Komen levertermijn niet na. Ik heb verschillende artikelen besteld voor op een BB beurs te kunnen gebruiken. De helft is maar geleverd, waarvan het belangrijkste uiteraard niet! Meerdere telefoo... Leggi di più
De levering liep dik fout. Het adres dat door XXL aan DPD was doorgegeven, was niet correct (zonder uitbreiding huisnr - belangrijk detail in mijn regio) . Duurde even vooraleer , eerder bij toeval,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
XXL Horeca is an online wholesaler in the field of non-food. XXL Horeca has very fast delivery, competitive prices and service is our main priority.
Paesi Bassi
- www.xxlhoreca.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Ik had nu de andere reviews zie moeten…
Ik had nu de andere reviews zie moeten checken. Op maandag heel expliciet gebeld met hun over een schaars produkt als bakker. Ja hoor het gaat vandaag de deur uit. Dus niet: dinsdag in verzending. UPS doodleuk de levering gisteravond ook nog ff uitstellen. Heb het probleem opgelost door hulp van andere bakker. Maar laatste keer dit woorden geen daden! bah
Slechte service
Nieuw kastje gekocht, maar nadat ik het na een week uitpakte zag ik dat het meerdere beschadigingen had. Hierover gemaild, maar blijkbaar moet je het binnen 24 uur uitpakken en checken op (transport)schade. Alleen het verwijderen van de plastic beschermlaag die geen functie heeft, behalve het verdoezelen van de beschadiging, kost al een halve werkdag.
Dit vind ik echt de meest trieste service die je als bedrijf kunt leveren. Nooit weer dat ik hier wat koop.
Als eigenaar van een horecazaak was ik…
Als eigenaar van een horecazaak was ik een trouwe klant bij XXL Horeca en kocht ik hier vrijwel al mijn benodigdheden. Helaas heb ik onlangs een zeer bittere ervaring gehad.
Vanwege een miscommunicatie over de levering (geen specifiek tijdslot en foute informatie van de chauffeur), werd er zonder pardon €40 extra aangerekend voor een tweede aanbieding. Ondanks mijn jarenlange trouw en grote bestellingen, weigert de klantenservice elke vorm van commercieel begrip of coulance. Ze verschuilen zich achter de kleine lettertjes van hun algemene voorwaarden.
Voor een bedrijf dat aan de horeca levert, is dit een zeer onprofessionele en kortzichtige houding. Ze winnen nu €40, maar verliezen een vaste klant die jaarlijks voor duizenden euro's bestelt. Ik zal vanaf nu mijn inkopen bij de concurrentie doen en al mijn collega-restauranthouders adviseren hetzelfde te doen.
Bespaar uzelf de frustratie en zoek een leverancier die zijn klanten wél waardeert. Voor mij nooit meer XXL Horeca!"
slechtste service ooit
slechtste service ooit ! zogezegd garantie, maar je betaald tog voor reparatie
Komen levertermijn niet na.
Komen levertermijn niet na.
Meerdere telefoontjes (als je al binnengeraakt) helpen niet. Klantenservice lost niets op en gebruikt het excuus dat ze het gaan onderzoeken en ons terug telefonisch zouden contacteren.... uiteraard hoor je niets van hun zodat je zelf weer voor de zoveelste keer contact moet proberen te krijgen met de klantendienst.
Onbekwaam bedrijf
Leveringstermijnen op hun site zijn…
Leveringstermijnen op hun site zijn sprookjes en verloopt dus hopeloos.
Ik raad af om bij dit bedrijf te bestellen!
Bestel hier niks komen afspraken niet na
Een organisatie die je na de bestelling met foutieve informatie omtrent verzendingen aan het lijntje houdt.
Is totaal niet op te bouwen en komen hun afspraken niet na, en vervolgens de klant ook nog voorliegen na overleg geannuleerd hoop op geld terug
Onbetrouwbaar
slechte afhandeling breuk
slechte afhandeling breuk
je moet binnen 48 uur je breuk melden. ze zijn niet van plan om je anders te helpen.
Drama bedrijf
1 ster is nog te veel.
Een bedrijf die rotzooi levert en totaal niet met oplossingen komt om het netjes op te lossen.
Ook weer zo´n bedrijf die overal schijt aan heeft en denkt overal mee weg te komen.
Slecht
Slecht! Mijn nieuwe vriezer moet in me foodtruck worden gebouwd, dus kan na levering niet gelijk uit de verpakking! Nu haal ik hem uit de verpakking is hij dus beschadigd! Mag niet terug sturen volgens de garantie omdat hij al in Maart was geleverd!!! Echt hele slechte service!!
Top klantenservice
Een Rijskast besteld op deze webshop. Alles verliep zeer goed. Netjes geleverd. Maar bij het uitpakken zagen we dat er een handvat krom was. Contact opgenomen met de klantendienst en zeer snel reactie gekregen. Een passende compensatie en een nieuwe deur. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Ze reageren zeer snel en correct. Ik zou iedereen is aanbevelen!
A fuir
A fuir. Aucun suivi pour l'envoi de la commande : j'ai dû rappeler deux fois. L'article était indiqué en stock. Ce n'était pas le cas. Pas informé par GOOS. Livraison d'un article non commandé. Ils ne répondent pas et n'assurent aucun suivi.
Alles prima verlopen
Goede prijs, goed verpakt, snel verzonden. Niks op aan te merken.
Let op de kosten die ze berekenen voor retouren!!!
Jammer dat ik vooraf de reviews niet heb gelezen. Hoop dat een ander dat wel doet.
Ik wilde mijn horecaschoenen terugsturen, maar als ik dat zou doen zou ik met alle verzendkosten en de extra 25 euro totaal 43,50 kwijt zijn terwijl de schoenen 66 euro zijn. 43,50 euro kwijt en nog geen schoenen. Vreselijk toch? Uit coulance wilde ze ook niks voor me betekenen.
Met andere woorden, hier niks bestellen, het gaat niet om de klant alleen maar om de centen.
Een houten snijblok van prutkwaliteit
Een houten snijblok gekocht die na 2 weken gebruik al kromtrok en barstte. Alle voorzorgsmaatregelen genomen (5x ingeolied) en netjes behandeld (afspoelen onder de kraan en droog rechtop wegzetten). XXL Horeca doet maar aannames over dat ik dit in de vaatwasser heb gezet en nat heb weggelegd. Geen garantie dus. Prutkwaliteit én een slechte service. Dat is een killing combinatie, koop hier niks.
La société très malhonnête
J’ai acheté le 23/12 des tasses en porcelaine [1004458] Athena Mok - 30 cl chez cette société. En recevant ma commande, j’ai constaté que chaque tasse pèse 378 g ! Avec le poids du liquide (café ou thé), on tient 670 g dans la main ! Très désagréable.
J’ai demandé un retour, qui m’a coûté 18,50 €. J’ai suivi exactement les instructions de la société XXLhoreca : boîte d’origine, etc., et j’ai également ajouté des étiquettes avec la mention "fragile".
J’ai ensuite reçu une réponse de la société indiquant que la raison du retour n’était pas acceptable, que les tasses étaient arrivées cassées, et qu’ils ne procéderaient pas au remboursement. C’est une société malhonnête qui arnaque les acheteurs.
Nicht Kundenorientiert
Niet nakomen offerte
We hebben 9 juli een offerte laten maken voor een vitrine met koelelementen. Wij hebben de vitrine 15 juli besteld, de offerte was geldig tot en met 29 juli.
Ineens werd er bijna 25 euro meer in rekening gebracht. Na schrijven was het antwoord dat de producten duurder waren geworden. Wij vinden dit geen klantenservice!
Foto op de website komt niet overeen…
Foto op de website komt niet overeen met het geleverde! (waar je van uit mag gaan dat die bij het product horen) Maar kan als nog gebeuren dat het niet klopt, maar los het dan op. Maar ze zeggen gewoon dat het juiste artikel geleverd is volgens "de leverancier"
en zeggen verder niets te kunnen doen!
70% 1 ster zegt genoeg volgens mij! Jammer maar einde history XXL!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.