Mijn dochter en ik waren naar de K-pop groep TWICE. Helaas kon zij niets zien met onze staan plaatsen het podium was te hoog en van verder af stonden de mensen weer in de weg. Overleg gehad met iemand... Leggi di più
Gisteren (zaterdag 13 december) naar Muziekfeest van het jaar geweest. Kluisjes waren veranderd, voorheen gewoon een 2 Euro munt erin en klaar, nu eerst app downloaden, e-mailadres invullen, betale... Leggi di più
Het podium wat veel te laag we stonden halverwege en konden niets zien. op het scherm was veel te veel en te drukke animatie te zien. We hadden liever dat we de band guns n roses wat meer op het... Leggi di più
Ik snap niet dat iemand zijn naam aan een partij als Ziggo wenst te verbinden. In dat geval verbinden ook de beoorelingen zich aan elkaar. Allereest heb ik mijn abonnement opgezegd omdat ze één wee... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Azienda di gestione di eventi
- Centro divertimenti
- Rivenditore di biglietti per eventi
- Servizio di notizie
- Agenzia di social media
Informazioni fornite da varie fonti esterne
De laatste, eerstvolgende en voor jou geselecteerde events. Blijf ook op de hoogte met het laatste nieuws via onze social kanalen.
De Passage 100, 1101, Amsterdam-Zuidoost, Paesi Bassi
- www.ziggodome.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Hier word je mishandeld in het publiek…
Hier word je mishandeld in het publiek bij de golden circle, en de beveiligers die het zien doen er totaal niks aan. Je word daar na de deur gewezen wanneer je gewoon een leuke avond wilt hebben. Je mag nog niet eens dansen maar de mensen die je aan de kant duwen dat je bijna op de grond valt daar word niks over gezegd. Beveiliging luistert niet naar je verhaal terwijl er gewoon twee mensen zijn aangevallen en meerdere getuigen zijn geweest. Onmenselijk is het. Een avond verpest door andere mensen inclusief medewerkers. Schandalig
Garderobe en kluisjes.
Voor de garderobe betaal je €2,50 pp.
Dit is veel te duur want veel mensen nemen nu hun jas mee de zaal in met het gevolg dat met een dikke winterjas in je nek zit.ook €2,00 voor een kluisje is te veel.Maak dit allemaal gratis of betaalbaar.Dit was mijn ervaring gisteravond bij Andre Rieu.
Geluid bij concert erg slecht
Geluid bij concert erg slecht, vooral op hoog niveau.
was bij andre rieu, top artiest maar als je bij de pauze denkt dat je weg moet gaan om de slechte kwaliteit van het geluid......
Gebrek aan service
Blijkbaar al genoeg slechte reviews op het geluid na, want dat is gelukkig goed. Ze laten die gigantische bekers bier naar het balkon meenemen en zit je daar vlakbij onder (bijv. vak G rij 51 stoelen 3-6) en schopt iemand boven je (per ongeluk) zijn beker om, dan krijg jij (en anderen op de rij) al dat bier over je heen. Achteraf had ik natuurlijk tijdens het concert (De Avond van de Filmmuziek - 14 november 2024) naar boven moeten gaan om iemand aansprakelijk te stellen voor de stomerijkosten en het ongemak dat je de rest van het concert staand achterin, nat van het bier, kunt meemaken. Maar dat had nog meer mensen hun plezier ontnomen. Ziggo Dome is, met de hand over het hart, bereid om wat van stomerijkosten te vergoeden, terwijl ze 1. mensen op het balkon niet met bekers bier naar boven zouden moeten laten gaan of 2. de plaatsten daaronder niet moeten verkopen (€ 207 voor 4 personen) of 3. met het oog op klantenservice de schade moeten dragen. (De ene ster is voor het personeel dat snel met emmertjes sop kwam, waar wij persoonlijk helaas weinig aan hadden).
Naam Ziggo van het pand af
Allereest heb ik mijn abonnement opgezegd omdat ze één week na onderhoudsgesprek en verlenging contract de tarieven verhoogde met een significant bedrag. Voorts hadden ze ook de algemene voorwaarden (stilletjes) aangepast waardoor ik niet kon opzeggen. Na overstap blijft ziggo je stalken. Ook een verzoek tot vergetelheid (art 17 GDPR) wordt niet gehonoreerd. Waardeloos.
Vip feest gehad bij de ziggo dome pas…
Vip feest gehad bij de ziggo dome pas gekregen met 50 euro tegoed erop.
Niet wetende hoeveel nog op stond 3 bier besteld, bleek 0.40 tekort te komen.
Prima, zeg pin rest wel doe maar 2 euro, kom ik thuis zie ik dat er 12,60 is af geschreven.
Gaat niet om het bedrag of zo wereld avond gehad,maar wel een mooi verdien model.
12,20 van je pas en 12,60 gepind voor 3 bier.
De Ziggo Dome waar ze medewerkers…
De Ziggo Dome waar ze medewerkers laagste loon betalen, reiskosten NIET vergoeden, laten betalen voor parkeerkosten en de rest!! Ontzettend onprofessioneel en Randstad ook!! Uitbuiting van studenten betaal gewoon de reiskosten en parkeerkosten zoals elk bedrijf dat doet en de ZIGGO DOET DAT NIET!!! Sneu!!
Matig
Slecht te vinden je ziet een leeg pakhuis wat dan kennelijk het zd is, geen prettig visite kaartje. De drankjes zijn erg duur en tijdens het concert mochten we in tegenstelling tot wat ons verteld was, ineens niet meer naar buiten omdat de band daar last van zou hebben. Wat een onzin... slechte communicatie.
Kane
Dinsdag 4 juni naar concert van Kane geweest. We hadden tickets op de 2e ring. We hadden niet verwacht zo hoog te zitten en 1 van ons had extreem hoogtevrees. We zijn omgeboekt naar 1e ring. Veel beter. Mijn dank aan degene die dit voor ons geregeld heeft.
Ziggo Dome doe er wat aan!!
GEWELDIG concert van Anouk, plaatsen op de 1ste ring. Geluid is goed. Zo jammer weer, dat er zoveel lawaai komt vanaf de bars in de zaal. Hup.. bars buiten de zaal zetten!! Zelfs tijdens de prachtige ballads, konden de kwaken bij de bars hun kwek niet houden. Ga op een terras zitten als je wilt kwekken! Heel irritant. Helaas is een avondje volledig heerlijk genieten niet mogelijk bij de Ziggo Dome. De horeca gooit roet in het eten door belachelijke hoge prijzen te vragen! En we willen best iets meer betalen, maar dit is te gek voor woorden. En verder... roltrap op doet het wel, na afloop doet de roltrap het niet. Lekker dan voor de mensen die wat slechter ter been zijn. Kom op Ziggo Dome, het kan veel beter. Doe er iets mee en doe er wat aan!
Ziggodome is prima maar het vertrek erna…
Ziggodome is prima maar het vertrek na een concert is helemaal niet handig geregeld. Gisteren wilde ik een aantal concertbezoekers ophalen. Je wordt naar een plek geleid waar 'kiss & ride' staat, waarna je op een industrieterrein komt en het kennelijk de bedoeling is dat je bij een willekeurig bedrijf je auto neerzet? Er was iig geen grote, centrale plek te vinden die de echte kiss en ride zou moeten zijn. Overigens op internet vooraf gekeken waar je kon ophalen. Dat was op de burgemeester Stramanweg 130. In mijn navigatie bestaat dat huisnummer niet. Als je er niet bekend bent, is dit allemaal zeer onhandig. Ik ben uiteindelijk daar weggegaan om toch maar elders een plekje te zoeken. Daarbij werd ik staande gehouden door een verkeersregelaar. Waar ik heen wilde (al eerder gestaan), dat was niet de bedoeling. Zonder verdere uitleg weggestuurd. Iedereen ging draaien en keren, het was een wonder dat niemand tegen elkaar aanreed. Toen maar weer terug naar de zgn kiss & ride, daar was inmiddels helemaal geen plek meer. Door overbelasting van het netwerk kon ik de concertbezoekers ook niet bereiken dus we wisten niet waar we elkaar konden vinden. De regen kwam met bakken uit de hemel, waardoor het zicht slecht was. Uiteindelijk is het gelukt maar het komt zo ongastvrij over. Elke keer weer als je bij de Ziggo Dome komt, is er weer wat anders afgesloten waardoor een vaste plek afspreken ook niet lukt. Houd een beetje simpel voor mensen, zet bordjes en zorg dat er een duidelijke plek, dichtbij!, is.
Duur duur duur
Doel Ziggodome is :
DE KLANT ZO SNEL MOGELIJK
FINANCIEEL HELEMAAL LEEGPLUKKEN .
Ziggo beveiligers vuile racisten
Ziggo beveiligers vuile racisten, bestolen van mijn geld, Valsema heeft weer centen nodig, corrupte t*ringzooi!!!!
Bestolen door Horeca Ziggodome
Hallo,
Avondje gezellig uit naar Hazes zingt in de Ziggodome.
Toch voelen wij ons na deze avond echt bestolen .
De reden hiervoor leg ik even uit :
Bestellen 4 x bier voor het "vriendelijke" bedrag van € 25,- geserveerd in plastic bekers.
Deze prijs voor bier in plastic festival bekertjes gaat natuurlijk nergens meer over ( prijs = gelijk aan een krat Heineken ) .
Ik denk we gaan even iets eten .
- 2 x kroketjes met mosterd .
- 1 x mini zakje patat
mayonaise ( de enige maat patat zak die te krijgen is ) .
Prijs hiervoor € 23.50
Totaal even met z'n tweeën +- € 250,-
uitgegeven aan eten/drinken
die avond .
Dit gaat natuurlijk helemaal nergens meer over voor een tijdsbestek van nog geen 2.5 uur in de Ziggodome.
Ga jullie echt schamen !!!!
Doel Ziggodome is :
DE KLANT ZO SNEL MOGELIJK
FINANCIEEL HELEMAAL LEEGPLUKKEN .
BAH :((
**Smakeloze tent ook
dat hele Ziggodome !!
Rokers beleid Ziggo dome
Zaterdag bij Andre Rieu geweest. Concert was heel mooi. Het beleid van Ziggo wat de rokers betreft is schandalig. Als kuddedieren naar een klein afgezet gedeelte midden op het plein geloodst worden waar je dan even kon roken. Bij terugkomst stonden de roltrappen stil. Toen het concert was afgelopen liep iedereen naar buiten, geen afzetting meer, en alle rokers konden hun sigaretje opsteken waar ze maar wilde. Heel krom allemaal. Het beleid van Ziggo lijkt er op gericht te zijn om de rokers te pesten en te kleineren, ronduit belachelijk.
Gisteren bij een optreden van André…
Gisteren bij een optreden van André Rieu geweest, dat was heel leuk. Maar in de pauze gingen wij even roken en we werden als kudde dieren naar een heel klein plekje gedreven voor de Ziggo Dome en daar stonden wij met meer dan 100 mensen in een kleine omheining van 10 x10 meter. Bij terug komst waren de roltrappen uitgeschakeld. Wat is dit voor slecht beleid en waarom? Ik heb dit als vernederd ervaren want de medewerkers stonden te schreeuwen en te lachen. WAAROM?????
Concert van André Rieu…
Gisteren bij het concert van André Rieu geweest. Vooraf wilden we een koffie en een warme chocomelk drinken. Er waren 2 (!!) zeer trage koffieautomaten op een balie van zo’n 5-6 meter, voor alle mensen die er stonden te wachten. Dat duurde EINDELOOS. (En dan moesten de machines ook nog af en toe bijgevuld worden). Uiteindelijk hadden we dan onze drankjes. In de pauze wilden we weer wat frisdrank zien te bemachtigen. Dat is helaas niet gelukt. Veel te weinig personeel, inzicht en drankjes. Toen ik eindelijk aan de beurt was, waren de drankjes op....
Al met al was het concert geweldig, maar de horeca is ronduit SLECHT!!!!!. Zet 5 of 6 snelwerkende koffiemachines neer, dan hoeven (oudere) mensen niet zo lang te wachten. Ik vond het echt schandalig en ongelofelijk onprofessioneel.
Geluid is bar en bar slecht
Geluid is bar en bar slecht. Tekst is niet te verstaan van de band. Hier is enorm duur en wc’s extreem vies
Wat ging er mis
Wat ging er mis? Heb je een horace event en dan weet je dat je rokers hebt! Ze worden als vee behandeld. Gooi recht je deuren dicht en regelen een overkapping, het feit dat mensen in een rij moeten staan van 1 bij 1 is echt schandilg. Ik weet niet wie dit geregeld heeft of gepland maar ik ga graag de uitdaging aan om dit beter te organiseren. Want dit is gewoon schaamteloos!
Wat een organisatie! En het mooie is iedereen klaagt bij de beveiligers en zij moeten de shit opruimen. Weet dat mensen binnen gaan roken omdat het beleid niet strookt met de realiteit van dit moment.
Gr wendy
Mooi concert avond van de filmmuziek
Mooi concert avond van de filmmuziek , maar de rijen in de pauze zijn dramatisch lang . Het duet met Alain Clarke was dramatisch slecht ; Alain zong mooi , maar de zangeres was vreselijk . Slecht in het laag en vals in het hoog .