Bastiaam is een top medewerker, zo komt de dienstverlening tot zijn recht! Kennis en vriendelijkheid komt op deze manier bij elkaar. Er goed gekeken naar waar t probleem bsbdaan komt. Wij zijn erg t... Leggi di più
Zeer tevreden. Ik ben 1 jaar klant en had vanmorgen een flinke verstopping. Gelijk gebeld en de verstopping was aan het begin van middag was de verstopping verholpen. Heel blij met mijn contract
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in rioolontstopping en andere ontstoppingen en gestationeerd in heel Nederland.
C. Huygensstraat 8C, 8141GM, Heino, Paesi Bassi
- 0572394528
- klantenservice@zekerenmobiel.nl
- www.zekerenmobiel.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Opdringerige verkopers!!!!
Opdringerige verkopers!!!!
Probeert met een of ander smoesje binnen te komen. Ik zei dat ik geen tijd had maar het was volgens hem erg belangrijk. Iets met de meter kast en of ik al een sticker had voor de riolering. Na 4x nee ik heb geen interesse ging hij weg. Vreselijk als je toch zo je diensten gaat verkopen aan de deur??!!! Ik voelde me er totaal niet prettig bij! En andere buurtbewoners ook niet!
Zeer tevreden
Verstopping riool
We hadden weer een verstopping in het riool, Leon heeft dit weer perfect opgelost.
Topper is het.
Top ervaring
Top ervaring . Alles goed opgelost. Gezellig was het ook!
Emiel max top service
Bastiaan is een top medewerker
Bastiaam is een top medewerker, zo komt de dienstverlening tot zijn recht!
Kennis en vriendelijkheid komt op deze manier bij elkaar. Er goed gekeken naar waar t probleem bsbdaan komt. Wij zijn erg tevreden met het compleet plaatje.
Dank!
Heel betrouwbare service.
Heel goed bereikbaar. Snel ter plekke. Deskundige en vriendelijke service.
Ik ben al jaren klant en nog steeds heel erg tevreden.
Opdringerig
Dringt zich op als deur tot deur verkoper. Kreeg geen duidelijk beeld waar het om ging. Ze had al pasjes mogen uitdelen. (Alsof je iets gewonnen hebt)
Heel vervelend.
Blijkt om een soort abbo tr gaan voor als je ooit iets aan je riolering krijgt. 🤷♂️
Supersnelle service met klantvriendelijk personeel
Gebeld over een langzaam lopende wasbak. Binnen 5 minuten teruggebeld en binnen een halfuur stond er al iemand voor de deur. De man was gezellig en zeer klantvriendelijk. Het probleem was in een paar minuten opgelost
Vervelende volhardende verkopers
Vervelende volhardende verkopers. Bellen aan ondanks dat er naast de deurbel een bordje hangt met ‘geen verkoop aan de deur’.
Ze doen voorkomen alsof ze via de VVE gestuurd zijn en alsof al je buren al bij hen zijn aangesloten. Pushen je om meteen een contact te tekenen, omdat anders de prijs omhoog gaat. Zeker geen aanrader!!!
Onfatsoenlijke verkoop aan de deur
Agressieve verkopers blijven herhaaldelijk aan de deur komen om me een abonnement aan te smeren waar ik geen interesse in heb. Ze doen het met hun verkooppraatje lijken alsof ze vanuit de VVE of verhuurder worden gestuurd hoewel dit niet klopt. Op deze manier wordt misbruik gemaakt van de onwetendheid van bewoners. Wanneer ik vraag of ze kunnen stoppen met langskomen wordt verteld dat dit niet kan. Al met al een zeer onfatsoenlijke verkooppraktijk.
Makkelijk te bereiken goede hulp
Makkelijk te bereiken bij problemen en duidelijk uitgeleg en zeer vriendelijk geholpen met goede adviezen om in de de toekomst verstopping te voorkomen
Snel enngoed
Ik belde en een half uur later waren ze er.
Het probleem was ook snel verholpen.
Prima afhandeling. Zeer tevreden.
Betrouwbaar
Snel, vriendelijk, meedenkend, goede prijs kwaliteit verhouding.
snel en netjes geholpen door een…
snel en netjes geholpen door een vriendelijke medewerker
Ik ben al een tijdje klant bij ze.
Had ze nog nooit gebeld, maar nu lukte het mij niet om de verstopping op te lossen. Had gebeld, dezelfde dag belde ze nog terug en konden ze dezelfde dag nog langs komen.
De verstopping is weg en alles loopt goed door.
Ben er erg tevreden over.
Misleiding en agressieve verkooppraktijken
De medewerker heeft mijn partner onjuist geïnformeerd door te stellen dat een abonnement “verplicht” was voor ons complex. Dit is feitelijk onjuist.
Mijn partner spreekt geen Nederlands, maar moest wel een Nederlandstalig contract ondertekenen zonder uitleg. Van geïnformeerde toestemming was daardoor geen sprake.
Na contact met de klantenservice bleek men niet eens te kunnen aangeven waar een formele klacht naartoe gestuurd kan worden. Er zou worden teruggebeld, maar inmiddels zijn we een week verder zonder enige reactie.
Aangezien een reactie uitbleef, dan maar via deze weg.
Blijf hier ver weg van.
Ik beveel ze aan
Ik beveel ze aan, ze namen snel contact met me op. De service werd de volgende dag afgerond, netjes en grondig. Het zou fijn zijn als ze een flexibeler schema hadden en zich konden aanpassen aan de werktijden van de klant. Maar heeft er geen probleem mee om je buurman of buurvrouw te vragen jouw appartement open te stellen zodat ze hun werk kunnen doen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.