkoper,rustig kunnen kijken in toonzaal en daarna kunnen beslissen met raad van de verkoper, was zeer goed op de hoogte ivb met prijs en kwaliteit alles was in orde ,hebben de dag nadien al beslist tot aankoop.
Ik ben goed ontvangen en genoeg …
Ik ben goed ontvangen en genoeg antwoorden
ontvangen op mijn vragen.
Joris X20 Brugge
Joris nam zijn tijd voor ons, maakte een mooi plano van onze badkamer en gaf goed advies ivm de aan te kopen douche, toilet etc...
Vriendelijk geholpen zelfs na moeilijke…
Vriendelijk geholpen zelfs na moeilijke beslissingen.
Topservice!
We zijn heel tevreden van de service. Joel nam zijn tijd om naar ons te luisteren en mee te denken. Geen moeite was hem te veel. Bedankt!
Heel goede afterservice
Bij X20 heb je 1001 keuzes voor een nieuwe badkamer
Perfecte manier om badkamer samen te stellen dmv plan van diverse opstellingen in een box. Vlotte opmaak offerte met de nodige informatie. Bestelling /levering correct verlopen op afgesproken datum en uur met voorafgaandelijk telefonisch contact met de leveringsdienst één uur voor de levering. Chapeau met jullie service!
Heel duidelijke vriendelijke uitleg
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Essentiële onderdelen na een tijd niet meer leverbaar
Vooreerst was er geen toonzaalbezoek.
Maar mijn ontevredenheid is dat er antwoorden worden gegeven (in dit geval offertes) die totaal naast de kwestie zijn. Een vervanging van een essentieel onderdeel van een sifon van Linie blijkt na een aantal jaren niet meer leverbaar, en voor dat onbenullig ding word je dan verplicht om de hele douchekabine uit te breken; komaan zeg, is dat de service die jullie bieden???

Risposta di X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Brugge
Bon conseil
Vendeur sympa, attentif à nos demandes, bon conseil, donne le positif et négatif