Jag tycker yepster är en jättebra app för ungdomar då det finns massa olika jobb och man kan anpassa efter avstånd om man är flexibel och kan åka längre. Appen är enkel att förstå både för den som gör... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Varning för detta företag. Så fort man laddar ner deras App så använder de ditt personnummer och djupgranskar dig missbrukar det. Sen om du ex gjort en fortkörning för 20år sen så nekar de dig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komm... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mycket bra Yep som var duktig med min katt. Däremot är betalningssystemet alldeles för komplicerat och rörigt. Varför har ni inte swish? Som det nu är måste man krångla mellan apparna, en gång för var... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.
Regeringsgatan 65, 11156, Stockholm, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Min fru hittar en person som verkar passande. Trycker på Kontakta. Skriver ett meddelande. Går vidare och följer guiden, och till slut när hon postar så publiceras meddelandet som en publik annons. Oerhört pinsamt!

Risposta di Yepstr
Mycket notiser och påminnelser.
Bra app med stort utbud

Risposta di Yepstr
Säkert och tryggt för alla som söker tjänst och som då utför. Har använt denna app i snart 3 år och har aldrig haft några som helst problem.

Risposta di Yepstr
Fick mitt första jobb idag och det var så bra och snidigt

Risposta di Yepstr
Appen är jättebra på sättet att få kontakter och möjlighet till att få hjälp med tjänster i hemmet. Det jag är allergisk emot är att pengar "insatta" i appen inte får att ta ut och om jag förstått saken rätt, "försvinner" efter ett år. Slutar man alltså att använda appen när man har satt in pengar så försvinner det ut i cyberrymden, något jag anser inte borde få vara tillåtet.

Risposta di Yepstr
Detta va jättekul och vi hann lära känna varandra lite bättre

Risposta di Yepstr
Det är tydligt och säkert att använda yepstr, dem finns där för dig hela vägen :)

Risposta di Yepstr
Jag fick pengar direkt men det finns få jobb och svårt att få ett jobb

Risposta di Yepstr
Perfect to get available young strong people to help you when needed
For example heavy gardenwork! Great!

Risposta di Yepstr
Supporten är urdåligt, svarar aldrig. Men killarna som kom för att hjälpa mig att nära in pellets var jätte duktiga.

Risposta di Yepstr
Så trevlig familj och erbjöd till och med dryck och godis till mig :)

Risposta di Yepstr
Det var enkelt att använda appen, jag fick enkelt pengarna och kunde kommunicera smidigt med min arbetsgivare.

Risposta di Yepstr
Det var jätte kul! De första gången jag använder appen och får ett jobb, är jätte nöjd och rekommenderar appen för alla ungdomar och äldre.

Risposta di Yepstr
Det har vart väldigt lätt att boka, få betalt och att ha kontakt.

Risposta di Yepstr
en jäkligt bra app och jag tycker verkligen ni är bäst

Risposta di Yepstr
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.