Jeg købte via Click og connect. Vi kørte ind i gården hvor vi skulle hente varen. Der gik ikke 1 minut,så stod medarbejderne og hjalp. Det er imponerende 👏 Vi prøvede det 2 gange på en uge og beg... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Betingelserne sagde to til fem dages leveringstid, hvilket jeg synes er lang tid for en dansk webshop. Det accepterede jeg ved ordreafgivelse, og jeg fik mine varer på fjerdedagen, så butikken har... Leggi di più
Et døgn efter ordrebekræftelse fra afhentningssted kørte jeg forbi. Undrede mig over at det kunne tage så lang tid at flytte en vare fra hylden til kassen. Fik at vide at det var “meget mere kompli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg havde egentlig bestilt flyttekasser hos en konkurrent, men syntes at prisen for fragt var for høj. Undersøgte derfor prisen hos XL Byg Selv om jeg i begge byggemarkeder havde bestilt samme anta... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Mercato di materiali edili
- Negozio di arredamento da giardino
- Negozio di barbecue
- Rivendita di legname
- Negozio di articoli per la pittura
- Negozio di utensili
Scritti dall'azienda
Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.
Informazioni di contatto
Holmstrupgårdvej 20, 8220, Brabrand, Danimarca
- websupport@xl-byg.dk
- www.xl-byg.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Nemt at bestille varer online og brug…
Nemt at bestille varer online og brug Click og Collect.
Fin kundeservice ved afhentning af varen.
Jeg har ikk modtaget min pakke jeg…
Jeg har ikk modtaget min pakke jeg bestilte for en uge siden

bestilte en vare
bestilte en vare, det tog over 30 dage inden jeg hørte noget, skulle selv tage kontakt til firmaet, og der gik yderlig flere dage inden jeg fik varen. Hørte aldrig noget om hvorfor.

Risposta di XL-BYG
Fik ikke besked om at mine vare ville…
Fik ikke besked om at mine vare ville komme, chaufføren skulle ringe inden men hørte intet. Og varerne er bare blevet sat mit i gården så vi ikke engang kunne komme ind med biler eller noget.

Nemt og smertefrit
Det gik stærkt det var nemt professionel og rart.
Man kom ind sagde hvad man skulle ha også hentede de det også var jeg ude igen.
Mange tak
Professionel og behagelig oplevelse
5 stjerner for god service og hurtig…
5 stjerner for god service og hurtig levering 👍
Man yder noget mundligt byggerådgivning…
Man yder noget mundligt byggerådgivning på at bygge en carport. Når så det blæser i stykker, så henholder man sig til byggevejledningen, som man ikke har givet med.
Det er en useriøs byggeforretning.
Jeg må derfor fraråde, alle at handle der.
Man kan ikke stole på deres rådgivning.

★☆☆☆☆
★☆☆☆☆
Meget skuffende håndtering af reklamationssag.
Jeg købte en Worx Landroid Vision M600 hos XL-Byg. Kort tid efter købet begyndte robotplæneklipperen at udvise en række fejl, som jeg reklamerede over.
Gennem mere end et år har jeg været i løbende dialog med butikken, fremsendt billeder, videoer, logfiler og detaljerede fejlbeskrivelser samt indleveret produktet til reparation ad to omgange.
På trods af dette består de væsentligste fejl fortsat.
Det mest frustrerende har været oplevelsen af konstant at skulle bevise de samme fejl igen og igen, selv efter omfattende dokumentation og to reparationsforsøg. I stedet for at fokusere på en løsning har kommunikationen efter min opfattelse i høj grad handlet om at bortforklare eller nedtone problemerne.
Jeg har gennem hele forløbet samarbejdet om fejlsøgning, kontakt til producenten og dokumentation af fejlene. Alligevel står jeg efter mere end et år stadig med et produkt, der ikke fungerer tilfredsstillende.
Da vi ikke har kunnet finde en løsning, har jeg været nødsaget til at indbringe sagen for Forbrugerklagenævnet.
Jeg havde forventet en mere kundeorienteret og løsningsfokuseret behandling af en reklamationssag af denne karakter.
På baggrund af det samlede forløb kan jeg desværre ikke anbefale XL-Byg.

Risposta di XL-BYG
Jeg købte en Gardena robotplæneklipper…
Jeg købte en Gardena robotplæneklipper til en god pris.
Meget venligt personale.
Tryg oplevelse
Fint overblik over de forskellige muligheder (=havemøbler) på hjemmesiden, nemt at bestille, og herfra blev man løbende orienteret, indtil møblerne blev læsset af her efter et par dage !
Og beløbet blev først trukket efter leveringen !
Fin og tryg oplevelse.
Virkelig god kundeservice og de…
Virkelig god kundeservice og de produkter jeg har købt er rigtig god kvalitet. Jeg vil både anbefale XL-BYG og klart bruge dem igen.
Godn service
Godn service. Flip og colekt er v år at anbefale. Man an i ro og mage bjestile sine vare hjemme mfra.
Flot hjemmeside
Flot hjemmeside, let at bestille og derefter afhente i butikken.
Hurtig respons og god service
Hurtig respons og god service ved udlevering af vare.
For meget rod i leveringen
For meget rod i leveringen. Først efter 5 uger startede leverancen, som jeg havde annulleret ugen før!
Opstart 23. april annulleret 29. maj 2026.

Hurtig ekspedition i butikken
Hurtig ekspedition i butikken, da jeg skulle afhente min vare.
Fin service
Fik leveret de ønskede varer hurtigt og varen levede op til forventningerne, så fin service.
Havde bestilt en vare på click and…
Havde bestilt en vare på click and college, men til trods for at i havde sendt en mail om at den var klar til afhentning, var den det ikke. Der var dog en mega død og serviceminded ung mand, som fik pakket det. Han var også super til at lave en god pris på noget andet jeg manglede. Så god oplevelse og service trods lidt bøvl.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.