Jeg købte via Click og connect. Vi kørte ind i gården hvor vi skulle hente varen. Der gik ikke 1 minut,så stod medarbejderne og hjalp. Det er imponerende 👏 Vi prøvede det 2 gange på en uge og beg... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Betingelserne sagde to til fem dages leveringstid, hvilket jeg synes er lang tid for en dansk webshop. Det accepterede jeg ved ordreafgivelse, og jeg fik mine varer på fjerdedagen, så butikken har... Leggi di più
Et døgn efter ordrebekræftelse fra afhentningssted kørte jeg forbi. Undrede mig over at det kunne tage så lang tid at flytte en vare fra hylden til kassen. Fik at vide at det var “meget mere kompli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg havde egentlig bestilt flyttekasser hos en konkurrent, men syntes at prisen for fragt var for høj. Undersøgte derfor prisen hos XL Byg Selv om jeg i begge byggemarkeder havde bestilt samme anta... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Mercato di materiali edili
- Negozio di arredamento da giardino
- Negozio di barbecue
- Rivendita di legname
- Negozio di articoli per la pittura
- Negozio di utensili
Scritti dall'azienda
Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.
Informazioni di contatto
Holmstrupgårdvej 20, 8220, Brabrand, Danimarca
- websupport@xl-byg.dk
- www.xl-byg.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Fornuftig pris og levering til tiden
Jeg bestilte click og collekt det var nemt.
Jeg bestilte click og collekt, varen var klar næste dag til afhentning.
Meget langsommelig Click og…
Bestilte en parasol med Click og Collect fredag. Hørte ikke en lyd fra dem men kørte til Hørve lørdag lige inden lukketid. Fik besked om at intet kunne gøres før de fik bestillingen fra web-shop, på papir! 2 hverdage senere fik vi besked om at den kunne afhentes. Ved afhentning viste det sig at ordren lå i et ringbind og ordnet efter efternavn! Blev udleveret med tre personers mellemkomst.
Yderst langsommelig service hvor leveringstid i web-shop ikke følger butikkernes åbningstid. Butikker er ikke gearet til e-handel.
Hold kæft en lækker service der bliver…
Hold kæft en lækker service der bliver givet i XL byg i Korsør! Vi kommer ned helt uvist om hvordan vi skal gøre tingene! Jakob var fantastisk til at guide os igennem vores problem! Det er virkelig 12/10 service!
Rigtig god og kompetent service som…
Rigtig god og kompetent service som altid i XL i Måløv. Det er en fornøjelse at handle der
Hurtig levering og god vare
Da jeg har købt Tagrender ved dem og de…
Da jeg har købt Tagrender ved dem og de blev leveret på deres Lager i Vejle ville jeg hente dem idag men min trailer gik i stykker. Ringer til dem og får fat i en der hedder Per og vi snakker angående om jeg kan få det leveret hjemme hos mig mod ekstra betaling. Han snakker med Søren der står for kørsel og de Ringer tilbage og siger vi har en tur til dit område i næste uge så det tager vi lige med til dig. Stor tak og tusind tak for god kundeservice ikke sidste gang jeg handler ved dem.
Hilsen Brian Madsen
Hurtig levering og godt produkt
Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt. Ordren var klar samme dag.
Super god service
Super god service, varerne blev båret ud til bilen for os. Tak
Varen stod klar til afhentning da jeg…
Varen stod klar til afhentning da jeg kom til forretningen.
Jeg havde reserveret 1 stol på…
Jeg havde reserveret 1 stol på hjemmesiden og fik en besked på at jeg kunne hente stolen tirsdag.
Fik 1 telfonopkald mandag morgen at der var ingen grund til at køre til Kaas pga de havde solgt den i weekenden.
Utroligt at det kan ske, det skete også sidste år ved bestilling af 1 helt møbelsæt.
I må se at komme ind i kampen og holde ved jeres bestillingssystem og stå ved de bestillinger der er så os der bestiller og forventer at I levere varen således at vi får de varer vi har bestilt.
Måske jeg vælger et andet sted at handle fremover.

Risposta di XL-BYG
Med hele vejen
Med hele vejen
Nem at bestille, hurtig opfølgning & levering.
Bestilte varer søndag klar mandag…
Bestilte varer søndag klar mandag formiddag præcist som lovet
Nem hjemmeside og hurtig levering
Nem hjemmeside og hurtig levering
Behagelig mand der ringede og sagde…
Behagelig mand der ringede og sagde mine varer var på vej, sagde dog jeg ikke var hjemme så han sagde han ville stille det af ved min have det var intet problem, desværre kom jeg hjem til at det stod ude foran min opgangsdør så folk bare kunne tage det hvis de ville, til mit held var det ikke taget men alle kunne se der stod en lækker weber grill lige til at tage, det ikke ok og jeg kommer ikke til at bestille online igen, øv var ellers hurtig levering men er man ikke hjemme så det skidt

Risposta di XL-BYG
Blandet oplevelse, vær obs
Blandet oplevelse. De har produktet stående på lager men ringer så et par dage senere og fortæller det først kan leveres måneder senere. De leverer åbenlyst forkerte varer som var langt billigere end det bestilte, så man skal være meget OBS på at kontrollere sine varer, når man får dem leveret.
Positivt er dog at de reagerer, når man ringer til dem angående fejl og sørger for at levere manglende produkter samt afhente fejlleveringen igen. Var jeg professionel håndværker og afhængig af materialer til byggeprojekt ville jeg dog nok samlet set vælge et andet firma.
Jeg lavede en click & collect ordre med…
Jeg lavede en click & collect ordre med 6 poser a 25 kg stenmel sort. Afhentning var afdelingen i Søften. Jeg sendte min kone afsted, hun kommer så hjem med brun sand i 15 kg poser. jeg har sendt en mail til kontakt personen på følgebrevet, uden held. Jeg skrevet til online support, uden held. jeg har skrevet til Xl-byg danmark uden held. Jeg har skrevet til Butikken i Søften uden held. Jeg ved godt det er sommerferie, men holder online butikken åben, så burde der væren nogle til at hjælpe ved problemmer! Nu er der gået 3 hverdage uden respons.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.