Et døgn efter ordrebekræftelse fra afhentningssted kørte jeg forbi. Undrede mig over at det kunne tage så lang tid at flytte en vare fra hylden til kassen. Fik at vide at det var “meget mere kompli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Jeg købte via Click og connect. Vi kørte ind i gården hvor vi skulle hente varen. Der gik ikke 1 minut,så stod medarbejderne og hjalp. Det er imponerende 👏 Vi prøvede det 2 gange på en uge og beg... Leggi di più
Betingelserne sagde to til fem dages leveringstid, hvilket jeg synes er lang tid for en dansk webshop. Det accepterede jeg ved ordreafgivelse, og jeg fik mine varer på fjerdedagen, så butikken har... Leggi di più
Jeg havde egentlig bestilt flyttekasser hos en konkurrent, men syntes at prisen for fragt var for høj. Undersøgte derfor prisen hos XL Byg Selv om jeg i begge byggemarkeder havde bestilt samme anta... Leggi di più
Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.
Holmstrupgårdvej 20, 8220, Brabrand, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Super god service ved afhentning (clikc and colect).
Super venligt og imødekommende personale.
Jeg havde købt en slagboremaskine + diverse med leverering med postnord. Postnord kunne ikke finde ud af at levere min pakke og sendte den tilbage til xl i herlev. Da XL modtog pakken, fik jeg en opringning fra Jesper, som ville levere pakken personligt på hans cykeltur hjem. Det er god kundeservice!
Leverance som aftalt fra afdeling i Hørve. Fleksibel med hensyn til dato. Serviceminded fragtmand. Perfekt.
Webshop også i top.
Bestilling via web-shop, betaling og levering var lige efter bogen. Perfekt. Så vi er meget tilfredse med handlen. Havemøblerne er også perfekte i vores gårdhave.
Modtog regler og plader til en skillevæg.
Den ene af de lange stykker var sindssyg skæv.i begge retninger vi taler om 5-7 cm på 360cm.
7 korte stykker havde ikke samme bredde målene skulle hedde 45x95
Men svingede mellem 95mm og 86 mm.
Derfor køb aldrig træ i xl byg de er fuldstændig ligeglade med kvaliteten.....
Min app. Virker ikke . Den sidste ordre kan jeg ikke fjerne. Har prøvet at slette appen . Det hjalp ikke. Har spurgt om hjælp 2 gange i denne uge. Intet svar.
Den gode oplevelse fik jeg en aften, de havde aften tilbud.. jeg er opereret i ryggen og I et ben og havde en stiv støvle på. Der var kø til langt ud på vejen inden de åbnet... Henvendte mig til drive ind afdelingen og fik den mest fantastiske hjælp og forståelse.. sikker en venlig og høflig betjening .. der var virkelig en go ånd... takker den uge mand for hjælpen.. og din venlighed..håber du kunne lide karmellerne .. men taktil jer alle.
Nemt, chaufføren kunne godt ha ringet på da han leveret , så vi viste at det var kommet
There are different prices on the internet from the actual shop which is confusing.
Vare som bestilt, leveret til tiden af meget venlig chauffør. Kan anbefale.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.