Fantastisk service Vi handlede som privatpersoner, hvilket gik uden problemer. God snak. Virkeligt godt produkt (parasol). Vi venter nu på sofa, som vi også har bestilt efterfølgende. 5 stjerner herf... Leggi di più
Har købt en Corner Parasol 3 x 3 m Virkelig god kvalitet og flot design. Har købt matchende parasolfod til. Alt blev hurtigt leveret og lever fuldt op til beskrivelsen. God information fra best... Leggi di più
Super god service. Havde bestilt en luksus pergola, ved levering var der en fragt skade på en af kasserne. Vi havde planlagt at den skulle samles i weekenden, men fragtmand havde ikke en bil som kunne... Leggi di più
Har købt nogle fine café stole og synes det var en god oplevelse at komme i showroom og se det fantastiske store og flotte udvalg af kvalitets møbler. Særdeles venlig betjening - vil gerne handle der... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Skandinaviens førende inden for området. Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, interiør, partytelte og isenkram produkter til professionelle i mange brancher. Med erfaring siden starten i 1999 kan vi tilbyde vores kunder et omfattende sortiment, kompetent rådgivning og en høj service fra erfarne medarbejdere. Du kan se vores åbningstider på vores website.
Zederkof A/S Support

- Kvalitet = 3 års garanti
- Vi leverer over 20.000 varer og tilbyder 3 års udvidet garanti på de fleste af vores kvalitetsprodukter.
- Hovedlager i Fredericia
- Fra vores hovedlager i Fredericia, centralt beliggende i DK, kan vi tilbyde hurtig levering på alle vores lagerførende produkter. I Fredericia kan du frit besøge vores 700 m2 store showroom, hvor alle er velkommen. Se vores åbningstider på vores website, hvor du også kan bestille alle vores produkter.
Prins Christians Kvarter 28, 7000, Fredericia, Danimarca
- info@zederkof.dk
- www.zederkof.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg har haft en meget god oplevelse hos…
Jeg har haft en meget god oplevelse hos Zederkof. Jeg har købt en parasol som var alt for stor og jeg kunne med det samme returnere den. Deres kundeservice er ud over hvad man kan forvente og jeg kan varmt anbefale dem.

Risposta di Zederkof A/S
Super hurtig dag til dag levering
Super hurtig dag til dag levering. Vi havde brug for en Pavillion til erhvervsbrug og skulle bruge den dagen efter. De pressede ordren igennem og vi fik den dagen efter som lovet.

Superfin service
Præcis og hurtigt levering af fine produkter. Der var et par skader på to af stolene. Zeferkof reagerede hurtig med tilfredstillende kompensation. Tak

Risposta di Zederkof A/S
Det var rigtig flinke mennesker der…
Det var rigtig flinke mennesker der udleverede varen i indleveringen.
Der var styr på det der var bestilt.
Poul

Bestilte en cafébænk
Bestilte en cafébænk, hvor transporten havde beskadiget det ene ben så bænken var ubrugelig. Fik hurtigt og kompetent service af Zederkof som ikke langt efter sendte en ny bænk. Meget glad for kvaliteten af produktet men også for servicen.

Alt for dyr fragt.
Fin webshop.
Eneste problem. Alt for dyr fragt. Men afhentning er mulig i alm arbejdstid.
Det gør det desværre svært at bruge butikken.

Elsker de smukke designs
Elsker de smukke designs, jeg er meget frankofil, og vil elske at sidde i min sofa og stol og nyde solen på altanen i disse smukke ogikke mindst meget komfortable møbler. Kunne ønske mig mere.

Risposta di Zederkof A/S
levering og til aftalt tid da levering…
levering og til aftalt tid da levering skulle ske til en normalt tom plads

Risposta di Zederkof A/S
Modtog varen på den aftalte dato og…
Modtog varen på den aftalte dato og forventede tid.
Fint møbel i gjord kvalitet som beskrevet.

Flotte produkter
Flotte produkter, hurtig og problemfri levering. Anbefaler gerne Zederkof.

Produktet 5 stjerner
Indtil levering alt til 5 stjerner varen kom til tiden produkterne svarede til forventningerne nemt at bestille. Selve leveringen var kun til 1 stjerne. Chaufføren var meget negativ og satte varen af ude på gaden med begrundelsen han kunne ikke køre i gården. Efter levering bakkede han op i gården for at vende uden problemer.