Vi har fået god hjælp og vejledning fra Zantio IT. Dejligt med et firma der prioriterer at ringe kunden op i stedet for en masse mails frem og tilbage! Og deres kaffe er fantastisk!
Standard routeren som fulgte med mit internet abonnement hos udbyderen kunne slet ikke dække hele huset. Zantio IT har på kort tid sat nye Wifi routere op i huset og dækningen er perfekt overalt. Al... Leggi di più
Zantio var forbi og installere trådløs netværk som en del af en ydelse fra Ewii. Ankom rettidigt. God service og kompetent dialog med konsulenten, som afprøvede trådløs dækning, før han kørte. N... Leggi di più
Efter mange år med en computer, hvor der også har været problemer nogle gange, har jeg haft brug for computer eksperter. Dog med skuffende resultat gang på gang. Men Zantio leverede varen, d... Leggi di più
IT-konsulentbistand virksomhed til erhverv
Karetmagervej 9, 7000, Fredericia, Danimarca
- mail@zantio.dk
- www.zantio.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Perfekt service!
Perfekt service og fantastisk gennemgang af opsætning af internet af Brian fra Zantio IT.
Super service..
IT branchens Dom Perignon. Konge oplevelse.
Jeg har haft besøg af Simon fra Zantio. Super kompetent rådgivning, da jeg var på bar bund. Jeg blev guidet gennem forløbet. Og vi fandt frem til en løsning, som passer 100% til mig. Trods alle de store kunder, som Zantio har. Så er der stadig tid til "små fisk".
Største anbefalinger herfra.
5 stjerner uden at blinke
Super dygtige folk der ved hvad de laver og så yder de bare en fantastisk service.
Når man som mig hverken har kompetencerne eller tiden til at sætte sig ind i 50.000 IT-relaterede daglidagsting i virksomheden, så er det simpelthen befriende, at man bare kan ringe til Zantio med ALT.
Det har jeg benytte mig af i snart 4 år nu, og der har ikke været en finger at sætte på det. De sørger simpelthen for alt: drift, sikkerhed, support m.m. Jeg har endnu ikke oplevet, at de ikke kunne løse en opgave 100 %.
Har i 3 år brugt Zantio til små og…
Har i 3 år brugt Zantio til små og store opgaver og der er faktisk ikke noget negativt at sige.
Deres evne til at sætte sig ind i kundens problem og dermed løse det til 110% har jeg ikke oplevet andre steder. Det er bare en fordel, når man som mig ikke er teknisk anlagt og dermed kan have svært ved at fortælle præcis hvad problemet er.
Jeg anbefaler alle jeg kender at tage fat i Zantio hvis der er behov for it hjælp.
Rigtig god service med kunden i…
Rigtig god service med kunden i højsæde. Hamrende dygtige til deres arbejde.
Kan klart anbefales herfra.
Kanon god service.
Kanon god service.. super dygtige til deres ting. Tak!!
Køb aldrig premium wifi hos dem!
Det mest inkompetente IT-firma ever. Kostede mig en ekstra regning fra Ewii, fordi teknikeren ikke kunne sit eget udstyr og ikke rådgav mig korrekt. Efter opsigelse påstod de så pludselig, at jeg havde undladt at returnere deres router. Selv om jeg havde alle beviser på plads, skulle jeg mistænkeliggøres. Hold jer væk fra dette firma. De er samarbejdspartner med Ewii og de holder sig ikke for gode til at lyve om deres egen manglende formåen. Premium wifi er ikke eksisterende in real life og de ved det godt. De sælger bare udstyret alligevel!
Har haft besøg af teknikker som…
Har haft besøg af teknikker som installerede Wi-Fi i hele huset, hurtigt og professionel. Meget overskuelig app
Kan klart anbefales.
Pc nedbrud onsdag aften kl 21 er ikke…
Pc nedbrud onsdag aften kl 21 er ikke et problem med Zantio som IT leverandør. Pc blev afhentet efter 35 minutter og desværre ikke lige at reparere, erstatnings pc
stod klar kl 7 næste morgen så jeg kunne arbejde videre i Ferrum-group. Tak til Simon.
God service & kompetente medarbejdere
God service & kompetente medarbejdere. Vi får altid løst vores problemer til stor tilfredsstillelse
Fantastisk service
Fantastisk service, alt fungere og det spiller bare Max.
Fantastisk service.
Brian, som var ude hos os, var helt igennem suveræn i sin måde at hjælpe på, at forklare alt på og være behjælpelig med alt også kontakt til Ewii da der var mangler fra deres side af.
Helt igennem det bedste jeg har oplevet.
Kan kun anbefale dem på det varmeste.
Jeg vil ikke tøve med at anvende deres service igen.
Godkendt!
Zantio IT har på kort tid sat nye Wifi routere op i huset og dækningen er perfekt overalt. Alting konfigureret efter eget ønske og systemet vil være dækket at god support på lang sigt - Optimal løsning for ikke IT kyndige familier.
Super produkter og fremragende support!
Super produkter og fremragende support!
Hos StepUp Media bruger vi Zantio fast til vores Office 365, inkl. Sharepoint m.m. Da vi overgik fra tidligere løsning, flyttede de al e-mail data for os, og har været en god sparringspartner på Sharepoint delen, som de også har opsat.
Er der udfordringer eller fejl, så er de hurtige til at løse dem, og deler gerne ud af deres vide hvis man ønsker det.
De får de varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk service da jeg havde Brian…
Fantastisk service da jeg havde Brian ude. På kort tid havde jeg nettet oppe at kører i hele huset samt i tilbygningen med en 100/100 forbindelse . Og den fedeste router med lys og ur.
Fantastisk service
Havde i dag den fornøjelse at have ejeren af zantio ude og opsætte mit nye wifi.
Og må indrømme at servicen og tiden der blev brugt for at forklare mig hvad det var det blev sat op, var helt fantastisk.
Kan kun anbefale zantio. Helt igennem god service. Lige fra tids aftalen med sekretæren til opgaven var udført.
God og kompetent service.
God og kompetent service.
Jeg have Brian fra Zantio på besøg. Meget kompetent og hurtig til at løse opgaven tilfredsstillende.
Hurtig hjælp.....
Blev lovet hurtig og sikker hjælp,og det fik vi af Brian, som ikke gik før alt var oppe at køre(det gik nu hurtigt)........har lige givet jeres nr.til ny kunde også😇👍
Hurtig og effektiv.
Hurtig og effektiv.
Behagelig omgang med os som kunder