Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker yepster är en jättebra app för ungdomar då det finns massa olika jobb och man kan anpassa efter avstånd om man är flexibel och kan åka längre. Appen är enkel att förstå både för den som gör... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Varning för detta företag. Så fort man laddar ner deras App så använder de ditt personnummer och djupgranskar dig missbrukar det. Sen om du ex gjort en fortkörning för 20år sen så nekar de dig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra Yep som var duktig med min katt. Däremot är betalningssystemet alldeles för komplicerat och rörigt. Varför har ni inte swish? Som det nu är måste man krångla mellan apparna, en gång för var... Leggi di più

1. Babysitter
  2. Appaltatore
  3. Dog sitter
  4. Giardiniere
  5. Servizio di cura del prato
  6. Insegnante privato

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 5 stelle su 5

Ett enkelt och bra sätt att kunna…

Ett enkelt och bra sätt att kunna anlita ungdomar för mindre jobb!

4 luglio 2021

Risposta di Yepstr

Hej, tacl för din feedback, det är precis det konceptet går ut på. Och att ge ungdomar en möjlighet att komma ut i arbetslivet, så tack för att du är en ungdomshjälte! Mvh Yepstr

Valutata 2 stelle su 5

Finns mer att önska

Finns mer att önska. Jag bör kunna lägga upp flera olika adresser och sedan välja för redo uppdrag. Nu låg det en adress inlagd och det tog flera dagar att få till en ändring med hjälp av supporten

1 luglio 2021

Risposta di Yepstr

Hej Erik! Tack för din feedback, det är på så vis vår app och Yepstr blir bättre! Mvh Yepstr

Ella är duktig

Ella är duktig, vänlig, social och jag rekommenderar henne varmt!

29 giugno 2021

Risposta di Yepstr

Hej! vad glada vi blir att höra att du har hittat en duktig ungdom att ta hjälp av! Och tack för att du är en ungdomshjälte. Mvh Yepstr

Jättebra!

Jättebra! Det är enkelt och pålitlig.

25 giugno 2021

Hej! vad glada vi blir att höra att du är nöjd med Yepstr! Mvh Yepstr

Noggrann

Noggrann, trevlig, jobbar på hela tiden och det blir fint. Mkt nöjd

21 giugno 2021

Risposta di Yepstr

Hej Anette, kul att höra att du har hittat en duktig ungdom att ta hjälp av och tack för att du är en ungdomshjälte! Mvh Yepstr

Trädgårdshjälp smidigt och smart

Smidigt sätt att få jobb i trädgården gjort och samtidigt hjälpa en ung person med sommarjobb och steg in på arbetsmarknaden.

15 giugno 2021

Risposta di Yepstr

Hej Cecilia, tack för din feedback! Vi blir otroligt glada när vi hör att våra användare har förstått 100% vad Yepstr handlar om! Tack för att du är en ungdomshjälte. Mvh Yepstr

Grymt bra användarupplevelse

Grymt bra användarupplevelse, fick snabbt svar från flera kandidater och den vi gick vidare med gjorde ett toppenjobb. Kommer använda flera gånger igen!

3 giugno 2021

Hej Malin! Det blir vi så glada av att höra! Mvh Yepstr

Enkel och smidig app

Enkel och smidig app. Allt har funkat bra

3 giugno 2021

Risposta di Yepstr

Hej Ulrika, Vad kul att du har en positiv upplevelse av appen, det gör oss glada! och tack för att du är en riktig ungdomshjälte! Mvh Yepstr

Enkelt och smidigt

Lättanvänd app. Enkelt och smidigt att boka och betala. Bra kille som kom och hjälpte till,
Jätte nöjd!

29 maggio 2021

Risposta di Yepstr

Hej! tack för din fina feedback och vad bra att du hittade en ungdom du tyckte var duktig! Mvh Team Yepstr

Så fint utförd klippning

Så fint utförd klippning. Johanna har ett väldigt behagligt sätt och vi anlitar henne fortsatt gärna!🙏

29 maggio 2021

Risposta di Yepstr

Hej Charlotte! vad härligt att ni har hittat en ungdom som ni är nöjda med, vi är säkra på att hon är väldigt nöjd med att ha ett extrajobb också :)

Valutata 5 stelle su 5

Det har varit väldigt enkelt att ha med…

Det har varit väldigt enkelt att ha med Yepstr att göra. Lätt att kontakta och förstå. Fick omgående kontakt med en kille som kom att hjälpa mig i trädgården. Mycket duktig och trevlig och min rabatt i trädgården blev så fin. Allt jättebra!

28 maggio 2021

Risposta di Yepstr

Hej Christine! Vi glädjer oss så att du hittade en ungdom som gjorde ett bra jobb och är väldigt säkra på att även han är väldigt glad till att ha ett extrajobb!

Leia är...

Punktlig, noggrann och positiv.

25 maggio 2021

Risposta di Yepstr

Hej Catharina, Tack för fin feedback. vad härligt att du har hittat en yep som är så duktig! Mvh, Yepstr

Valutata 3 stelle su 5

Tyvärr en del oseriösa ungdomar som…

Tyvärr en del oseriösa ungdomar som skyltar med ett pris och sen höjer det när man frågar om de vill ha jobb.

24 maggio 2021

Risposta di Yepstr

Hej, det var väldigt tråkigt att höra och feedback vi tar till oss. priset ungdomen har angett ska givetvis vara det som gäller! Mvh Yepstr

Very nice app

It works smoothly, and it is a trustful platform with a bunch of serious and passionate young people who will make a brighter future! Highly recommend it!

20 maggio 2021

Smidigt och enkelt

Enkel app som är tydlig. Många yeppar att välja på

19 maggio 2021

Risposta di Yepstr

Hej Åsa! Vad glada vi blir av att höra att du är nöjd med appen och upplevelsen!
Mvh, Yepstr

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più