Buitengewoon goede service gekregen van Sebastian na aanschaffen HP Pro-book. Niet alleen werd alles goed uitgelegd, maar tevens allerlei andere vragen, die wij hadden mbt de computer en instellingen... Leggi di più
⭐⭐⭐⭐⭐ **Goede service en eerlijke terugbetaling!** De winkel heeft alles goed geregeld. Ik ben uitstekend geholpen bij het retourneren van het product en kreeg een goed aanbod voor de restit... Leggi di più
Wat een service! Eerst 1 scherm kopen een week later nog 2 omdat het formaat goed was. Maar toch klopte er iets niet. Na 2 weken kwam ik erachter dat het de resolutie was. Na bellen en langskomen... Leggi di più
E reader Pocketbook Verse Pro gekocht. Scherm binnen een jaar kapot, terwijl deze altijd in een case gezeten heeft. Volgens leverancier is dit mechanische schade en dus gebruikersschade (lekker makke... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
PC of Laptop eerst zien voordat u koopt? Neemt u gerust een kijkje in onze showroom. U vindt ons in Vlaardingen op de Woon- & Autoboulevard Hoogstad.
Hoogstad 265-267, 3131KX, Vlaardingen, Paesi Bassi
- 0104455400
- klantenservice@yorcom.nl
- www.yorcom.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Het zijn gewoon Oplichters.
Het zijn gewoon Oplichters.
Nieuwe LapTop gekocht dat binnen twee weken storings en gebrekkige functioneren. 6 Maanden lang, 7+ keer heen en weer om hetzelfde storing, Zouden Moederbord en heel wat aan hebben vervangen tot aan de Fabrikan gestuurd en toch hetzelfde storing!?
En dan nog proberen mij te verleiden om andere LapTop in hetzelfde prijsklasse te nemen.
Moest dreigen met juridische stappen om mijn geld terug te krijgen. En moest nog voor hun uitrekenen hoe of Wat.
Verkopen van Ondeugdelijke en tweedehands artikelen. Als men reclammeerd dan vewijzen naar de producent.
En dan nog moeilijk doen om jou geld terug te geven.
Men moet Samen komen om deze gasten aan te pakken en voor de rechter te slepen!!
Welke Instantie gaat hierover?
Zowel privé als zakelijke klant
Zowel privé als zakelijke klant. Recentelijk een 49" Samsung Odyssey OLED G93SC Curved monitor besteld. Hoewel deze niet standaard in het assortiment is, wordt er alles aan gedaan toch te leveren. Door de functie in je account om de order te volgen, blijf je continue op de hoogte over de status van je bestelling. Perfecte service!!
Allround computer specialist
Als echte computernerd heb ik vaak van alles en nog wat nodig. Van simpele kabeltjes, docking stations tot bijzondere monitoren en computeronderdelen. De klantenservice denkt altijd met me mee en zorgt ervoor dat ik een hoop dingen niet zelf hoef uit te zoeken, maar gelijk met de spullen aan de slag kan.
De medewerkers zijn vriendelijk en sociaal. Daarnaast wordt er altijd goed contact gehouden als er moeilijkheden zijn met verzendingen oid. Kortom, in al die jaren geen negatieve ervaring gehad.
Mijn ervaring met Yorcom is erg goed
Mijn ervaring met Yorcom is erg goed. Ik heb er meerdere producten gekocht waaronder een laptop, gamestoel en een PC. Ik ben voor deze producten zowel in de winkel als online goed geholpen. De website is zeer overzichtelijk en de producten worden zorgvuldig verzonden. In de winkel zijn de medewerkers klantvriendelijk en geven je graag advies over de verschillende producten.
Kom al jaren bij Yorcom
Kom al jaren bij Yorcom. Fijne plek, mensen met expertise en goed advies. Ook nu weer uitstekend geholpen door Rodney, complimenten!
Noble Legend gamestoel
Nav de webshop wezen kijken voor een game stoel bij Yorcom in de winkel. Vriendelijk te woord gestaan en een enorme keuze aan stoelen zodat je zelf de juiste keuze kan maken. In eerste instantie wilde ik de Noble Icon kopen, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de Legend Black Edition. Deze stoel zit echt geweldig, kan je op alle manieren verstellen en heeft een aparte nek en lendesteun. Deze stoel is wat mij betreft de Rolls Royce onder de gamestoelen. Ook de softwielen erbij besteld waardoor de stoel helemaal geluidloos over de vloer rijdt.
Bij Yorcom een game pc samengesteld
Bij Yorcom een game pc samengesteld. Wist niet goed welke processor voldoende was, gebeld met Yorcom en die hebben mij prima geadviseerd. Heb nu een super snelle game pc, helemaal afgestemd op mijn wensen! Heb gekozen voor een Corsair iCUE 4000X RGB behuizing die super stil is en met de software kan je alle kleuren van de fans kiezen. Echt heel erg gaaf ;-)
Helemaal top
Helemaal top! Professioneel advies gekregen zodat ik drie 27 inch beeldschermen naast elkaar kan opstellen op kantoor. Makkelijk aan te sluiten via een ACT DisplayLink op m'n huidige laptop. Door de Neomounts beigel kan ik de schermen in alle opties bewegen.
Uitstekende service
Wat is belangrijk als je een aankoop doet? Goed advies en vooral de aandacht en deskundigheid van het team. Bij Yorcom vind je dit allemaal. Een goed team die dit allemaal waarmaakt. Bedankt!
Beste Mensen
Beste Mensen
Mijn ervaring met Yorcom.nl is heel goed bevallen.
Ze hebben mij heel goed geholpen en behandeld.
Als ik weer iet bestel doe ik dat zeker hier.
Ik kan sommige negatieve recensies niet volgen.
Die passen absoluut niet in mijn ervaring met Yorcom.nl.
In ieder geval
* levering goed
*snelheid levering goed
*bij vragen goed geholpen
*zeer meedenkend voor oplossingen indien je er niet uitkomt
Al met Al
Hartelijk dank Yorcom team voor deze fijne samenwerking.
M.V.G.
Dartsshop Venray
ereader kapot binnen 3 weken
ereader kapot binnen 3 weken
lees ook klachten van andere mensen dat de garantie afgewezen wordt terwijl er zorgvuldig met de ereader omgegaan wordt.
belachelijk dat ze hier continu mee weg komen.
ondeugdelijk product, nou dan heeft u hem waarschijnlijk laten vallen.
oh geen schade, nou dan heeft u hem waarschijnlijk gebogen.
ja zo lust ik er nog wel een paar.
Slechte service
Geen beeld meer op de e-reader,binnen de garantietermijn. Zij beroepen zich op schade welke we zelf veroorzaakt zouden hebben. Er is altijd zeer zorgvuldig mee omgegaan en heeft ook geen val-of stootschade. Altijd in beschermhoes gezeten.
Snelle levering direct de volgende dag!
Razendsnelle levering. Direct de volgende dag in huis. Producten zijn beter dan ik mij had voorgesteld bij de omschrijving en foto's op de website. Ik kende Yorcom nog niet tot ik ze per toeval tegenkwam bij het online zoeken naar een specifiek artikel. Ik zoek altijd even verder en bestel nooit direct bij de eerste die ik tegenkom. Dat is zeker de moeite waard en zou iedereen moeten doen. Ik raad Yorcom sterk aan.
5 sterren? Ik zou ze er wel meer willen geven!
Nu ben ik wel van het online-bestellen, maar van Yorcom had ik tot voor kort nog nooit eerder gehoord - Ik heb een poosje een beetje vastgeroest gezeten bij mijn "standaard adressen", maar daar is nu verandering in gekomen. :)
Dit bedrijf is mij recent door een vriend aanbevolen en ik kan hem daarvoor alleen maar dankbaar zijn!
De eerste indruk was meteen een goede, dit dankzij de mooie website die een betrouwbare en moderne indruk geeft - Ook het navigeren door de website heb ik als bijzonder prettig ervaren, alles was goed te vinden en netjes onderverdeeld in categorieën.
Yorcom had vrijwel alles op voorraad wat ik mij maar kon bedenken, van beeldschermen tot aan processoren tot aan toetsenborden etc. - En dit alles ook nog eens voor heel aantrekkelijke prijzen!
Ik wilde dus wel eens een gok wagen, en wist natuurlijk niet precies wat ik kon verwachten.. Het was immers mijn eerste bestelling bij Yorcom.
Enfin, ik plaatste mijn bestelling en zag dat ik mijn bestelling ook kon laten verpakken als cadeau - Ideaal, want het was immers een cadeau!
Ik ben geen inpak-wonder en ben dus ontzettend positief te spreken over deze optie, dit scheelt toch een hoop tijd en priegelwerk en ik vind het een hele toffe extra-optie. :)
Ik kreeg meteen een bevestigingsemail en kon op de website uitstekend bijhouden in welke fase mijn bestelling zat, dit vind ik zelf altijd erg prettig omdat je toch een hoop geld uitgeeft en dan graag ook een beetje een overzicht / idee hebt van hoe het er nou eigenlijk voor staat met je pakket.
Het pakket werd, zoals beloofd, meteen de volgende dag al bezorgd; 's morgens vroeg kon ik het ophalen bij het door mij uitgekozen postkantoor, maar thuislevering is uiteraard ook een optie.
Soms schrik je er behoorlijk van hoe je pakketje er uit ziet, of maak je je zorgen wanneer je ziet dar er enorm spaarzaam te werk is gegaan met het verpakkingsmateriaal..
Maar daarin heeft Yorcom mij dusdanig positief verrast, dat ik mijn pakketje met een glimlach in ontvangst heb kunnen nemen!
De wijze waarop dit pakket verpakt was, is iets waar bijna alle bedrijven wel iets van kunnen leren, ook met een kritische blik was er simpelweg niets op aan te merken en ik kan vol lof spreken over de inpak-kwaliteiten van hun medewerkers.
Het was echt tot in de puntjes toe perfect verpakt, precies zoals je het graag wilt zien als je iets hebt besteld. :)
Ook het cadeaupapier zag er top uit, een mooi chique kleur en netjes strak ingepakt - Ik kon het cadeautje dus direct overhandigen aan de persoon waarvoor het bestemd was.
Daarna zat ik nog met een vraagje en heb ik besloten om de klantenservice een mail te sturen, hier werd ik te woord gestaan door een enorm vriendelijke en behulpzame medewerker - Al mijn vragen werden bijzonder snel en uitgebreid beantwoord, tevens werd er goed meegedacht en er wordt echt de tijd genomen om je verder te helpen.
Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit is hoe een klantenservice hoort te zijn, zo zien we het graag! :)
Kortom, Yorcom heeft er definitief een hele tevreden nieuwe klant bij - En ik kan het u als lezer(s) ook volkomen aanbevelen om op zijn minst eens een kijkje te nemen op de mooie website, ik zelf zal dat ongetwijfeld nog vaak gaan doen! :)
Snelle & goede klantenservice
Ik had 3 monitors besteld, al snel kreeg ik een e-mail dat ze niet op voorraad waren en boden ze mij een alternatief aan. Het alternatief was wel duurder dan de 3 monitors die ik in eerste instantie had gekocht, zodoende heb ik gebeld met de vraag of ik het alternatief kon kopen voor de prijs van de monitors die ik origineel had besteld.
Hier moesten ze even voor overleggen (begrijpelijk), na een aantal minuten kreeg ik te horen dat ik de 3 monitors kon kopen voor de prijs die ik origineel had betaald omdat ze jarig waren.
Bestelling is de volgende dag keurig binnen gekomen en ik ben er erg blij mee. Kortom, een positieve ervaring!
E-ereader kapot na 6mnd,(garantie)
Het is nog niet eens 1 ster waard. Aangekocht e-ereader (6 maanden geleden).In garantie tijd, scherm kapot zonder reden. Valt niet onder garantie volgens hun. Waardeloos bedrijf. Geen service.
Weer na lange tijd waren we toe aan een nieuwe computer. een…
Weer na lange tijd waren we toe aan een nieuwe computer.
Zeer goed geholpen met het samenstellen. En nu dus weer tevreden met een snelle computer waar we voorlopig mee vooruit kunnen.
Wel helaas een klein probleempje met de kaartlezer. Moesten we wel weer voor terug, maar ook hiervoor weer een snelle oplossing, zodat we weer snel verder konden op onze nieuwe computer.
Het is nog niet eens 1 ster waard
Het is nog niet eens 1 ster waard. Vandaag 2x langsgegaan voor een mankement aan de laptop. Iets afgebroken is altijd gebruikersfout. Aangekocht in garantie tijd (8 maanden geleden). Als ze de laptop zouden opsturen zou dit geld gaan kosten?. Waardeloos bedrijf. We gaan juridische stappen ondernemen.
Op zoek naar een gamestoel
We waren op zoek voor een goede gamestoel voor onze zoon. Yorcom heeft een ruime keuze in de showroom. Online kopen is fijn maar bij zo'n product is het ook prettig om het uit te proberen. We hebben ook goed advies gekregen.
Slechte service
Heel erg teleurgesteld over de service. Ereader kapot binnen garantietijd. In eerste instantie geven ze aan dat ik mijn geld terug krijgen, daarna geven ze aan dat de schade niet binnen garantie valt. Ereader is 7 maanden oud, altijd in beschermhoes gehad en zuinig op geweest. Er wordt 1 oplossing geboden, dat is laten repareren. Kosten hiervoor zijn bijna even hoog als de aankoopprijs. Schuiven verantwoordelijkheid af op fabrikant en zeggen niks te kunnen doen. Ze wìllen niks dien, dat is wat anders dan niet kunnen.
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.